Vérminta rendszer átalakítása.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

boldogdani11

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:135

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Artem Antonenko «

Ötleted leírása

» Változtatás a vérminta rendszerrel kapcsolatban. Jelenleg ha meglőnek, a PD egyszerűen betudja gyűjteni a vért a földről, aztán megállapítani hogy kié. Ez így szerintem nagyon OP, és inkorrekt az illegálosokkal szemben. Több megoldás lehetne erre, az egyik az, hogy ha előzőleg az a bizonyos karakter még nem volt kórházban, akkor ne legyen benne a rendszerbe a vére/bármi egyebet kitalálni erre, ami alapján bekerül valaki a rendszerbe. A másik dolog ezzel kapcsolatban az, hogy vért poros,sivatagos, földútas részekről ne lehessen begyűjteni, ahol logika szerint alapból elkoszolódna/teljesen elinná a sok por-kosz-homok. Esetleg még bekerülhetne a szerverre egy olyan drog, aminek a hatása alatt X ideig nem vérezhet a karakter. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Jelenlegi formájában a rendszer csak a rendvédelemnek kedvez, jó lenne erre kitalálni valami köztes megoldást. Témához kapcsolódó mindet ötletet, észrevételt szivesen látok.«

Fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,635
Szivaccsal feltudod itatni a vért az lsd elállítja a vért és ha jól tudom 40 perc és eltűnik a vér.

MedveB

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
Üzenetek:82
Scott Ramirez
Hello!

A rendszer jelenlegi működése szerint a PD nem tudja csak úgy egyszerűen megállapítani, hogy kihez tartozik a vérminta. Amit leírtál, pont úgy működik a dolog. Ha a karaktered még nem volt kórházban akkor a PD-nek/SD-nek nem lesz információja arról, hogy kihez köthető a bevizsgált minta.

Az LSD és a füves cigi csökkenti valamennyire a vérzést, viszont amit javasoltál az nekem eléggé szürreális. Attól, hogy beveszel valamit még nem leszel teljesen sérthetetlen, halhatatlan. Annak ha lövöldözésre adod a fejed van egy következménye, rizikója ez amit javasolsz pedig teljesen kiölné belőle ezeket a tényezőket.

Henzó

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Szuperadmin
Üzenetek:388
-
Szia! A vérminta rendszer majdnem pontosan úgy működik, ahogy leírtad. Az ide kapcsolható drog ötletet pedig nem tervezzük megvalósítani, szürreális lenne. Zárom.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó