V8-ből adódó probléma

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Loona_The_Hellhound

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:46
Rachel Collins, Vivien Choudhary

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Veronika Maksimovna zaitseva / Cpt.SiilverFox «

Hiba megnevezése

» V8-as hiba «

Hiba bővebb leírása

» Ma éppen rákásztam az elmúlt egy órában, amikor kaptam egy v8-as hibaüznetet és amikor visszaléptem a hajóm alá kerülve meghaltam így elvesztettem azt a 18 000 dollárt, amit a rákokból kaptam. Nem az első eset már, hogy V8 miatt bukom az összeget, de ma már nem bírtam elviselni, mivel kb mindig ingyen dolgozok. A képet a hibáról mellékelve csatolom. « (Ha járművel kapcsolatos a hiba, kocsiid-t írj mindenképp.)

Hibaüzenet

» « (F8-as hibaüzenetek, ha nincs, akkor írd le, hogy nincs.)

Csatolmányok

» «

Egyéb megjegyzések

» Tényleg az ember baromi sokat áldozott a támogatásra és valahogy egyre jobban csökken a nyugodalmas játékórák száma. Minden sértés nélkül de rendkívül frusztráló, hogy egy rp-t, egy valamit nem tud az ember bukás nélkül vagy leadással teljesíteni, mert kap egy v8-at és meghal. Teszem hozá, hogy a videófelvevőt is elfelejtettem elindítani így kb ennyi bizonyítékkal tudok szolgálni. «

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:9,954
-
Head of Staff hozzászólás
Hello,

A V8 error nem a szerver scriptje miatt van, hanem Fivem oldali probléma. Erről március óta tudnak, de érdemi előrelépést nem tettek az ügy érdekében.

Visszaigénylésedet pedig a megfelelő helyen, a megfelelő mintával tudod intézni.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó