Jogos Tomasso Corsetti --> Francesca Harris, Devin Marano, Mishel Molina

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Jumi

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:59
2004Titto!
panaszkonyvj.png

Neved: Tomasso Corsetti - Jumi
Játékos(ok) neve: Francesca Harris, Devin Marano, Mishel Molina
Panasz oka: Fear RP teljes hiánya, PG
Panasz kifejtése: A panaszkönyvem lényegét szeretném a következőkben leírni: A mai napon (2025.01.21) történt egy bankrablás az este folyamán, amelyre a rendvédelem egy TARV-val, valamint több mesterlövésszel is, ezek mellett még földi egységekkel kiérkezett bankhoz. Amikor kiértünk a bankhoz rögtön azt tapasztaltuk, hogy kettő officer a kiérkezéskor rögtön golyót kapott, egy megafonra sem volt időnk, semmi egyébre. Ezt az esetet követően 2-3 jugular, valamint később egy motor is körözött a helyszínen. Mivel aránylag kevesen voltunk ahhoz, hogy minden külső embert egyesével megtaláljunk, ezért a rendvédelem részéről az lett a döntés, hogy behatolunk. Ez meg is történt, a bentlévő személyek meghaltak. Habár eddig is voltak számomra kifogásolható esetek, ezt követően érkezett el az a rész, ami mellett sajnos nem tudok elmenni. Miután az LSPD és az LSSD visszafoglalta a bankot, ezt követően a panaszkönyvben megemlített három személy úgy gondolta, hogy sérülten, (szerintem) fölényben lévő rendvédelemre rátámad, mert a bent lévő emberek meghaltak. Tudomásom szerint kettő, maximum három személy hatolt be a bankba,egyikük azután, hogy Serbuval lövést kapott (Devin Marano). Hamár a rendvédelemtől elvárjuk, hogy a sérüléseket megfelelően rpzze (korábbi PK), akkor szerintem mi is elvárhatjuk az illegáltól, hogy megfelelően szerepjátékozzák a sérüléseiket és megfelelő fear rp-vel mérlegeljék azt, hogy betörnek a bankba. Az említett személyek a bent lévő három officerre támadtak rá, hogy a bankból kiszedett pénzt el tudják vinni. Miután a beszorult rendvédelmet kilőtték gond nélkül nekiálltak lootolni szó szerint mindent, a pénzes táskákat, az összes fegyvert és egyebet a Rockford Hillsben található bank közepén. Én nem gondolom, hogy túl reális volna konkrétan beraidelni egy bankot hárman, amelyben nem tudjátok mennyi officer van még úgy, hogy korábban a bankban 4 társuk is meghalt. Valamint az, hogy miután a szerveren lévő összes rendvédelmi tag meghalt elkezdik lootolni gond nélkül az összes hullát, azt végképp nem értem hogyan történhet meg, hozzátenném az eddig történtek mind sérülten történtek meg a legjobb tudomásom szerint.
Bizonyíték (kép, log, videó):
Megjegyzés: A szükséges egyéb képeket, videókat vagy logokat szívesen a bíráló admin rendelkezésére bocsájtom.

Utoljára szerkesztve:

Shamiello

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:54
Sziasztok, csao.
Igyekszek kollektíven reagálni mindhármunk nevében, illetve kitérek majd csak a saját oldalamra is.

Habár eddig is voltak számomra kifogásolható esetek
Számunkra is voltak kifogásolható esetek, kezdve azzal, hogy a TARV ismét tank-szerű funkciót látott el amit egyébként te magad vezettél, gyakorlatilag az aktív tűzharc közepén tologattad a bank előtt álló autót, mintha egy belőhetetlen tankban ülnél. (Ami jelenleg igaz is, hiszen a fémtörő lőszerek köztudottan nem működnek, bár ezt kihasználni nem tudom mennyire fair.)

Tudomásom szerint kettő, maximum három személy hatolt be a bankba,egyikük azután, hogy Serbuval lövést kapott (Devin Marano).
Hogy arra a hatalmas 'fölény'-re reagáljak: Közülünk hárman mentünk be a bankba, rátok akik szintén hárman voltatok. Azzal mindannyian tisztában voltunk, hogy a TARV-ban hányan ültek, emellett pedig az egyik Torrence volt a bank előtt, amiről szintén tudtuk, hogy egy személy alkotja, így nem volt nehéz kitalálni, hogy sokkal többen nem lehettek bent (nem beszélve arról, hogy kintről is egészen tisztán belátni a bankba) - Valamint legalább az egyik személy lőtt sérült is volt közületek ha nem tévedek (legalábbis mi ebben a tudatban voltunk), hiszen őt még én találtam el.

Ami pedig a Serbut illeti, a mesterlövészetek nem okozott scriptes sérülést a karakterem számára, talán a kevlárom ha ment le valamelyik lövés hatására, de a logban ez látszódni is fog.

amelyben nem tudjátok mennyi officer van még úgy, hogy korábban a bankban 4 társuk is meghalt.
A mondat első felére már reagáltam, a második felét illetőleg pedig három ember tartózkodott a bankban közülünk, akikről IC lövésünk sem volt, hogy élnek, meghaltak, sérültek, elkapták vagy mi a pontos helyzet.

hozzátenném az eddig történtek mind sérülten történtek meg
Őszintén szólva azt gondolom, hogy jófejek/fairek voltunk amiért mindannyian komplett healt és előzetes sérülés törlést kaptatok a bankban az Aügy során, aminek a fő érintettje egyébként pont te voltál ilyen téren. Aligha befolyásolt téged a társad crash-je, sőt, vígan rohangáltál kint kitudja hány lőtt sérüléssel a karakteredben az RP stop előtt. - Mégis vissza lettél getelve fedezékbe előlünk, fel lettél healelve és a sérüléseid is el lettek távolítva. Arról egyébként nem beszélve, hogy a bank tetejére is emiatt jutottál fel.

Ha pedig már itt tartunk azt is tudhatnád, hogy épp ezért nem rendelkezett Francesca karaktere sem sérüléssel. Ő volt az, aki lelőtt titeket, mi fedező tűzként funkcionáltunk mögötte.

Csak hogy ne menjünk el a részletek mellett, az utolsó videóra is reflektálnék.

Ha már a Fear RP hiányánál tartunk, felmerül néhány kérdés az elmondottak alapján:
1. Frissen szerzett mellkasi és kari lőtt sebekkel az az első gondolata egy deputynak (Jayce Tango) miután eltalálták többször is, hogy a pénzes táskát azért illene kimenteni a bankból távozás előtt? :/

2. Ha tisztában voltatok azzal a ténnyel, hogy a rendvédelmi oldalról már csak ti éltek, akkor szintén él a kérdés: Miért a táskák élveztek prioritást, ha tudtátok hogy magatokra maradtatok, kint pedig még kitudja hányan vannak?

Kavics

Kivételes Tehetség
Adminisztrátor
Üzenetek:232
Kavics
Adminisztrátor hozzászólás
Sziasztok!

A Panaszkönyvet @Rúni @Jimmy és jómagam fogjuk kezelni.
A szót én fogom képviselni, a szituációkat pedig együtt fogjuk elemezni és bírálni.
A panaszkönyvre benyújtott bizonyítékok és hozzászólások határideje a panaszkönyv megnyitását követő 24 óra, azaz 2025.01.23 01:08 lesz.
Amennyiben valamely fél befejezte a mondandóját a panaszkönyv alatt jelezze és a bírálatra korábban is sor kerülhet.

Első körben szeretnék minden releváns bizonyítékot ide, vagy Discordon privátban a részemre benyújtani.
A három vádlott személytől pedig szeretném kérni a tegnapi logokat mindenféle módosítást mellőzve a bankrablást követően egészen a lelépésig privátban, illetve ugyanezt szeretném kérni a PD-SD tagjaitól is, akik a bankban tartózkodtak a "visszafoglalást" követően.

Kérek mindenkit, hogy csak a közvetlenül érintettek szóljanak hozzá a panaszhoz, mindenki más, aki bizonyítékkal rendelkezik személyesen beszolgáltathatja azokat.

Jumi

Pötyögtető
Játékos
2004Titto!
Sziasztok, csak röviden szeretnék reflektálni @Shamiello megjegyzéseihez.
Számunkra is voltak kifogásolható esetek, kezdve azzal, hogy a TARV ismét tank-szerű funkciót látott el amit egyébként te magad vezettél, gyakorlatilag az aktív tűzharc közepén tologattad a bank előtt álló autót, mintha egy belőhetetlen tankban ülnél. (Ami jelenleg igaz is, hiszen a fémtörő lőszerek köztudottan nem működnek, bár ezt kihasználni nem tudom mennyire fair.)
Ezt a téma az ezelőtti bankrablásotoknál is feszegetve volt, én személy szerint akkor és most is azt a visszajelzést kaptam, hogy ezzel nincsen semmi gond, egy jugular arrébb lett tolva, nem annyira lehetetlen dolog ez. Én személy szerint nem tudok arról, hogy a fémtörő lőszer működik-e vagy sem és nem is érint. Ha működött volna, ha nem ugyanígy cselekszem, hiszen korábban a TARV-ra maximum 1 lövés érkezett az egész tűzharc alatt.
Hogy arra a hatalmas 'fölény'-re reagáljak: Közülünk hárman mentünk be a bankba, rátok akik szintén hárman voltatok. Azzal mindannyian tisztában voltunk, hogy a TARV-ban hányan ültek, emellett pedig az egyik Torrence volt a bank előtt, amiről szintén tudtuk, hogy egy személy alkotja, így nem volt nehéz kitalálni, hogy sokkal többen nem lehettek bent (nem beszélve arról, hogy kintről is egészen tisztán belátni a bankba) - Valamint legalább az egyik személy lőtt sérült is volt közületek ha nem tévedek (legalábbis mi ebben a tudatban voltunk), hiszen őt még én találtam el.

Ami pedig a Serbut illeti, a mesterlövészetek nem okozott scriptes sérülést a karakterem számára, talán a kevlárom ha ment le valamelyik lövés hatására, de a logban ez látszódni is fog.

A mondat első felére már reagáltam, a második felét illetőleg pedig három ember tartózkodott a bankban közülünk, akikről IC lövésünk sem volt, hogy élnek, meghaltak, sérültek, elkapták vagy mi a pontos helyzet.
Erre továbbra is csak annyit tudok mondani, hogy egy vesztes helyzetbe visszamenni sérülten (mert két videó is bizonyítja, hogy a serbu eltalált, az egyik biztosan vitt le legalább kevlárt), még ha három PDs maradt háromatok ellen is, nem érzem a fear rp megfelelő kezelésének.
Őszintén szólva azt gondolom, hogy jófejek/fairek voltunk amiért mindannyian komplett healt és előzetes sérülés törlést kaptatok a bankban az Aügy során, aminek a fő érintettje egyébként pont te voltál ilyen téren. Aligha befolyásolt téged a társad crash-je, sőt, vígan rohangáltál kint kitudja hány lőtt sérüléssel a karakteredben az RP stop előtt. - Mégis vissza lettél getelve fedezékbe előlünk, fel lettél healelve és a sérüléseid is el lettek távolítva. Arról egyébként nem beszélve, hogy a bank tetejére is emiatt jutottál fel.

Ha pedig már itt tartunk azt is tudhatnád, hogy épp ezért nem rendelkezett Francesca karaktere sem sérüléssel. Ő volt az, aki lelőtt titeket, mi fedező tűzként funkcionáltunk mögötte.
Nem kaptunk komplett healt, Jayce Tango tudomásom szerint Francesca Harris első behatolását követően sérült meg, amit a videóban is látsz, ha megnézed az időpontokat a vágás között, és arra semmi healt nem kapott. Ez lehetséges, hogy elfelejtődött, lehetséges hogy szándékos, ezt nem firtatnám. Továbbá én sem kaptam komplett healt, a kevlárom közel 30%os maradt az rp folytatásra, hp-t sem kaptam maxot vissza. Az, hogy Francesca Harris karaktere megsérült, pedig még az RP megállítását megelőző lövöldözésből következtettem ki, hiszen többen is jelezték, hogy a szürke Astron több lövést is kapott. Az, hogy ő a healt, jelen esetben az újraélesztést annak veszi, hogy akkor ő korábban nem szenvedett sérülést, azzal ismét nem tudok mit kezdeni.
Csak hogy ne menjünk el a részletek mellett, az utolsó videóra is reflektálnék.

Ha már a Fear RP hiányánál tartunk, felmerül néhány kérdés az elmondottak alapján:
1. Frissen szerzett mellkasi és kari lőtt sebekkel az az első gondolata egy deputynak (Jayce Tango) miután eltalálták többször is, hogy a pénzes táskát azért illene kimenteni a bankból távozás előtt? :/

2. Ha tisztában voltatok azzal a ténnyel, hogy a rendvédelmi oldalról már csak ti éltek, akkor szintén él a kérdés: Miért a táskák élveztek prioritást, ha tudtátok hogy magatokra maradtatok, kint pedig még kitudja hányan vannak?
Ezt fentebb kifejtettem, Jayce Tango azokat a sérüléseket a kifagyás alatt szerezte, csupán nem kapott rá healt. Az ő helyzetükben nem igazán volt más opció, tehát nem tudták volna elhagyni a helyszínt sehogyan sem, az hogy ők a táskákat is ki akarták menteni, az már csak plusz egy tényező, nem hinném hogy sokat befolyásol. Valamint legjobb tudomásom szerint a másik két rendvédelmi tag, aki a bankban volt, nem sérült korábban, de ezt biztosra nem tudom megmondani.

Utoljára szerkesztve:

Shamiello

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:54
Utoljára szeretnék reagálni a dolgokra, az üzenetemet követően továbbítom @Kavics -nak a szükséges logokat, és várom majd a bírálatot.

A Tarv-os részre különösebben nem térnék ki ismét, az ezzel kapcsolatos álláspontot kifejtettem már, az hogy nem érkezett rá túl sok lövés pedig szintén azzal magyarázható, hogy nem lehet belőni a járművet semmivel.

mert két videó is bizonyítja, hogy a serbu eltalált, az egyik biztosan vitt le legalább kevlárt
A videód aligha bizonyítja ezt, sőt, a második lövésed 100%, hogy el sem talált. De mint mondtam, a logokban ez látszódni is fog. Vesztes helyzetnek pedig aligha mondható a szituáció szerintem, maximum veszteségesnek. Ezzel kapcsolatban pedig az első üzenetben minden egyebet kifejtettem.

Továbbá én sem kaptam komplett healt, a kevlárom közel 30%os maradt az rp folytatásra, hp-t sem kaptam maxot vissza. Az, hogy Francesca Harris karaktere megsérült, pedig még az RP megállítását megelőző lövöldözésből következtettem ki, hiszen többen is jelezték, hogy a szürke Astron több lövést is kapott. Az, hogy ő a healt, jelen esetben az újraélesztést annak veszi, hogy akkor ő korábban nem szenvedett sérülést, azzal ismét nem tudok mit kezdeni.
Akárhogy is nézem a videódon full hp-d van (de lehet csak a videó minősége és a hp barba olvadó szöveg miatt nem látszik teljesen jól + külön te kérted magadra a healt az aügy alatt) és inkább 50%-os kevlárod egyébként, mintsem 30. Bár ezek a tényen továbbra sem változtatnak, és egyébként visszásak is kevlár tekintetében. Francesca ült az Astronban, az a kijelentés, hogy több lövést is kapott nem hinném hogy megegyezik azzal, hogy ő lőtt sérülést is szenvedett, mert egyébként nem is. Azért lett visszahozva az RP-be amiért a PD oldalról is az az 1, vagy 2 ember bekerült a bankba.

az hogy ők a táskákat is ki akarták menteni, az már csak plusz egy tényező, nem hinném hogy sokat befolyásol
Szerintem nem kapna magára senki +x kilónyi pénzt (súlyt) menekülés előtt, ha ténylegesen félti az életét, mert egyértelműen saját magát lőné lábon ezzel, AKA lassítaná magát. A sérülésekkel kapcsolatban ez esetben akkor én értettem félre valószínűleg az aügy végét, de a korábban említett tényeken szerintem ez mintsem változtat.

Mint említettem a továbbiakban nem szeretnék hozzáfűzni egyebet a panaszkönyvhöz ha csak nem éri az oldalunkat újabb vád/panasz, a logok továbbítása után várjuk a bírálatot.

Jumi

Pötyögtető
Játékos
2004Titto!
A videód aligha bizonyítja ezt, sőt, a második lövésed 100%, hogy el sem talált. De mint mondtam, a logokban ez látszódni is fog. Vesztes helyzetnek pedig aligha mondható a szituáció szerintem, maximum veszteségesnek. Ezzel kapcsolatban pedig az első üzenetben minden egyebet kifejtettem.
A videóban szereplő lövések valósága a logokból ki fog derülni, ezt nem ragoznám tovább, a fear rp hiányán nem változtat, ezt a részt a PG oldala miatt írtam fel.
Akárhogy is nézem a videódon full hp-d van (de lehet csak a videó minősége és a hp barba olvadó szöveg miatt nem látszik teljesen jól + külön te kérted magadra a healt az aügy alatt) és inkább 50%-os kevlárod egyébként, mintsem 30. Bár ezek a tényen továbbra sem változtatnak, és egyébként visszásak is kevlár tekintetében. Francesca ült az Astronban, az a kijelentés, hogy több lövést is kapott nem hinném hogy megegyezik azzal, hogy ő lőtt sérülést is szenvedett, mert egyébként nem is. Azért lett visszahozva az RP-be amiért a PD oldalról is az az 1, vagy 2 ember bekerült a bankba.
Az aügy alatt valóban én kértem magamra a healt, valamint a vérzés elállítását, viszont a kevlárt szándékosan nem vettem fel újra, vagy másikat, hiszen a bankból arra kaptam lövést. Francesca sérüléseire kitérve ismét csak a logban bízhatunk.
Szerintem nem kapna magára senki +x kilónyi pénzt (súlyt) menekülés előtt, ha ténylegesen félti az életét, mert egyértelműen saját magát lőné lábon ezzel, AKA lassítaná magát. A sérülésekkel kapcsolatban ez esetben akkor én értettem félre valószínűleg az aügy végét, de a korábban említett tényeken szerintem ez mintsem változtat.
Ehhez csak annyit fűznék hozzá, hogy ugyanezekkel a táskákkal gond nélkül nagykaliberekkel lőttetek és futkostatok a bankban korábban, tehát annyira nagy lassító ereje nem igazán lehet.

Az én részemről sincs további hozzáfűzni való, köszönöm.

Ashrad (Jack Rock)

Haladó
Játékos
Üzenetek:19
Jack Rock
Sziasztok, PD oldalról jómagam is részt vettem az akcióban még az elején, ezért szeretnék reagálni kicsit más nézőpontból, és szeretném hogy maradjon és mindenki elolvassa.
Ez egy játék, egy RP szerver, nem vérremenő harc, hanem szórakozás. Azt hiszem mindenkit megillet a jog, hogy ezt meg is kapja. Már 15 évvel ezelőtt is RP -ztem igaz akkor még SAMP -ban, de teljesen mindegy hogy mindig is rendvédelmis voltam, az illegál játékélményét ugyanolyan fontosnak tartom. Illegál nélkül nincs PD , PD nélkül pedig illegál, ez nem is vita kérdése senkiben szerintem.
Az , hogy mindenki győzni akar egy általános emberi tulajdonság, amivel alapvetően nincs gond viszont az "élni és élni hagyni" elvéhez már egy kicsit meg kell állni és gondolkodni néha. Ebben mindenki , de szó szerint mindenki hibázik néha, és el szaladhat vele a ló, legyen az PD, illegál, Én , vagy akár az Adminok játékban. Aki azt mondja hogy Ő bizony soha az vagy hülye vagy hazudik. Nem véletlen vannak a felfokozott gyors adrenalin vadász szitukban ezek az igenis később vitatható dolgok, és most itt nem támadva és nem is védve senkit, mert mindkét oldalon van. Én tudom, hogy a szerveren igenis vannak jó RP -s illegál és legál játékosok ezektől teljesen függetlenül, és tisztelem illegálban is a Rp -s playereket. Természetesen egy 1-2 mp alatt hozott döntést utána könnyű órákig videókat lapozgatva darabokra szedni. Mindenki hibázik, legtöbbször ráadásul akaratlanul. (Lásd pl. egy üldözésben egy szimpla elrontott manőverbe ütköző autók rögtön szabálysértést síkitanak pedig csak szimplán el lett baszva a kanyar...)
Kicsit túl érzékenyek és képmutatóak lettünk úgy érzem. Vannak szabályok amik a játékélményt javítják és védik a fairplayt de nem feltétlen reális, ettől független KELL, hogy legyenek mert ez ahogy írtam egy játék , és az élmény fenntartása mindkét oldal felé fontos.
Tök jók, ezek az akciódús szituk sokszor, és a playerek nagyrésze ezt várja, néha szerintem túlságosan is és túl nagy előnyt élveznek az ilyenek.
Azonban ha átesünk a ló túloldalára akkor lehet mind a két oldal sérül, kialakul egy feszkó, utána pedig tudjuk mi lesz.

Nem reális, és játékélményben pedig inkább egy egy régi COD részre hajaznak azok az akciók amikor Fallujah belvárosává válik a város, az illegál a bankrablás kvázi "mellék küldetése" mellett a rendvédelem szelektív és egyébként roppant kreatív és precíz eltörlésére törekszik!
Erre jön a másik oldalról a szintén irreális és roppant hülye megoldás, hogy beindul a 200m körön belüli levadászása az illegál tagoknak.
Az egészből csak egy valami marad ki , az pedig a BANKRABLÁS RP!!!!!
A mostani szituációban a PD a kezdeti vadászatot követően lerohanta a bankot... megmerem kockáztatni hogy a "bankrablás" illegál szereplőinek jó része nem is volt egyáltalán a bankban. A PD felszámolta a bankban a bűnözői tevékenységet , kvázi véget ért a rablás !!!!!!!! Igen , ám és itt jön az érdekes rész: az illegál elkezdte ostromolni a bankot, a PD beszorult és sorban elestek. Majd miután "Elfogytak " (ez is "borzasztóan reális, gondolom érzitek) a rendőrök, szépen összeszedték a "mellék küldetés" hozományát és immáron nyugiba tovább álltak.

Remélem mindenki érti, hogy miért írtam ezt, és mire szeretnék kilyukadni. Kicsit próbáljunk mindkét oldalról visszatérni a normalitáshoz kérlek titeket, hogy mindenki jól érezze magát!

U.i. : És nem, nem érzem hogy itt most büntetéseket kellene kiosztani, mert semmi értelme nem lenne, voltak mindkét oldalon kérdéses dolgok ebben biztos vagyok. Szerintem fontosabb, hogy átlássa mindenki, hogy hogyan tudunk együtt játszani tovább élvezetesen!

Kavics

Kivételes Tehetség
Adminisztrátor
Kavics
@Ashrad (Jack Rock) A hozzászólásod nem releváns a bírálat meghozatalában.
A saját véleményt kérlek személyesen fejtsd ki az adott személyeknek.
Jumi és Shamiello is befejezte a mondandóját, még néhány bizonyítékra van szükségünk privátban.
Addig a PK-t zárom az esetleges hasonló hozzászólások elkerülése érdekében.

Kavics

Kivételes Tehetség
Adminisztrátor
Kavics
Sziasztok,

Minden releváns bizonyítékot megkaptunk a panaszkönyv bírálásához.
A Fear RP vádja nem állja meg a helyét jelen szituációban egyik oldalról sem. A rendvédelemnek saját döntése volt bemenni a bank területére, hogy ezt taktikai előnyszerzésért, vagy más célból mentek-e be, az már teljesen IC ügy.
Az illegális oldal külsős emberei pedig értesítve lettek a rendvédelem bankba hatolásáról, így a kintről érkező illegál tagjai annak tudatában mentek be, hogy körül tudják fogni társaikkal a rendvédelmiseket.

A PG szabályzata viszont egy kicsit kényesebb jelen helyzetben.

@Shamiello te magad írtad a PK alá a következőt:
"Szerintem nem kapna magára senki +x kilónyi pénzt (súlyt) menekülés előtt, ha ténylegesen félti az életét, mert egyértelműen saját magát lőné lábon ezzel, AKA lassítaná magát. A sérülésekkel kapcsolatban ez esetben akkor én értettem félre valószínűleg az aügy végét, de a korábban említett tényeken szerintem ez mintsem változtat."

Mégis a következőt vettük ki a logokból mindhárom PK-ra rakott személy között:

[22:22:27][js] [INFO-warning] Sérülést szenvedtél a bal lábadon. Menj orvoshoz, mert különben elvérzel!
[22:22:46][js] Devin Marano kötszerét húzza magához, átköti a lábá.tz.
[23:13:06][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:06][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:07][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:07][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:08][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:09][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:09][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:10][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:10][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:11][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:12][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:12][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:13][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:14][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:14][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:15][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:15][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:16][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:13:16][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [SA Vz. 61]
[23:13:17][js] *** Devin Marano berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Glock 19]
Majd még bő egy órán keresztül folytattad az RP-det golyóval a lábadban, pakoltad az társaid holmiját, a táskákat.

[23:09:36][js] Francesca Harris betekeri Francesca Harris sérült hasát kötszerrel.
[23:10:10][js] Francesca Harris kapja magához azonnal füves cigijét, kissé szív belőle.

Szintén több lövést kapott mellkasra, vérzett is a karakter, mégis egy gyors kötözés, meg egy laza cigi után ment tovább a vonszolás és a lootok kipakolása.
Hozzáteszem, nem kis mennyiségű és súlyú dolgokról beszélünk itt sem.

[23:20:10][js] Francesca Harris berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Magpul PDR-C]
[23:20:11][js] Francesca Harris berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:20:11][js] Francesca Harris berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Taurus PT92AF]
[23:20:12][js] Francesca Harris berak egy tárgyat a csomagtartóba. [CAR-15]
[23:20:13][js] Francesca Harris berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Sporttáska]
[23:20:14][js] Francesca Harris berak egy tárgyat a csomagtartóba. [Thompson M1928A1]
A harmadik szóban forgó személy pedig Mishel Molina:
[22:21:49][js] [INFO-warning] Sérülést szenvedtél a hasad tájékán. Menj orvoshoz, mert különben elvérzel!
[22:21:50][js] [INFO-warning] Sérülést szenvedtél a jobb karodon. Menj orvoshoz, mert különben elvérzel!

Amik bár kötszerrel el lettek látva, vígan motorozik tovább, tartja az autókat a gépkarabéllyal, és még lootolja a halott társait is.

A PG vádja ezek alapján jogos.

Az ellenoldalról felhozott vádak a PK hozzászólásaiban, csak, hogy oszlassuk a tévhiteket.

A TARV az előző ilyen esetnél és azt hiszem jelenleg is el lett mondva, hogy használható az autók eltolására. Ha jól értesültem nem TK-ra verték velük a menekülő autókat, nem fejre lettek borítva, a megbeszélt, korrekt keretek között lett használva.

Jumi RP Stop alatti mozgására reflektálva: Ahogy ezt Ő megtette, a társatok is megtette hozzá sietve, hogy rászóljon. Legközelebb, ha ilyet lát bárki, akkor PM formájában jelezze és ki lesz véve az egyén az RP-ből. Nem önkéntes adminisztrátor senki, hogy más figyelmét hívja fel erre OOC chaten, ennek is megvan a módja, és el is lett mondva korábban nálunk nagyobb adminisztrátor által: Aki RP Stop alatt nem tudja betartani azt, hogy ne mozogjon adminisztrátor engedélye nélkül az ki lesz véve az RP szálból.
Jayce Tango esete, ami a táska felvételénél történt sérülten. Sorok miszerint 23:08-kor elvenné a táskát a holttestől az RP visszajátszást követően történt.
A visszajátszás előtt Jayce Tango nem volt sérült, pont Francesca Harris sebesítette meg, aki szintén visszakerült az RP-be sérülésmentesen.

A mellékelt videón az Imgur linkek alatt (időpontra figyelve) látszik is, hogy mikor szerezte a sérüléseit és, hogy valójában sérültnek sem kellett volna lennie.

A Panaszkönyv összességében jogos PG vádjával.
Az érintettek szerveren megkapják a szankciót.

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó