Üzenetek:41
Neved: Hans
Adminisztrátor(ok) neve: Feri
Panasz oka: Helytelen, nem a megszokott rutinnal egyező eljárás - kommunikáció hiánya
Panasz kifejtése:
Háttér: Sziasztok! Volt egy autóker rablás a mai napon 21 óra körül. Több egység reagált, több lopott autó, tök oké. Én az egyik kék SUV-t üldöztem, különösebben nem piteltem, nem éreztem a szükségét ráadásul tele volt az út elszórt szögekkel így lekövettem a jármű mozgását. A jármű az adottságai miatt nem tudott lehagyni, végig követtem az autót. Egy motoros egység segédkezett nekem, aki amúgy közben ki is esett a szögek miatt, több másik egységgel egyetemben.
21:18-kor az üldözés közben kifagytam. Egyből jeleztem DC-n hogy mivel egyedül üldözök jó lenne egy RP stop, ami meg is történt, de delay-el, amivel nincs is gond. Ellenben amikor visszatértem a szerverre egy teljesen másik szituáció várt, az üldözött autó nem volt a látókörömbe se, annak ellenére hogy végig mögötte voltam! Csatolok lentebb egy képet hogy a visszatérésem pillanatában amikor betöltött a map és az autóm, mit láttam. Semmit.
Egyből jeleztem hogy nem látom az autót akit üldöztem de csak később kaptam választ rá. Csatolok egy képet, ami az indítás után készült, látható hogy az autó mekkora előnnyen rendelkezett (ebből valamennyit le kell vonni, mert nem egyből indultam, nem értettem mi történik). Természetesen ezt kihasználva egyből leadta az autót, így mire tudatosult bennem hogy nem lesz normálisan visszajátszva a szitu már köddé vált az elkövető, akit végig követtem előtte.
Ferivel próbáltam megbeszélni a szitut, de nem jutottunk dűlőre, szerintem fagyás esetén ha van lehetőség akkor vissza kell állítani az eredeti szituációt (nem mindenhol lehet, de egy üldözésnél nem nehéz). Feri a fair-playre hivatkozva okésnak tartotta a kialakult helyzetet (én távolságot, ő leadási időt vesztett), ellenben erről nem kommunikált velünk, így az az információ is elkerülte a figyelmét hogy az elkövető a leadó CP közelébe került, ezért le tudta adni a gépet "egyből". A idő tényezőt kompenzálására is vevő lettem volna, de nem ilyen formában.
Általánosan RP stop esetén eddig minden adminnal jó tapasztalataim voltak, törekedtek arra, hogy mindkét fél számára rendben legyen a visszajátszás, ha nem voltak biztosak valamiben, kérdeztek, akár a 2 szereplő is tudott értekezni. Feri szerint a bevett szokás, hogy RP stoptól játsszuk vissza, de nem ezt tapasztaltam se én se a többi megkérdezett játékos, illetve mivel az RP stop nem azonnal kerül kihirdetésre minden esetben átalakul a szituáció. Ha kifagy üldözés közbe valaki de csak fél perc múlva lesz RP stop, körbevehetjük az autót, spikeot rakhatunk ki elé? Szerintem egyértelműen nem!
Bizonyíték (kép, log, videó): kép1 kép2
[21:18:58] peer disconnected
[21:25:28] [oneAdmin] Feri hozzád teleportált!
[21:25:30] Feri: (( Készen állsz? ))
[21:25:37] Feri: (( Kocsiba be és nyomás ))
[21:25:40] Thomas Moore: (( nem látok még autót ))
[21:25:54] Admin 1 Feri: Kék autó - üldözés RP | Mehet.
[21:25:57] Thomas Moore: (( merre akit üldöztem? ))
[21:25:58] Feri: (( megy ))
[21:26:06] PM: Feri [ID: 54]: Rajta van a blip <---indítás után egyetlen blip jelzést láttam, majd többet nem - nagy eséllyel leadásra került
[21:26:15] PM: @Feri [ID: 54]: az oké de előttem volt
[21:26:50] PM: Feri [ID: 54]: Ezt én nem tudom, mert nem láttam konkrétan hogy mi történt ott. Amint kiirtam az RP stoppot, ő egyből megállt azt tudom.
Megjegyzés: Köszi ha kapok rá egy véleményt egy vezetőtől és no hate, de a kedvenceim ezek a nyugis üldözések és így füstbe ment az egész