Tout joue ici.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Vilmos

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:106
Simon Khorozian
headline.png

Születési név Moïse Beauchamp
Születési dátum, helyszín Marseille, 2005.07.20
Magasság 6'1 (186 cm)
Súly 190 lbs (86kg)



Moïse 2005. július 20-án született, Marseille városában. Szülei anyagi függetlensége miatt viszonylag gondmentes és könnyű gyerekkora volt. Privát iskolába járt, tanulmányi eredményei nem voltak rosszak, viszont annyira nem szeretett tanulni. Hamar elhatározta, hogy független lesz a szüleitől, és saját magának építi fel vagyonát. Mivel eredményei átlagon felüliek voltak, már tizenhat évesen képes volt befejezni tanulmányait, leérettségizett. Nem nagyon mozgatta a tovább tanulás és az átlagos munkák, ezért mint minden tinédzser az internet felé nyitott. Akkoriban nagy népszerűséget kapott a kriptó és az NFT-k, gondolta kiveszi belőle a részét. Online munkaköre mellet rengeteg szabadideje volt, sok mindenbe belefogott. Korábban elkezdett cross-motoros obszesszióját tovább vitte és mint minden tesztoszteron túltengéses tinédzser kivette a részét az edzőteremből, illetve előszeretettel követte a küzdősportokat, amik mindig is mozgatták fantáziáját. Mint minden más korabeli, előszeretettel járta a szórakozóhelyeket . Hamar megbarátkozott az alkohollal, egy pár szintetikus tudatmódosító szer is figyelmébe lett hozva. Ekkoriban kereste meg egyik gyerekkori barátja, Naël, hogy költözzön vele Los Santosba. A srác tisztában volt a város reputációjával, ezért nem is gondolkodott sokat a döntésen, kisérővel közösen felszálltak egy gépre. Axel, anyai ágon nagybátja negyedébe költöztek, ahol befogadták őket és könnyen beilleszkedtek. Az új társaság a srácot belehúzta pitiáner bűntényekbe, a közösség sokat változtatott viselkedésén és megjelenésén.



Jellemvonásai: (későbbiekben változhat)
  • Hiperaktív
  • Agresszív
  • Önfejű
  • Döntésképtelen
  • Domináns személyiség
  • Adrenalin függő
Mentális betegségek:(későbbiekben változhat)
  • Eremofóbia
  • Akut stressz zavar
 
Utoljára szerkesztve:

Vilmos

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:106
Simon Khorozian
f34c3c30-2fb9-11ee-87ad-27d6f1c9c902.png

 
Utoljára szerkesztve:

Vilmos

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:106
Simon Khorozian
Kontextus: Egyik ismerőse házibulit rendezett, ahova meg lett hívva, pár barátjával és Mary-vel, barátnőjével indul szórakozni. A lány távoztával indult meg az esemény lefele, mikor megérkezett két raszta srác.

elmenykep4.png

Az eset rendesen felkavarta belülről, hiszen még életében nem fogott fegyvert... Ezek után már lehet többé nem lesz olyan, mint volt. Hazaértével szinte rögtön a szintetikus szerek használatához folyamodott, ennyit a józanságáról.

 
Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó