The Machado Story

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Martinezz.bro

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:225
jW8NMkY.png
Martin Machado 1988. április 20-án látta meg a napvilágot Portugáliában, Porto városában. Édesapja egy kocsmában ismerkedett meg ír származású anyjával, akivel az ifjú születését követően megszűnt a kapcsolata. A korai válás és a szülők közötti folyamatos konfliktus megbélyegezte Mach gyerekkorát, aki hamar az utcán találta magát. A válást követően apjával Portugáliában maradt, sose kapta meg a kellő törődést és figyelmet a szülei részéről.

Pénztelenség, nyomorúság, agresszió. - Ez jellemezte a Porto külvárosában található kerületet, ahol Mach felnőtt. Az utcán a farkas törvények uralkodtak, nem volt etikett, az emberi erkölcs hihetetlen léptékben apadó tengerében megfeneklettek a békehajók. Martin nem sokat hallott az anyja felől, az apja alkalmi munkákból igyekezett a napi betevőt a család asztalára varázsolni, többnyire sikertelenül.

A banda: Kihasználva a gyerekek naivitását Martint hamar be vonták az utcai életbe. Fű és ecstasy tabletták árusításával bízták meg, ki gyanakodna egy helyi kis srácra? Ebből sikerült egy kis pénzt szereznie, azonban apjának sose mondta meg a kereset valós forrását.

A Machado-ügy: Mach 14 éves korát töltötte, mikor egy váratlan hajnalon betörtek a lakásukba. Az incidens során az apja életét vesztette, miközben a kölyök védelmére sietett. Nem volt kímélet, a bedrogozott fiatal társaság megkéselte az öreget. A tinédzser Martin lelkében ez örök nyomott hagyott, a szeme láttára történt a gyilkosság. Az elkövetők sohasem kerültek elő.

qlihoLe.png
Úton Írországba: Hogyan tovább? - Nincs más választása a fiatal Martinnak, muszáj Belfastba költözni édesanyjához. Előtte viszont fel kell vennie a kapcsolatot a szinte ismeretlen szülőjével.
Idézet tőle: Telefonbeszélgetés Martin Machado és édesanyja:
Mach: Szia Anyu! Nagyon régen találkoztunk, bizonyára hallottál a betörésről és az öregről.
Elizabeth: Kisfiam! Nagyon sajnálom a történteket, jobb lesz minden! Gyere mihamarabb Belfastba hozzám, várunk szeretettel!
Mach: Nagyon remélem, hogy őszinte a gondolatod, mert eddig nem sokat hallottam felőled! Éppen van egy kis félretett pénzem, felülök egy gépre!
Elizabeth: Megbeszélünk mindent, csak indulj el minél előbb!
Barátság: A legjobb dolog, ami valaha történt Martinnal, az talán az Írországba költözés. Hatalmas ugrás volt ez számára a nyomorult portoi gettó után. Az éjszakai életben megismerkedett legjobb barátjával és bizalmasával, James McCharty-val.

WYYyAhu.png
Egy kis tanulás: Írországban hamar beilleszkedett, ahol az éjszakában csak úgy nyüzsgött az élet. A középiskolát Belfastban fejezte be, anyanyelvi szintre fejlődött az angol nyelvtudása, sikeresen letette az autószerelő szakmai vizsgát, karöltve egy személyi- és vagyonőr képzés sikeres teljesítésével.

Ír meló: 18 évesen kidobóként kezdett el tevékenykedni egy lepukkant helyi klubban, ahol sok ismerősre tett szert, ám a bunyók miatt a rosszakarók is gyűltek.

Come on fight: Életvitelének fontos eleme volt a rendszeres testedzés, a küzdősportok gyakorlása. Tudását egy helyi csoportban kamatoztatta, ahol illegális fogadásokat kötöttek a ringben küzdőkre. Machnek hamar híre ment, öklét az utcán Thor kalapácsához hasonlították.

Biznisz: James barátja révén kapcsolatba került az IRA-val. Portugál kontaktjait felhasználva segítette a kábítószer- és fegyverkereskedelmet, ezzel segítve az áru USA-ba juttatását. Mach üzleti érzéke megkérdőjelezhetetlen volt, a kontinensen túli kapcsolatai rohamosan gyarapodtak az üzlet által.

Mint a dominó, menekülés: 21 éves volt Martin, mikor megborulni látszott a fegyverbiznisz. Vélhetően egy patkány okozta az egészet, de ez a mai napig nem derült ki, tanúvédelemben van a r***dék. A problémák elől Mach úgy döntött, hogy bevonul a francia idegenlégióba. A kölyöknek még ott volt a tojáshéj a valagán, fogalma sem volt mibe vág bele. Többször megfordult a fejében, hogy rossz döntést hozott, de ha már belevágott nincs visszakozás. A több hónapig tartó kiképzés nagyon kemény volt, még Mach is megszenvedte, akinek neve volt az ír-angol világban. A bevezető után nem volt kérdés Mach sorsa. Bajtársaival együtt Afganisztánba vezényelték őket, ahol megtapasztalták az igazán kemény és véres életet. Számos ismerős, barát és ártatlan veszett oda, minden a lelki erőn és a hozzáálláson múlik. Rosszabb volt mint a börtön. Moslékot ettek, sokszor nem aludtak, a mocsárban kúsztak, lőttek amit láttak. Akcióból nem volt hiány, de mindennek pozitív vonzata is van. Martin egy életre megtanulta mi az a tisztelet, a megbecsülés, a tenni akarás. Az embernek egy rossz lépése és döntése akár romba döntheti az egész életet, akár egy kártyavár. 4 év szolgálat után Mach életben tért vissza a csigák földjére, ahol eljött a leszerelés ideje.

Zsoldosból civil, avagy merre tovább: A légióban töltött évek alatt rengeteget változott a világ. Fejlődött a technológia, az állampolgárok általános életvitele és a környék is gyökeres változásokat mutatott. James barátja sehol, anyját már 2 éve eltemette, sajnos a szíve nem bírta a szolgálatot. Alkalmi munkákból és a légió alatt összegyűlt nagyobb összegből éldegélt egy darabig, majd felvette a kapcsolatot barátjával.

Idézet tőle: Telefonbeszélgetés Martin Machado és James McCarthy között.:
Mach: Szevasz barátom! Nem találtalak idehaza, merre jársz, mi a dörgés?
James: Maaach! Ezer éve nem hallottam a hangod! Átrepültem a fél világot, Amerikában kötöttem ki.
Mach: Hogy mii? Mit keresel te ott, mesélj!
James: Ezerrel mennek a dolgok, itt nem gond az autózás, a nők, a pénz. Áhh, tiszta Kánaán!
Mach: Valami újra vágyom, beleuntam ebbe a sok szarba, ami idehaza van. Azt hittem elcsillapodnak a dolgok, erre mintha tegnap mentem volna el..
James: Figyelj barátom, gyere ide, hidd el itt minden fasza lesz!
Mach: Jól hangzik, a napokban menni fogok, remélem Blaine County nem lesz ekkora retek mint idehaza!

Martin Machado sikeresen megérkezett Blaine Countyba pár nappal ezelőtt, ismerkedik a környékkel..

Folytatás, élményképek hamarosan..
 

Martinezz.bro

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:225
A kezdetek Blaine Countyban: Machado hamar megtalálta a helyét az alvilágban, köszönhetően James barátjának és régi ismerőseinek. Egy új kezdeményezés ütötte fel a fejét Sandy Shoresban, a Grand Senora Desertben és Harmonyban.

Idézet tőle: Blaine County Criminal News:
A Cartel Jalisco egy többségében spanyol ajkúak által fenntartott drogkartell, amely a brutális és agresszív problémamegoldási mechanizmusa ellenére alapvetően a kívülálló, civil lakosság segítésére igyekszik. Fő tevékenységeik az állam ellenes rablások, drog- és fegyverkereskedelem, prostitúció és a fedőcégeken keresztül történű szürke pénzszerzési források kialakítása.

Mach, the businessman: Martin régi üzleteiből szerzett tapasztalatait és tudását felhasználva helyezkedett el a szervezeten belül. Autodidakta módon tovább fejlesztette könyvelési ismereteit és beleásta magát a Blaine County területére vonatkozó cég- és vállalkozásjogi környezetbe, törvényekbe.

A szervezet pénzügyeit és cégeit Machado kezeire bízták, a kartell legális pénzszerzési forrásait biztosítja. Emellett a Machado Investments megalakulásával saját cégcsoportjának felépítésébe is belevág, mely alatt a Mach Music Club és Machado Performance Garage vállalkozások fognak futni. Az alvállalkozások felújítási munkálatai jelenleg is folynak..
 

Martinezz.bro

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:225
Machado Performance Garage: Martin a hivatalos ügyintézést letudva, belevágott vállalkozásának beindításába. A vállalkozás autók tuningolásával és felújításával, valamint azok kereskedésével foglalkozik.

Machado jelenlegi projektje a saját tulajdonában levő Kanjo, amit ár alatt, gondos tulajtól sikerült beszereznie.

I77KHG4.png
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó