Tony Bafoo

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

TonyBafoo

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Személyes információk


Név:                   Tony Bafoo
Születési hely:     Palermo, Szicília, Olaszország
Születési idő:      1997. 03. 12.
Nemzetiség:        Olasz

Születési név:     Flavio Baldoni
Apja neve:          Rocco Baldoni
Anyja neve:        Lucia Di Tullio

Tulajdonságok

- Közvetlen és barátságos (nem mindig, de az esetek többségében)
- Szorgos és részletekbe menő
- Kötelességtudó
- Bőkezű/pénzpazarló
- Szeret káromkodni
- Szélhámos és hazug (nem mindig, de hajlamos)

Történet

Flavio (Tony) Szicílában élte gyermekkorát és az USA-ba ebben az évben érkezett. Apja hentes volt, anyja bordélyházban dolgozott. Flavio sokgyermekes házban nőtt fel, de mindig volt étel az asztalon. Bár sokszor gúnyolták őt vagy testvéreit anyjának foglalkozása miatt, ők mindig is tisztelték az anyjukat és tudták, hogy szüleik szeretik egymást. Flavio kiállt anyukája mellett és sokszor verekedés kezdeményezőjeként találta magát emiatt, tanárai nemtetszésére.

Nem sokkal miután Flavio tizenötödik életévét kezdte ütni... anyja haláláról értesült. Autóbaleset. Mivel az anyuka volt a család feje és elsődleges pénzhozója, ezért nehéz időket élt a Baldoni család. Rocco (az apuka) ki korábban sok időt töltött a gyerekekkel, innentől sokat hiányzott. Több műszakban dolgozott csak azért, hogy etetni tudja az éhes szájakat. Flavio és testvérei szélhámoskodásba és kisebb bűncselekményekbe kezdtek, hogy fenntartsák magukat. Viszont apjuk, azon ritka időkben mikor otthon volt, mindig rászólt a gyerekekre egy-egy tanári értesítés után, vagy éppen mikor rendőrök hozták haza a kölyköt.

Egyik nap viszont megtalálta a családot egy személy. Vittorio bácsinak hívták a gyerekek. Apjuk szerint anyjuknak egy jóbarátja volt, de hamar evidens lett, hogy inkább elsődleges kliense. Vittorio bácsi sokat látogatta a gyermekeket, újra kenyeret tett az asztalra; viszont Vittorio bácsi nem minden pénzét legális utakon szerezte. Tudni illik Vittorio bácsi maffiózó volt. Szerette történeteivel untatni a gyerekeket. Órákat tudott regélni arról, hogy Lucia (az anyuka) milyen káprázatos személyiség volt, hogy fényt hozott mindenhova, hogy milyen tiszta lélek volt.

Az élet ment tovább, és Flavio is ment tovább, egyetemre, logisztikusnak. Azonban egyik nap, hazafelé menet hirtelen elkapta őt Vittorio bácsi. Gyorsan hadart és sokat, akcentusa is volt ami a szicíliai fiú fülein nem mindig ült meg. Plusz megszokta, hogy Vittorio bácsi mindig regél. Azonban amiket mondott egyre inkább komolynak kezdtek tűnni. Mesélte, hogy Roccoval (apuka) együtt sok időre börtönbe mennek. Azt is mesélte, hogy Rocco (apuka) sosem házasodott Luciával (anyuka) ezért még van idő elmenekülni mielőtt megtalálják a kapcsolatot a gyerekek és köztük. Ezek után egy új személyigazolványt, útlevelet, repülő jegyet, és egy adag ismeretlen pénzt tömött Flavio kezébe. Flavio ránézett az igazolványokra, amin a következő név állt: Tony Bafoo.

Vittorio bácsi közölte Tonyval, hogy ő most messze fog menni, az USA-ba, a lehetőséget országába. Vittorio bácsi gyorsan a taxit is kihívta ami Tonyt a reptérre viszi. Vittorio bácsinak csupán két kívánsága volt Tony felé, hogy éljen teljes életet és, hogy sose veszítse el azt a fényt amit anyja adott neki. Tony furcsállta az utóbbit, de megbízott Vittorioban és kötelességtudóan beszállt a taxiba. Innen hogyan tovább? Az majd kiderül.

Miért illegál

Nem minden fekete-fehér. Tony a szürkét tapossa. Tony jót akar, de, hogy kinek...? Mindenkinek? Önmagának? Szomszédainak? Az biztos, hogy teljes életet szeretne élni. Lucia és Vittorio bácsi szívük legmélyén jók voltak Tony szerint, mégis "illegálok"-ként tekintettek rájuk. Nem hagyja, hogy holmi önkényes szervezetek, mint a BSCO vagy a szicíliai rendőrség megmondják neki, hogy ki és mi a jó. Ő majd azt eldönti magának. Tony elhiszi, hogy ő a jófiú. Mint a világon mindenki, a főhős és a főgonosz is. Mindig mindenkinek van magyarázata mindenre. Tonynak is. Egy-két hazugság itt-ott? Belefér.
 

TonyBafoo

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Tony érkezése után favágónak lépett. A konstans robotolás mellett más úton is szeretett volna pénzt szerezni ezért vett egy baseball ütőt és megpróbált autót rabolni, azonban a BSCO hamar elkapta és börtönbe ültette. Tony újonnan már büntetett múlttal rendelkezik innentől USA-ban és a favágói szerep elhagyása érdekében más munkát kezdett keresni. Ezen kutakodás során találta meg a Weazel News szervezetet ahova rendezvényszervezőként lépett be.

Azonnal munkába is látott, négy tervezetet is készített a frakciónak, de hamar kiderült, hogy a cég súlyos pénzügyi problémákkal küzköd, így ezek közül csak egyet szervezhetett meg. A Buli & Póker estet választotta. Szervezés során megismerkedett Santiago Alvarezzel, Sandy Shores polgármesterével és Ivan Sniderrel, a Dolso klub vezetőjével. Alvarez ajánlott Tonynak egy bérlési lehetőséget, viszont személyzet nélkül. Személyzet hiányában köteles volt a Dolsot választani, mivel a nightclub tudott neki szolgáltatni embereket az eseményhez, amit később nem bánt meg.

Tony közben megismerkedett egy ex-iraki katonával akit Isaac-nek hívtak. Robogóztak a városban, sokat csevegtek és végül Isaac meglepte Tonyt egy ajándékkal, aminek nagyon hálás volt.

Nagyban szervezte az eseményt, éjjel-nappal dolgozott az ügyön, de az esemény előtti hajnalon egy maszkos banda megállította és teljesen kirabolta.


Z69Zqsj.jpg

Tony nem tudott azonosítani közülük senkit, és a BSCO-t se hívta ki rájuk, viszont a BSCO-t akkor se hívta volna ki, ha nem vették volna el a telefonját. Jobban együtt érzett ezekkel a huligánokkal kik a megélhetésért harcolnak, mint a BSCO-sokkal akik milliós fizetést kapnak azért, hogy hatalmukkal visszaéljenek.
 

TonyBafoo

Újonc
Játékos
Üzenetek:7
Elérkezett a Buli & Póker napja és Tony egész nap gürizett, hogy minden tökéletes legyen. A Dolsos kollegáknak és egy Weazeles kollegának köszönhetően le tudta szervezni a pókert is. Tony ugyebár szervezett póker dealert korábban, azonban az esemény napján nem kapott tőle semmi választ. Viszont a Weazeles kollega Noah Monroe beugrott, hogy segítsen és kiváló munkát végzett, elnyerve Tony tiszteletét. A bulira sokan eljöttek, és a chipekből származó bevételt majd később elosztották hármójuk között: Ivan, Noah, és Tony. Bár Tonynak első eseménye volt, mégis szuper lett végül.

QXjoAsX.jpg

Tony a pókerasztalnál

2YLDTBH.png

Ivan a pultnál​

Ez az esemény és Brandubh bíztató szavai ihlették Tony-t a Lucky Fellas (Lucky Fellas) megalapítására. Azonban mikor sportfogadást szervezett első eseményeként a szerencsejátékos klubbnak, nem volt túl sikeres. Az emberek nem bíztak még meg túlságosan az újonnan alakult szervezetben.

8tdlPsd.jpg
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó