Elutasítva unban kérelem

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

masterren33

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:73
Tony Flash
unban.png

Név: Bobby Wilson
Adminisztrátor neve: Hector
Indok: ma beléptem, ottonál leadtam pár cuccot, kipakoltam inventorimból pár dolgot legyen helyem, tár, rajzok) amint elmentem jött mögöttem a Hector (gondolom ahogy anno adminként a hungary-n is ezt is ki mg-zte és ment ic a tagra, itt is volt már hogy ki mg-zte ki hirdetett és mit adminkét, aztán hirdetésből letartóztatott mert látta ketten vagyunk a szerveren...) neki az a lényeg, hogy ooc indokkal valakit tudjon zargatni ic, mindig is ezt csinálta. -
5 percig követett aztán leállított. Egyből kérdezte van e illegális a kocsiba? Aztán valami recon bug miatt sztornózta az egészet de azért folytatni akarta az rp-t fegyvereket rám fogva. Most ha bug miatt vagyok kiszedve akkor minek van rp folytatás? Amúgy nem volt nálam semmi olyan amit sajnálnék nem azért léptem ki, felőlem elveheti azt a 4 tárat meg a rajzokat ha el is veszi kifarmolom gyorsan,
Tiltás időpontja: ( 2025.11.17
Meddig tart a ban: örök
Miért lettél kitiltva: admin, szerver szidás (semmilyen toxic, csúnyaszó nem volt benne amúgy max a putri ami a legdurvább.
Min változtatnál, ha vissza jönnél a szerverre: először is a Hector féle, hazug, csaló playerektől kéne megfosztani a szervert, a szerverrel nem lenne gond csak az ilyen adminokkal mint pl a Hector. Tudtommal volt rá panasz nem egyszer még is admin pozíciót vállalhat. Nem a szervert szidom ha nem a Hector-t és az mg-s , hazug un fairplay játékait. Anno is csalt am ásik szerveren, itt is kifejezetten észrevehető.
Összességében jogosnak érzed a tiltást: igen, teljes mértékben felkaptam a vizet már sokadjára a hector féle unfairplay intézkedésnek. Sajnos a hozzáhasonló admin/ic player intézkedések bomlasztják a szervert és ezzel nem csak én vagyok így. Két rp alóli kilépésem van a 2-3 év alatt erre egy putrizás miatt ban-t kapok. Nem csalok, nem mg-zek még dc hívásba se szoktam csatlakozni mikor nyomjuk a srácokkal. Ellentétben az itt lévő, pozíciójukat kihasználó egyes adminokkal. (Tisztelet a kivételnek). És még mindig nem szerverminősítésként mondom, ha továbbra is a hozzá hasonló adminok vannak pozícióba nem lesz player.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,917
-
Head of Staff hozzászólás
Helló,

Ha ez UB kérelem akart lenni, akkor nem sikerült. Ráadásul nem is ő bannolt ki.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó