The Rednecks

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Boxos

Veterán
Játékos
Üzenetek:249
Amunet Khalifa
red-neck-gb027ece16_1280.png

Frakció történet
Zendaya O'Neil és Zayden O'Neil szegény körülmények között nevelkedett egy családi farmon, távol a civilizációtól, analfabéta szülők társaságában. Családi hátterüket tekintve, ők sem lettek okosabbak szüleiknél felnőtt korukra, annyi kivétellel, hogy írni, olvasni megtanultak, egy körülbelül 1. osztályos gyermek szintjén. A testvérpár ideje nagy részét a tanyán töltötte, hol földműveléssel, hol az állatok trágyázásával foglalkoztak, mivel máshoz nem nagyon értettek. Egy nap új család költözött a már régóta elhagyatottan állt szomszédos tanyára, akik nem mások mint McGee-ék voltak. Zayden hamar barátságot is kötött a McGee család legifjabb tagjával, Lesterrel, akivel innentől kezdve folyamatosan együtt lógtak, együtt füveztek és mindig bajba kerültek Lesternek hála. Lester, tudása révén segített elsajátítani Zaydennek a vadászat csínját-bínját, kezdetben csak mosómedvére, nyulakra vadásztak, majd az idő elteltével már medvére, párducra, fehér oroszlánra (utóbbiak miatt többször is rendőrségi ügybe keveredtek). Míg Zayden mindig bajba és összetűzésbe keveredett a hatóságokkal, addig Zendaya folyamatosan a piacot járta és kereskedett az otthonról termesztett zöldségekkel, gyümölcsökkel, valamint az otthon nevelt állatokkal.

Screenshot (4683) (1).pngEgyik nap Zendaya és Zayden szomorú hírt kapott szüleitől, miszerint nagyapjuk, Dino O'Neil, akivel már évek óta nem tartották a kapcsolatot a rossz viszonyuk miatt, hosszas betegeskedést követően elhalálozott.Továbbá a testvérpár megtudta, hogy nagyapjuktól örököltek egy régi rozoga farmot Blaine County területén, Grapeseedben. Ezt hallva a testvérpár már másnap útra is kélt, hogy megnézzék az örökségüket, amelyet Grapeseedben nem is kellett sokáig keresni, mivel ez volt az egyetlen "lerobbant" állapotban lévő farm a környéken. A testvérpár a ház szobáit átnézve koszon és mocskon kívül nem igazán talált mást, de ezt követően a ház pincéjébe lemenve egy kisebb kezdetleges állapotban lévő "droglabort" találtak, néhány éppen növésben lévő növénnyel együtt. Valamint a háztól körülbelül 500 méterre lévő melléképületben több lepárlót és több befőttes üvegnyi pálinkát találtak, amelyet nagyapjuk vélhetően illegálisan főzött. Zendaya és Zayden elhatározta, hogy tovább viszik nagyapjuk "örökségét", Zayden az illegális pálinka főzést folytatta, Zendaya pedig mivel magához mérten "sokat" tudott a növényekről, a marihuana termesztést folytatta. Jelenleg a testvérpár, szüleikhez hasonlóan állattenyésztéssel és földműveléssel foglalkoznak, de emellett jelenleg is illegális szesz és kábítószer kereskedelem is felkerült a tevékenységük közé.​


Redneck jelentése
A Redneck egy becsmérlő kifejezés, amelyet jelenleg néhány alsóbb osztálybeli és munkásosztálybeli délire alkalmaznak.
Az 1930-as években általánosan elterjedt kifejezés a redneck kezdeteiből származik, mint „jókorú farmer”,akinek a nyaka égett, miközben a földeken dolgozott.

Rednecks jellemzői
A vörösnyakúak nem feltétlenül szegények és nem feltétlenül gazdálkodók, bár a vörösnyakúak minden bizonnyal lehetnek ezek is. A vörösnyakúakat az különbözteti meg a szegény fehérektől, hogy a vörös nyakúakat rasszistának, forrófejűnek, erőszakosnak, udvariatlannak, hangosnak, aljasnak, alulképzettnek tartják – és büszkék is rá. A vörösnyakúak nem alkalmaznak politikailag korrekt beszédet, és büszkék arra, hogy brutálisan őszinték a nem fehérekkel kapcsolatos érzéseikről. A vörösnyakúak szeretnek küzdeni a problémáik megoldásáért, szívesebben vernek meg valakit az utcán, mint hogy beszéljenek a problémáról és diplomatikusan oldják meg. A vörösnyakúak nem azért ülnek mezítláb az ebédlőasztalhoz, mert nincs cipőjük, hanem azért, hogy kifejezetten gúnyolják a szabályokat. A vörösnyakú nők cigarettáznak, rágógumit rágnak, hajcsavarókat hordanak és sminkelnek nyilvánosan. A vörösnyakú lázad az oktatás és a standard angol nyelv ellen, és nem hajlandó úgy beszélni, ahogyan azt mások mondanák. A vörösnyakúak büszkén vadásznak, csak alkalmanként fürödnek, és régi autókon dolgoznak az udvarukban. Rednecks túl sokat esznek, túl sokat isznak, túl sokat dohányoznak, túl keményen játszanak és túl keményen élnek. A kívülállónak mindezen dolgokról való felfogása különbözteti meg a vörösnyakút a szegény fehértől.​

Tevékenységek
Legális: Tevékenységeik közé fog tartozni, mezőgazdálkodás cégben való munkák, mint például: vetés és aratás, állatok gondozása, egyéb mezőgazdasági munka, a vadászat, bor főzés, rendezvények szervezése.

Illegális: Főként drog termesztés, illetve annak eladása. Pénz szerzési lehetőségnek elvállaljuk a piszkosabb munkát, akár egy maffia tag megbízásából. Kisebb mennyiségben fegyver kereskedelem, illetve rablások.

REDNECK GAMES
Mudding:

A mudding egy, a redneckek körében elhíresült verseny. Az emberek a sárban versengenek egymással, hogy ki tud gyorsabban, messzebb jutni emberekkel teli pickupjával a sáros mederben.
Tug-of-war:
A redneckeknél a kötélhúzás sem mindennapi. Két kocsit, traktort egy kötél segítségével összekapcsolnak és megnézik kinek a járműve az erősebb, ki tudja elhúzni a másikat.
Drinking Games:
A különféle ivó versenyek is kedvelt játékok a redneckek körében. Ki iszik a legtöbbet, leggyorsabban és a többi.
Mudpit belly flop:
A mudpit belly flop a szinkronugráshoz hasonló sport, redneck módra. Egy gödröt feltöltenek sáros vízzel és a versenyzőknek minél jobb mutatvánnyal kell a sárba csobbaniuk, hogy nyerjenek.

Fontos még megemlítenem, hogy a redneckek sem elmaradott analfabéták. Ugyanúgy van telefonuk és ugyanúgy használják a közösségi médiát mint akár te vagy én. Posztolnak, élményeket osztanak meg és kommentelnek.
 
Utoljára szerkesztve:

Milk

Haladó
Játékos
Üzenetek:23
vanda kreslina
Ezt nem tudom, hogy milyen angol oldalról fordítottad át magyarra, de levehető. Magyartalan a szöveg rengeteg helyen.
 

Boxos

Veterán
Játékos
Üzenetek:249
Amunet Khalifa
Első nap a tanyán.
THpsWbN.jpg

2ioglTa.jpg
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó