1. bekezdés
Igen, sajnos elég gyakori. Olyankor is megbüntetnek, amikor 4-8 km/h felett vagy, holott pályán még kamionok esetében sem büntetési tétel ez (11 km/h felett büntet a PC, jelen esetben 110-nél, 121-re). 114-re állítottak meg a 110 helyett.
2. bekezdés
Egyetértek!
3. bekezdés
Harcoljanak máshogy szerintem, mert nincs meg balansz, van helikopterük, volt külön elkapó egységük és 3-4-szer akkora létszámmal dolgoznak, mint egy illegál, így komolyabban is tudnak taktikázni, utakat lefogni, lezárni. Anno voltak erre külön elkapó kocsik ha azok úgy mennek, mint a tuner és szupersportok, szerintem senki nem tenné szóvá, most meg minden rendőrkocsi elkapóként szuperál.
4. Bekezdés
Hol RL az indok, hol nem az, úgy használjuk éppen, ahogy alá tudjuk támasztani az igazunkat. De rájöttem arra, hogy ennek nem így kellene lennie. Így az én szemszögemből igazad is van meg nem is. Nem is az RL/NoRL-en van hangsúly, hanem szimplán a balanszon. Balansz legyen, van aki ebbe erősebb, van aki abban, de jelenleg inkább arra fúj a szél, mint erre. Létszám, felszerelés, járművek, egyéb feature-ök. Nem baj ha erős a PD, ez egy jó szerver ismertetőjegye, de a balansz mindig fontos kell, hogy legyen.
Elvették a jogsimat, mert 183-mal mentem a pályán, de legál karakterrel voltam, oh well, IC kicsit mérges volt, de ennyi. Nem nyerhetek mindig én, ugyanez vica-versa.
Egy szónak is száz a vége. Ez az ötlet fel sem merült volna, ha nem ez lenne a helyzet ami felé haladtunk. Ha az illegál néha le tudná hagyni, eltudna menekülni a 0-ról startoló PD elől, bemérés után, akkor erre egyáltalán nem is lenne szükség. Még az elhangzott kommentek után is támogatom.