Vadászaton fellelhető hibák

kopdan

Újonc
Játékos
Üzenetek:5
Fogalmam sincs

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Patrick Baker/EnDa«

Hiba megnevezése

» Vadászaton észlelehető hibák «

Hiba bővebb leírása

- Vad vízbe érve elpusztul magától. ( Vaddisznó esetén illúzió rombóló, medve esetén úgyszintén. "Szeretik a vízet" )
- Vízben elpusztult vad, nem nyúzható, vágható, mintha ott se lenne.
- Medve egy fejlővés volt, Prérifarkas több lövéstől se pusztult el. ( Nem feltétlen jó, hogy csak fejhalál van, főlleg úgy, hogy trófea is készíthető, ami lyukas lenne szinte mind. )
- Vadak autóhoz érve rátudnak buggolni, és két másodperc alatt mínuszba teszik az engine-t, és a body-t. ( Vaddisznónál tapasztaltam, kocsiba menekültem ellene. )
- Többször előfordul, hogy egy vad kilővése után eltünik. Felrepül vagy 5 méter magasra, és a térkép alá buggol, vagy nem tudom. ( Hangját hallani, hogy él. "szintén érdekes jellenség" )
- Több vad is a levegőben spawnol. ( Karakter át tud szaladni alatta, majd késöbb leesik, vagy nem. Ha nem akkor a levegőben marad, és úgy kergeti a karaktert. )
- Levegőben spawnolo vad kilővése esetén, az a levegőben marad.

Csatolmányok

» Nincs, mert tapasztalható bárki számára. Ezért nem is készítettem semmiről, semmit. «

Egyéb megjegyzések

» Nincs «

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,257
Vadak vízben direkt pusztulnak el, a nyúzás is ehhez kapcsolódó jelenség, ez kb 4 éve így van mióta a vadászat majdnem bent van.
Medvét nem fejen kell lőni hanem a feje mögött a púpján, elég kicsi a hitboxa, de meglehet tanulni. Medve képes autóról egy két sebzéssel megenni az autót a többi állat nem éppen. A többi sajnos szinkronhiba, sajnos a vadászat rákfenéje.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó