[a] Sziasztok!
Az ügyről kaptam logot és videót is, az egész lefolytatásában több hibát is felfedeztem mindkét oldalról.
Az igazoltatás miértjére az alábbi sorok választ adhatnak.
[16:02:15] Juan José Ramirez mondja: Hát itt mi történt?
[16:02:18] Trevor Bradshaw mondja: Háát.
[16:02:32] Jackson Meyers mondja: Na szépet.
[16:02:39] *** Juan José Ramirez biccent Meyers felé is.
[16:02:40] Trevor Bradshaw mondja: Rá jöttem hogy nem szabad nitrozni, mikor ki kapóm két kerékra a kocsit.
[16:02:41] *** Jackson Meyers eltekint Trevor kocsija felé.
[16:02:57] Juan José Ramirez mondja: Mhm.
[16:03:07] Trevor Bradshaw mondja: Gondoltam én iiij de fasza ötlet lesz, de hát, nem volt az.
[16:03:15] Juan José Ramirez mondja: Akkor kérnék egy jogosítványt. - Értesítettek valami autó szállítót?
Szócsatát követően történt egy sokkolás, aminek a megelőzésére elegendő idő lett adva számodra, te mégis az alábbi sorok mellett döntöttél.
[16:14:22] Trevor Bradshaw: (( mit csinálsz ember? ))
[16:14:40] Trevor Bradshaw: (( keretem az animat. ))
[16:15:17] Trevor Bradshaw: (( veled is lehet ám RP-ni. ))
Itt közben IC tevékenységet folytattak veled, amire neked reagálnod kellett volna az OOC chat helyett.
[16:15:15] *** Juan José Ramirez bal kezével a bilicsét előveszi, azzal Trevor kezeit kezdi bilincselni.
[16:15:28] *** Trevor ellenkezik? [Juan José Ramirez]
[16:16:00] *** Trevor ellenkezik a bilincselés közben? [Juan José Ramirez]
43 másodperc reakcióidő után pedig meglettél bilincselve.
[16:16:11] *** Juan José Ramirez megbilincseli Trevor Bradshaw-t!
[16:16:32] Juan José Ramirez: (( reakció hiányában max később leveszem ))
Ismételten következett egy reakció felőled OOC chaten.
[16:16:41] Trevor Bradshaw: (( leszarom. ))
[16:17:23] Trevor Bradshaw: (( befejeztem veled az rp-t, csinálj amit akarsz. ))
Ettől függetlenül az RP szituációt folytattad, viszont a sokkolásra és a bilincselésre semmilyen reakciót nem tettél. Semmit nem tudhattak a környezetedben lévők, hogy a karakteredre milyen hatással lehettek az események.
Ugrunk egy kicsit Paleto Baybe, pontosabban a BCSO HQ udvarára.
[16:35:46] *** Juan José Ramirez Trevort a falig vezeti ahol a falnak nyomja, lábait kiterpeszti kisterpeszbe.
[16:36:32] Juan José Ramirez mondja: Van magánál szúró vágó eszköz?
[16:36:54] Juan José Ramirez mondja: Válaszoljon.
[16:37:09] Trevor Bradshaw mondja: Nincs.
[16:37:20] *** Juan José Ramirez megmotozza Trevor Bradshaw-t.
[16:37:51] *** Hol van a rugós kés, boxer, cigaretták, két telefon és a rádió? [Juan José Ramirez]
[16:39:11] *** kés a bakancs szába van, csak akkor találhatja meg ha leveszik a cipőjét. Cigit bent vagy a cigis dobozba, Boxer a kabát jobb zsebébe, telefon, rádió a nadrág zsebekbe. [Trevor Bradshaw]
Kapunk egy szituációt, ami egy ruházat átvizsgálás. Amit viszont nem kapunk meg az a kivitelezés formája, amire viszont a későbbiekben hivatkozol ame formájában reflektálva Trevor do-jára.
[16:40:35] >> Juan José Ramirez mivel rendőrségi procedúra a cipők átnézése az épületbe való belépés előtt így a kést és a boxet a földre pakolta.
[16:40:48] Trevor Bradshaw: (( ez mi? ))
[16:41:13] Juan José Ramirez: (( rabosítva leszel, át vizsgálják mindig a ruházatát az embereknek, főleg ha bakancs van rajtad ))
Erről megkérdeztem több embert is rendvédelmi oldalról a válasz mindenkitől az volt, hogy ezt nem az udvar közepén fogják tenni.
[16:41:57] Trevor Bradshaw: (( tegyekbe aj-ba vagy hivjatok rám admnt, de ezt így nem vaygtok hajlando folytatni, hogy ki mg-zed a tárgyakatr. ))
Az RP továbbra sem lett megállítva adminisztrátor által.
[17:07:14] *** Trevor Bradshaw fel kell a szákből és szembe áll a Juan-al.
[17:07:36] *** Juan José Ramirez kigáncsolja Trevort majd viperájával ütni kezdi.
[17:07:36] *** Juan José Ramirez elővesz egy fegyvert. (Gumibot)
[17:07:37] [INFO-warning] Sérülést szenvedtél a hasad tájékán. Menj orvoshoz, mert különben elvérzel!
Kettő másodperc alatt forgott le a következő esemény, ahol Trevor kapott egy gáncsolást és egy kiadós verést is a reakció esélyének megadása nélkül.
[17:09:58] *** Juan José Ramirez viperjáját a földbe csapja vissza teszi a helyére majd az övére helyezi.
Függetlenül attól, hogy US szabályozások szerint használhatnak-e viperát, vagy sem a józan ész elvét követve gumibot volt nálatok és nem vipera. Pontosan úgy, ahogy a Glock sem airsoft és a marihuána gumó sem petrezselyem.
Ennél az esetnél történt meg először, hogy Trevorhoz bármilyen segítségnyújtást hívtatok.
[17:11:30] [BCSO] [Deputy Sheriff [Bonus I]] Juan José Ramirez: SHERIFF-334 az LSMD felé, egy személy megpróbált megtámadni a kihallgatóban, orra és szája hevesen vérzik, megkezdtük az ellátását de mentőt szeretnénk kérni.
Történt ismét egy ellenállás, aminek következtében Gus kapott egy fejelést. A következő do parancsok zajlottak le.
[17:37:47] *** hogy hogy nem tört el Gus orra? [Trevor Bradshaw]
[17:38:15] *** Sok minden határozza meg egy orr törését, nem feltétlen törik el egy ütéstél ahogy egy fejeléstől sem. [Gus Darwin]
A gáncsoláshoz hasonló eset történt nem sokkal ezután.
[17:42:10] *** Gus Darwin ellép Elizabethtől, megkerüli őt és Trevor torkát fogja meg.
[17:42:20] Gus Darwin megpróbál(ja) felnyomni a falra Trevort a torkánál fogva. és sikerül neki.
A /try lehetősége Trevor kezében volt a kitérésre, vagy ennek megakadályozására. Ebben a formában ez ForceRP.
[17:45:54] *** fogja még Gus, Trev nyakát? [Trevor Bradshaw]
[17:46:09] *** Sőt, 1 perccel ezelőtt a szorításán is erősített. [Gus Darwin]
Cselekményeket, amiket a karakterünk végez, ha az nem fiktív akkor a jelenben RP-zünk.
A lényeget kiragadtam, de az eset közel sem volt ilyen rövid. Négy Deputy lesokkolta Trevort másodjára és sokadik alkalomra mértek még ütést rá. Mindezt úgy, hogy végig két emberen Axon is volt és csak az utolsó esetnél jutott eszébe az embereknek, hogy kikapcsolják. Sokadik alkalommal átfutva az ügyet úgy gondolom, hogy Mira Horseman és a meg nem említett Deputykon kívül mindenki követett el valamilyen szabálysértést.
Összegezve a dolgokat történt itt OOC chatre vonatkozó szabálypont megszegése, NonRP, Hanyag RP, ForceRP.
Trevor Bradshaw szankcióban részesül az OOC chatre vonatkozó szabálypont megszegése és hanyag RP miatt.
Juan José Ramirez szankcióban részesül hanyag RP és ForceRP miatt.
Gus Darwin szankcióban részesül OOC chatre vonatkozó szabálypont megszegése és ForceRP miatt.
Mira Horseman nem követett el szabálysértést.
Ezen felül az ügyben felmerült további problémákat továbbítom a frakciókért felelős management irányába. [/a]