További ételek

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:505
Hector

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Hector «

Ötleted leírása

» Több étel elkészítési lehetősége
Gondolkodtam azon, hogy pacek, hogy van mindenféle kajánk, van minden lehetőségünk... Ellenben, teszemazt sültkrumplink pl nincs. Adnám, ha lehetne a veteményesen (és nem tökföldön...) termesztett burgonyát erre is felhasználni, nemcsak a Gyroshoz, mint egyedüli tétel. Ez most csak egy, nem fogok egyesével mindent felírni, akinek van még esetleg ötlete, az nyugodtan írja fel! Szuperjó lenne, ha nem egyedül találnék ki még ételeket! MEzőgazdász cégeknek is legalább lenne kereslete az ilyen termékekre és nemcsak az NPC-nek adogatnák le. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Várom a Ti ötleteiteket is! «

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:505
Hector
Még a mostaniakból sincs kirakva kaja, ahogy Juan jelezte.
Általában, ami az étlapon szerepel, nálam megtalálható. Nem minden tétel, hisz van, amit felvásárolnak. Ezek pótlása elég időigényes folyamat, folyamatosan dolgozom rajta (én legalábbis) A Taco Farmeres fotónak utánajárok, A Luckys témák pedig nem valós, van bent étel. (Davisben is van, legjobb tudomásom szerint..) A Drusillas pedig nem az én éttermem.
1695573018600.png1695576849738.png

Utoljára szerkesztve:

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:685
Dexter Sosa
Ott kezdődik a gond, hogy értelmetlen ahogy a jelenlegi kaják működnek. Valami alig tölt, valamiből meg a fele elég egy teljes napra. Árban nincs különbség, hülyeség gazdasági szempontból drágább kaját venni mert nem ad semmi extrát. Most jöhetnek az átlagos kommentek, hogy de RP szerveren vagy, és XY karakterhez jobban megy a vörösboros marhapörkölt, de valljuk be, a playerek 99%a köztük én is berohanunk egy helyre, veszünk 2 tacot és rohanunk is ki. Először ezt kellene átnézni, mielőtt még több kaját berakunk.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,248
-
Head of Staff hozzászólás
Egyelőre nem tervezünk több kaját a szerverre. Közben egy kis utánajárással kiderült, hogy amíg XY felvásárolja a kajákat a többi étteremtől ~1000 dodóért, majd a sajátjában eladja 3x annyiért, addig nem is fogtok találni mindenhol bizonyos ételeket. Itt már megint fejben szállt el pár ember.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó