Trainee To Trainer - Christopher Rodes

SoneX

Veterán
Adminsegéd
Üzenetek:244
Anthony Quince
jelveny.pngNév: Christpoher Rodesoffi1.png
Született: 1996/07/02 Los Santos
Testsúly:88 kg
Testmagasság: 186 cm















Chris egy középosztálybéli családba született 1996-ban. Anyja Los Santos-ban hozta világra egy pacek keddi napon. Apja egy szerelőtelepen kereste a család betevőjét anyja a háztartást vezette és takarítónőként dolgozott hétvégente. Chris imádta az otthon játékkal eltöltött első három évét, az óvodában többször is akadt a kissráccal gond, nem igazán tudott beilleszkedni a többi törpe közé eleinte.

Iskolás évei:

Chris a Strawberry Primari School-ban kezdte meg tanulmányait, imádott tanulni. Hamar az osztály /LOOSER/ stréberévé vált. Szüleinek szeretett volna bizonyítani, sokat tanult már a suli elejétől kezdve. Érdekelte a matematika, és az idegen nyelv.

Tanulmányát az a Popular Street-i High School-ban folytatta. Itt kitűnő sportteljesítményével hamar ismerté vált az iskolai tinédzser osztály számára. Háttérbe szorult a /geek/ Én-je. Továbbra is jó tanuló volt, de nem ez tette ismerté a suliban. Chris tehetségesnek bizonyult az atlétikában, a gátfutásban. Tanárai ezt észre is vették, a srácot a lehető legjobb tudásuk szerint versenyekre készítették fel és járatták is egyaránt.

Rodes amikor a középiskolai vizsgáival kitűnően lécelt a Popular Street-ről, az ULSA-t vette célba, ahová sikeres jelentkezést nyújtott be Math and Information technology szakirányba. Itt azért már nehézségekbe ütközött az eddig látszólag felhőtlen élettel rendelkező ifjú. Chris egy időszakos „egyetemi füves” korszakon esett át, ez szerencsére a fiúnál lezajlott röpke három és fél hónap alatt. Ezzel próbálta küszöbölni és átlépni nehézségeit, amikkel szembe találta magát az egyetemen. Biztos vagyok benne, az emberek hetven százaléka átesett már hasonló korszakon amikor nehézségeivel először szembesült életében. Chris ezt a fűvel próbálta átvészelni. Az egyetem évei alatt közepes osztályzatokat ért el, bekerült az Egyetemi Foci csapatba is. Pár hónap alatt szuper eredményeket ért el, nem véletlen lett közkedvelt a lányok körében. Christian első szerelme Lorena volt, aki szintúgy egyetemi hallgató volt kémia szakon. Ez a virágzó kapcsolat nem tartott sokáig, fél évig bírta együtt a két emberkénk. Az egyetem sztárpárjaként élték le ezt a hat hónapot, sokan irigyek voltak erre a kapcsolatra.

Iskola utáni időszaka:

Chris amikor végzett az egyetemmel szüleitől könnyes búcsút véve elutazott Seattle-be, ahol végzettségével ellentétben jelentkezett a Seattle Police Department akadémiájára. Az akadémia végeztével újoncként került a PD közegébe. Kiképzőjével töltötte az első évét a Station-ön, Officer Moreno személyében. Moreno szigorú és kemény falakat állított Chris elé, amit a srác hellyel közzel áttört és jól vette az akadályokat. Amint a Trainee program véget ért számára, sikeresen vizsgázott, így teljesjogú Police Officer-ként tevékenykedett tovább. Két év után visszaköltözött Los Santos-ba anyja betegségének hírére. Átkérte magát a Los Santos Police Department Vespucci kirendeltségére, ahol tovább építette karrierjét, illetve így anyjának is segíthetett apjával karöltve.

Öt éve a szakmában…

Chris a megelőző években több vizsgát is teljesített a munka helyén, így került be az AIR divison-be. Mivel Chris már rendelkezett főiskolai diplomával, így nem volt akadálya annak sem, hogy belőle is kiképzőtiszt váljon. Személyesen jelentkezett Sergeant Herrera-nál, ahol a vizsgák után megkapta az Field Training Officer rangot is. Vespucci-n összeismerkedett több újonccal is, akiknek szívesen adott tanácsokat már akkor is mikor ezt még nem tehette meg. Az egyik Dandre Mosley volt, a másik srác pedig Harrison Starling. Jó kapcsolat alakult ki a három srác közt, ezt munka közben is hasznukra tudták fordítani.

Pár jó/rossz tulajdonsága:

Négy jó tulajdonság:

Empátia: Az empátia képessége arra utal, hogy képes mások érzéseit és szükségleteit megérteni és együttérezni velük. Ez segíthet a mélyebb kapcsolatok kialakításában.

Altruizmus: Az altruizmus azt jelenti, hogy mások segítése és támogatása fontos számára, még akkor is, ha az saját kényelme vagy érdekei rovására megy. Ez segíthet a közösség építésében és pozitív hatással lehet a környezetére.

Kitartás: A kitartás az az erény, amely segít abban, hogy ne add fel könnyen, hanem folytasd a céljaid felé vezető úton, még akkor is, ha nehézségekbe ütközöl. Ezzel a tulajdonságával Chris nagyobb valószínűséggel tolja feljebb magát a ranglétrán.

Rendszeretet: Chris hajlamos arra, hogy rendszerbe szervezze az életét és a munkáját, ami segíti abban, hogy hatékonyan kezelje az időt és az erőforrásokat.

Négy rossz tulajdonság:
Makacsság: Néha Chris túlságosan is makacs tud lenni, ami megnehezítheti a kompromisszumokat és a rugalmasságot a személyes és szakmai kapcsolatokban.

Képmutatás: Bár általában őszinte és egyenes, néha Chris hajlamos lehet a képmutatásra vagy az érzéseinek elrejtésére, különösen ha azt gondolja, hogy ez a szakmai előmenetelét segítheti.

Perfektionizmus: Néha Chris hajlamos lehet túlzott elvárásokat támasztani magával és másokkal szemben, ami lehetetlen szabályokhoz vagy magas szintű munkavégzéshez vezethet, ami stresszt és kimerültséget okozhat mind Chrisnek, mind a körülötte dolgozóknak

Munkamánia: Néha Chris túlzottan is belemerülhet a munkába, ami más fontos területek elhanyagolásához vezethet, például az egészség vagy a szabadidő.

Néhány nehézség amivel Chris küzd mindennapjaiban:

- Doki fóbia (hókifóbia): Félelem vagy szorongás az orvosi vagy fogorvosi vizsgálatoktól és beavatkozásoktól.
- Tűfóbia (trypanofóbia): Félelem vagy szorongás a tűkkel vagy injekciókkal való szúrásoktól vagy szúrásoktól.​
 

Kinézet személyre szabása

Top Alsó