The Lost MC frakciópályázat - Alan Deacon Carter, Nolan Mason

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

SJones

Haladó
Játékos
Üzenetek:19
dwl4hrb.png

Brothers for life, Lost forever

71VLnwq.png

A történet
A kezdetek
A The Lost MC motoros klub eredetileg csupán egy baráti társaság volt, melyet James Boyle és Christopher Klebbitz alapítottak San Diego-ban, 1975-ben. A csoport lényege az volt, hogy kikapcsolódást biztosítson olyan embereknek, akik megelégelték a hétköznapokat és kicsit ki akarták tisztítani a fejüket. Éppen ezért sosem volt egy kifejezett "klub hely", a csoport folyton vándorolt az USA-ban, innen is ragadt rájuk a "Lost" név. Az évek során megjárták San Andreas-t, Nevada-t, Texas-t, New Mexico-t és még számos államot. Persze itt-ott néha letelepedtek egy-két hónapra, amíg egy kis pénzt szereztek valami munkával. Egy ilyen megálló során történt, hogy az akkor 35 éves Christopher összejött egy Clarissa nevű lánnyal. Mondani sem kell, hogy a kapcsolatuk elég hamar intim irányba terelődött, a pár szinte minden este összejárt. A klub azonban az első, így miután sikerült egy kis pénzt szerezni, a csoport ismét megindult, Christopher pedig hátra hagyta a lányt.

Nehézségek
Hiába a folyamatos vándorlás, a szó elég hamar elterjed egy ~30 fős bandáról, akik járják az országot. Egy idő után már senki sem akarta munkáltatni őket, mivel köztudottá vált róluk, hogy megbízhatatlanok. Márpedig a csoportnak muszáj volt pénzt szereznie, hiszen enniük, inniuk kellett, emellett pedig szeretett motorjaiknak is folyamatosan üzemanyagra volt szükségük. Christopher-nek és James-nek döntenie kellett, méghozzá hamar. Egy éjszaka, amikor a banda egy motelben szállt meg valahol Vermont-ban, az egyik tagnak az az ötlete támadt, hogy miért nem szereznek pénzt rablással? Christopher és James azonban hamar elvetették ezt az ötletet. Valami mást kellett találniuk. Valamit, ami nem agresszív és nem hívják fel magukra a figyelmet, azonban jó pénzt tud hozni. Az 1980-as években Vermont-ban éppen nagyban dúlt a vita arról, hogy dekriminalizálják-e a Kanabiszt vagy sem. Éppen ezért az összes újság, rádió és híradó tele volt ezzel az anyaggal, ami pedig igencsak felkeltette az emberek érdeklődését. A növény beszerzése viszonylag egyszerűen ment, termeszteni pedig szinte bárhol tudták. A metódus az volt, hogy egy, az akkori szállásukhoz közeli elhagyatott helyen elültettek egy adagot, majd pedig tovább álltak. Miután elég idő telt el, hogy a kender megnőjön, a csoport kiválasztott egy megbízható embert, aki elment és összeszedte a termést.

Az első biznisz
Viszonylag hamar sikerült is vevőt találni. A banda akkoriban Ripton apró városában tanyázott, ahol a rendkívül kicsi lakosság hamar rákapott a csodaszerre. A csapat fél éven keresztül élt- és terjesztett itt, hiszen mivel a város még csak saját Sheriff irodával sem rendelkezett, szinte semmi nem volt, ami meg tudta volna állítani a Lost MC-t. Ez a város mondható igazából a klub legelső tanyahelyének.

A kis Johnny
Megünnepelve az első tanyájukat, Chris és James megtervezték a klub color-ját, amely így hivatalosan is motoros klubbá tette a társaságot. Történt azonban egy nap, hogy Christopher kapott egy telefonhívást. Nem más volt az, mint régi barátja, egyben volt szomszédja, Nathan. Nathan azért hívta Chris-t, mert az édesanyjuk, Lisa, elhunyt, ezáltal pedig kisöccse, Johnny, árván maradt, így Chris-nek döntenie kellett, hogy visszautazik San Andreas-ba, vagy pedig hátra hagyja őt, úgy, ahogy egykor édesapja tette velük. Hosszas gondolkodás után Chris elhatározta, hogy visszatér San Andreas-ba öccséért, azonban ennek volt egy feltétele: vissza kell hoznia magával a fiút és Lost-os ként kell őt felnevelnie.

Az elveszettek s átkozottak
Amíg Chris éppen SA felé tartott, hogy újra találkozhasson Johnny-val, addig James és a banda többi tagja folytatták a Ripton-i életet. Képesek voltak egyfajta szimbiózisban élni a helyi lakosokkal, ugyanis mivel a banda nem okozott semmilyen felfordulást, a lakosokat egyáltalán nem zavarta a jelenlétük. Egészen addig amíg egy éjszaka az egyik banda tag, Timothy „Big T” Hayes, a helyi kocsmában egy kisebb bajba nem került. Miközben békésen iszogatott egy-két barátjával, egy csapat fiatal beléjük kötött, mondván, hogy a Lost átverte őket a kanabisszal. A vita odáig fajult, hogy az egyik fiatal egy késsel támadt a bandára, amire válaszul Big T előkapta a Colt Python-ját és agyonlőtte a fiatalt. Mondani sem kell, hogy ezek után James-ék nem voltak szívesen látva a környéken, így hamar el is kellett onnan távozniuk. Habár nem a lakosság véleménye volt a fő indok, hanem hogy valaki értesítette a Sheriff-et az eseményekről, így az egyébként békés városba hatalmas erőkkel vonultak be. Egyértelmű volt, hogy egy új helyet kellett keresniük maguknak, valahol, ahol tudnak lapítani egy kicsit.

Újra egyesülés
Amíg a Lost MC éppen Vermont államot bolygatta fel, Chris nyugalmasan motorozta át az USA-t. Néha megállt itt-ott pár napra és kiélvezte az ország különböző tájainak adottságait. Nagyjából egy hét alatt jutott el Ripton-ból San Diego-ba, ahol több, mint 10 év után most először látta öccsét, az ekkor 16 éves Johnny-t. Persze eleinte nem volt túl fényes a két testvér kapcsolata, hiszen a kicsi szemében egy teljesen idegen ember akarta most elrángatni az otthonából, a barátaitól és mindentől, amit addig ismert és szeretett. Ugyanakkor mégis volt Johnny-ban egyfajta… Talán tisztelet, a bátyja iránt, hiszen végső soron mégis visszatért érte. Mindezek mellett Johnny-t is éppúgy foglalkoztatta a motorozás, mint Chris-t, így vonakodva ugyan, de Johnny végül úgy döntött, hogy vele tart.

Brothers for life, Lost forever
Eljött az idő, hogy Christopher, ezúttal Johnny-val együtt, visszainduljon Ripton-ba, a klubhoz. Természetesen Chris nem tudott arról, hogy mi is történt Vermont-ban, így bármiféle gyanakvás nélkül hajtott be a városba, ami még két héttel később is tele volt a Sheriff Hivatal embereivel. Persze a Lost-os color és a dübörgő chopper elég hamar felkeltette a figyelmet Chris-re és Johnny-ra, a következő dolog, amit észrevettek pedig az volt, hogy hirtelen 6 rendőr állja körbe őket, fegyverrel a kezükben. Chris megpróbálta tisztázni magát, de persze a bőrmellény, amelyen egy hatalmas Lost MC felirat volt látható, a mellkasán egy Vice President felvarróval elég volt ahhoz, hogy a helyszínen letartóztassák a férfit. Mindeközben a motor hátsó ülésén továbbra is ott ült Johnny, aki nem értette, hogy pontosan mi történik. Mondjuk, éppenséggel Christopher sem volt sokkal több tudás birtokában, csupán szimplán nem akart feleslegesen konfliktust. Mivel Johnny-nak ekkor már megvolt a motorhoz szükséges jogosítvány, így Chris odaadta öccsének a color-ját és megkérte rá, hogy keresse meg James-t és a többieket. A biztonság kedvéért még a mobiltelefonját is átadta neki, ha esetleg valaki keresné őt a klubból, akkor tudjanak kommunikálni.

A szabadság városa
Johnny-nak nem is kellett több, padlógázzal hajtott el a helyszínről, még mielőtt a sheriff-ek egyáltalán hozzászólhattak volna. Nem tudta, hogy merre tart, nem tudta, hogy hol fog kikötni. Egy dolgot tudott: meg kell találnia James-t. Miközben Johnny éppen a többieket kereste, James és a Lost talált egy helyet, ahol legalább egy ideig meghúzhatják magukat. Bár mindenki őrültségnek gondolta, James mindenképp szem előtt akart elbújni, így a csapat Liberty City-ben telepedett le. Eleinte éppen, hogy meg tudtak élni a szerzett pénzből, James kapcsolatépítési képességeinek köszönhetően viszonylag hamar újra munkába kezdtek. Ezúttal azonban nem egyszerű Kanabiszt árultak. Liberty City már egy teljesen másik világ volt, mint Vermont állam. A nagyvárosi népnek nem volt igénye holmi varázsnövényre, az itteniek sokkal inkább fegyvereket akartak. Vagyis sokkal több pénz volt a fegyverekben, mint a drogokban. Az ezutáni időszak a feledés homályába merült, Johnny valahogyan elkavarodott a többiekhez, az elkövetkezendő évek alatt pedig a Lost MC lett Liberty City egyik legnagyobb bandája.

Vissza a gyökerekhez
Annyira nagy, hogy 2011-ben, az akkor 47 éves Johnny arra a döntésre jutott, hogy itt az ideje egy új chapter-t indítani, méghozzá ott, ahol az egész elkezdődött: San Andreas-ban. Az eredeti tervek, mi szerint San Diego-ban indult volna el az új chapter hamar megváltozott, ugyanis Johnny nem akarta, hogy bárki megismerje őt. A következő lehetséges hely nem más volt, mint Blaine County: egy viszonylag nyugalmas, sivatagos vidék, a Vinewood Hills-en túl.

Felemelkedés
A 2011-2013 időszak tekinthető a Lost MC San Andreas aranykorának. Blaine County legnagyobb fegyver- és kábítószer kereskedőivé váltak, nem volt olyan termék, amit ne tudtak volna legyártani. Fegyverek, Kanabisz, Kokain, Meth, pénzmosás; amit csak szerettél volna. Több birtokuk is volt, mint például a Yellow Jack Bar, a The Lost Bar, a Stab City lakópark, amelyről elterjedt, hogy a Lost MC laktanyája, de övéké lett a Sandy Shores Airstrip is. Kapcsolatokat alakítottak ki a Blaine County Sheriff’s Office berkein belül is, így a legtöbb tettük büntetlenül maradt.

Bukás
A nagy hatalom persze előbb vagy utóbb elvakítja az embert. Nem volt ez máshogy Johnny Klebbitz-cel sem. Egy idő után olyan üzletekbe és akciókba kezdett bele, amikről mindenki tudta, hogy csak rosszat fog hozni a klub számára. Rablások, emberrablás, bérgyilkos akciók, csupa olyan dolog, amik már túlnyúltak a BCSO hatáskörén és felkeltették az SASP és az FIB figyelmét is. Egy nap azonban Johnny olyan hibát követett el, amely örökre megpecsételte a saját és a klub sorsát is. Egy olyan emberbe kötött bele, akiről mindenki tudta, hogy közveszélyes és nem szabad őt még csak megközelíteni sem. A körülmények a mai napig tisztázatlanok, de az biztos, hogy ez a bizonyos ember brutális módon meggyilkolta Johnny-t. Ezek után elkerülhetetlen volt, hogy a klub szétszakadjon. Amíg a vezetőség azon marakodott, hogy ki legyen az új President, az FIB és az SASP aktívan építette le a klub maradékát. A meglévő üzleteket leállították, a tagokat pedig vagy megölték vagy pedig letartóztatták.

Az új generáció
Azóta 10 év telt el. És itt jövök én a képbe. Nevezetesen Alan Carter. A régi Lost MC berkein belül talán egy senki voltam, de most itt a lehetőség, hogy helyrehozzam az előző vezetőség hibáit. Ismerek pár embert a régiek közül, akik vevők lennének a dologra és már jelentkezők is vannak.

71VLnwq.png


A fontosabb tagok
Alan Carter - President
Nolan Mason - Vice President
Tony Salvatore - Road Captain
Wayman White - Lieutenant


71VLnwq.png


A hierarchia
8IuW51I.png

President
A President a klub mindenkori, teljes jogú vezetője. Egészében ellenőrzi a frakció legális- és illegális oldalát is. Ezen felül az ő feladata a klub képviselése különböző találkozókon, eseményeken.

Vice President
A Vice President feladata a President helyettesítése, amennyiben nem elérhető. Az ő feladata még az előléptetések, beiktatások ellenőrzése, a klub események megszervezése.

Secretary
Az ő feladata a klub különböző ágainak kollektív ellenőrzése, illetve a pénztár hó végi egyeztetése. A Secretary feladata még, hogy a Prospect-ek haladását figyelje, döntsön a beiktatásukról.

Treasurer
A Treasurer végzi a klub pénzzel kapcsolatos ügyeit. Kiadások, bevételek összeírása, a pénz felhasználásának ellenőrzése, a klub tagjai részesedésének biztosítása.

Road Captain
A Road Captain tervezi és szervezi meg a klub konvojokat, ő találja ki az adott útvonalat, biztosítja, hogy a klub szabályai be legyenek tartva, miközben konvojban haladnak, illetve vezeti a formációt, amikor arra szükség van.

Tail Gunner
A Tail Gunner mindig a formáció végén közlekedik, ő felel azért, hogy mindenki alakzatban maradjon, illetve, ha valaki valami miatt leszakad, akkor a Tail Gunner feladata az illetővel maradni és biztosítani, hogy vissza tudjanak térni a konvojhoz.

Lieutenant
Lieutenant-ból akár több is lehet, az ő feladatuk a különböző, hozzájuk beosztott műveleti ágak vezetése, felügyelése, a bevétel átadása és jelentése a Treasurer számára.

Sergeant at Arms
A Sergeant at Arms feladata a klub szabályainak betartatása, a legális oldal felügyelete, a klub gyűléseken való magatartás szabályozása, illetve a gyűlési jegyzőkönyv vezetése, a megjelent és a nem megjelent tagok feljegyzése.

Senior Member
Olyan emberek, akik már régóta a klub tagjait képzik, jellemzően csak tiszteletbeli rang, külön feladatkört nem hordoz, de általában ők kapják a komplexebb, nagyobb odafigyelést és diszkréciót igénylő megbízásokat.

Member
Beiktatott tag, tud a klub illegális tevékenységeinek egy részéről, de jellemzően csak egyszerű feladatokat kap.

Prospect
Még nem beiktatott tag, csupán "próbaidős". Nincs beavatva a klub illegális működésébe, csak és kizárólag a legális oldalon munkálkodik, a vezetési láncolat legalján van.

Hangaround
A legkisebb mértékben sem a klub tagja, csupán valamelyik tag közeli ismerőse, barátja. Ideális esetben szavazási alapon Prospect-et, később pedig ugyanúgy Member-t lehet belőle avatni.

71VLnwq.png


A főbb szabályok
  • 1.) A nőket a végletekig tiszteljük, őket minden áron megvédjük, kezet rájuk nem emelünk!
  • 2.) Minden embert - személyen konfliktusainktól függetlenül - ugyanolyan tiszteletben részesítünk, személyes ügyeinket a klubot képviselve nem rendezünk.
  • 3.) Rendőrökkel feleslegesen nem kötekszünk, a lehető legmélyebb tisztelettel viselkedünk velük, függetlenül a körülményektől.
  • 4.) Etnikai hovatartozás alapján senkit nem ítélünk meg, motoros banda vagyunk, nem neo-náci gyülekezet!
  • 5.) Bár a homoszexuális irányultságú emberekkel nem szimpatizálunk, őket a klubban nem látjuk szívesen, ebből fakadó konfliktus kialakítása szigorúan tiltott!
  • 6.) A klub hierarchiáját mindenkinek tiszteletben kell tartania!
  • 7.) Saját motorját mindenkinek meg kell becsülnie, róluk mindenkinek gondoskodnia kell!
  • 8.) A klubból való kilépésre egyetlen mód van: a halál.
71VLnwq.png


A felvétel menete
A leendő tagoknak legelőször Prospect rangban kell a klub legális oldalán feladatokat ellátniuk. Ilyenek például a vendégek kiszolgálása a bárban, mosogatás, felmosás, készletfeltöltés. Prospect két módon lehet valaki: ha megkeres egy vezetőségi tagot, hogy szeretne az egyik bárunkban dolgozni, vagy ha valamelyik tag közeli ismerőseként elnyeri a "Hangaround" státuszt. Utóbbi esetében a vezetőségen múlik, hogy az illetőből mikor lesz Prospect. Ezek után az előrelépés bizalom alapú, a Member-ré váláshoz jellemzően valami olyat kell csinálni, ami kiszűri a beépített ember lehetőségét, mint például kábítószer fogyasztás, stb.
Részlet Alan Carter naplójából, 2023. 10. 16.
71VLnwq.png


OOC szegmens
Silverhand - Alan Carter
Sziasztok! Én lennék a frakció leader-jelöltje, DC-n Silverhand néven találtok meg! Korábban voltam már bandának és maffiának is leadere (igaz, nem ezen a szerveren), illetve tagként volt szerencsém már MC frakcióban is játszani. Amit tudni kell rólam, hogy mindig igyekszem IC és OOC is konfliktus mentesen kezelni a helyzeteket, úgy gondolom, hogy nyitott vagyok mind a frakciótársaim, mind a játékostársaim ötleteire, esetleg panaszaira.
Krisz - Nolan Mason
Szevasztok, Krisznek hívnak, 21 éves vagyok és nagyjából 8 éve RP-zek. Legtöbbet MTA szervereken töltöttem ahol megjártam szinte az összes létező frakciót tagként és vezetőként is egyaránt, de már itt oneRP-n is voltam frakció alleader. Igyekszem változatos RP szálakat létrehozni és igyekszem, hogy azok minél gazdagabbak legyenek és hogy minden, az RP-ben résztvevő fél élvezze az együtt játszott időt.

A koncepció
Mindenképpen szeretnénk ezt a frakciót egy olyan irányba terelni, ahol elsősorban nem a rablások, hanem a különböző, inkább több RP-t igénylő, a közösséggel sokkal interaktívabb módokon tudnánk a frakciót vinni. Nagyon fontos szempont számunkra, hogy a Lost MC ne csak a pénz farmolásáról, hanem a közösséggel való kapcsolódásról, közösségi események létrehozásáról szóljon. Mindenképpen szeretnénk elhatárolódni a megszokott "Sons of Anarchy remake" motoros bandától és egy sajátos elgondolással csinálni ezt az egészet. A frakció jelenleg 7 taggal indulna, de természetesen - csak és kizárólag IC keretek között - folyamatosan igyekezni fogunk, hogy bővülhessünk.
A hosszú- és rövidtávú terveink
Rövidtávon először is szeretnénk magunkat a legális oldalon stabilizálni, szeretnénk egy szórakozóhelyet üzemeltetni, ahol a játékosok találkozhatnak és együtt RP-zhetnek. A hosszútávú terv mindenképpen az lenne, hogy szeretnénk egy hálózatot kiépíteni Blaine County-ban, amelyen keresztül egyfajta piacot teremtenénk a játékosok számára, ahol különböző kábítószereket, fegyvereket tudnának vásárolni, illetve idővel nyújtanánk különböző szolgáltatásokat is. Utóbbinál nem kell túl nagy ördöngösségre gondolni, első sorban kíséretet, és "guns-for-hire" szolgáltatásokat szeretnénk nyújtani, de ezek már tényleg a nagyon végcélok.
 
Utoljára szerkesztve:

Olajos

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:44
Oliver Banks
A lap nagyresze IC informaciokat vagy epp random tortenetet tartalmaz. Szamomra ebbol nem derul ki miert ti lennetek a legjobb valasztas, de ettol fuggetlenul sok szerencset nektek.
 

Doctor Juan

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:227
Frank Dudek
Nem létezik olyan, hogy motoros BANDA.. Motoros KLUBBOK vannak!
A sztorit nem olvastam el, inkább az MC-hez köthető dolgok érdekeltek. Pár tipp amire vagy hallgattok vagy nem, jó szándékkal bántás nélkül osztom meg az eddigi tapasztalataimat, és meglátásaimat.

- Négyen ne kezdjetek bele semmiképpen se, iszonyatosan kevés a létszám ahhoz, hogy ez működjön.
- A rangrendszert gondoljátok át, felesleges a Tail Gunner mivel úgysem fogtok tudni rendesen alakzatban menni.
Senior Member se létezik így leírva, értem mire gondolsz alatta de teljesen felesleges.
Lieutenant nem létezik, ráadásul ismételten csak felesleges pozíció.
- Tagfelvételnél felejtsétek el a pultosnak kell jelentkezned témát, hogy bekerülj. Csináljatok nyílt eventeket ahol közeledni tudnak felétek a játékosok, idővel úgyis jönnének olyanok akik elkezdenek veletek lógni végül és valaki betudja ajánlani prospectnek. Prospectként bízzatok rá lóti-futi melókat (ebből kiderül mennyi megbízható), és olyan dolgokat amikkel a hűségét- kitartását tudja bizonyítani felétek. Attól, hogy szépen mosogat nem lesz jó tagja a klubnak.
 

SJones

Haladó
Játékos
Üzenetek:19
Nem létezik olyan, hogy motoros BANDA.. Motoros KLUBBOK vannak!
A sztorit nem olvastam el, inkább az MC-hez köthető dolgok érdekeltek. Pár tipp amire vagy hallgattok vagy nem, jó szándékkal bántás nélkül osztom meg az eddigi tapasztalataimat, és meglátásaimat.

- Négyen ne kezdjetek bele semmiképpen se, iszonyatosan kevés a létszám ahhoz, hogy ez működjön.
- A rangrendszert gondoljátok át, felesleges a Tail Gunner mivel úgysem fogtok tudni rendesen alakzatban menni.
Senior Member se létezik így leírva, értem mire gondolsz alatta de teljesen felesleges.
Lieutenant nem létezik, ráadásul ismételten csak felesleges pozíció.
- Tagfelvételnél felejtsétek el a pultosnak kell jelentkezned témát, hogy bekerülj. Csináljatok nyílt eventeket ahol közeledni tudnak felétek a játékosok, idővel úgyis jönnének olyanok akik elkezdenek veletek lógni végül és valaki betudja ajánlani prospectnek. Prospectként bízzatok rá lóti-futi melókat (ebből kiderül mennyi megbízható), és olyan dolgokat amikkel a hűségét- kitartását tudja bizonyítani felétek. Attól, hogy szépen mosogat nem lesz jó tagja a klubnak.
Szia! Először is, köszönjük szépen a tanácsokat!
Megnyugtatok mindenkit, nem négyen vagyunk, csupán négy olyan tag van, akiket érdemes volt a pályázatban kiemelni, egyébként egy 7-8 fős csapatot alkotunk jelenleg. A rangokat illető aggályaidat megvitatom a többiekkel és átbeszéljük hogyan legyen, illetve a Lieutenant-ről annyit, hogy Lost MC lore szerint egy létező rang a klub berkein belül. A "banda" megnevezés pedig csupán a szóismétlés elkerülése végett volt használva.
A tagfelvétel természetesen nem csak a "gyere pultosnak oszt jóvan" elven fog működni, bőven lesz lehetősége az embereknek interaktálni velünk, ezért is van megemlítve a Hangaround.

Amennyiben még bármi kérdésed lenne, állok rendelkezésre!
 

Pop Haze

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:173
Lui-V
Valami egyedibb motorosbandán nem gondolkoztatok? Ez már a 2016-os GTA SA RP / GTA 4-ben is unalmas volt főleg, hogy a leírtak alapján, Johnny Klebbitz, a GTA 4 The Lost And Damned főhőse akit mi irányítunk, a Lost MC fejének öccse a storyban...
Számtalanszor elbukott a Lost MC a szerveren is. Szerintem egy Ruff Ryders típusú motoros banda sokkal helytállóbb és élménydúsabb lenne vagy akármilyen
fiktív, valós alapokra épülő MC, ha már mindenféleképp motoros bandát szeretnétek.
 

SJones

Haladó
Játékos
Üzenetek:19
Valami egyedibb motorosbandán nem gondolkoztatok? Ez már a 2016-os GTA SA RP / GTA 4-ben is unalmas volt főleg, hogy a leírtak alapján, Johnny Klebbitz, a GTA 4 The Lost And Damned főhőse akit mi irányítunk, a Lost MC fejének öccse a storyban...
Számtalanszor elbukott a Lost MC a szerveren is. Szerintem egy Ruff Ryders típusú motoros banda sokkal helytállóbb és élménydúsabb lenne vagy akármilyen
fiktív, valós alapokra épülő MC, ha már mindenféleképp motoros bandát szeretnétek.
Szia! A Johnny Klebbitz ág nem véletlenül került bele, ötvözni akartuk a LostMC egyébkénti lore-ját a saját elképzeléseinkkel, ötleteinkkel. Johnny ugyanúgy megjelenik a GTAV sztorijában is, a "Bukás" című fejezet nagyjából azt is írja le, hogy mi történt vele. Én úgy gondolom, hogy a LostMC csak egy név, ami beleillik a játéktér világába, nem pedig azt jelenti, hogy ugyanúgy fogunk mindent csinálni, mint az előző klubok.
Magának a klubnak a működése is saját elképzelések, ötletek alapján fog működni, nem pedig az alapján, hogy akár a GTAV sztorijában, akár korábban a szerveren mint csinált ez a név.
 

Pop Haze

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:173
Lui-V
Szia! A Johnny Klebbitz ág nem véletlenül került bele, ötvözni akartuk a LostMC egyébkénti lore-ját a saját elképzeléseinkkel, ötleteinkkel. Johnny ugyanúgy megjelenik a GTAV sztorijában is, a "Bukás" című fejezet nagyjából azt is írja le, hogy mi történt vele. Én úgy gondolom, hogy a LostMC csak egy név, ami beleillik a játéktér világába, nem pedig azt jelenti, hogy ugyanúgy fogunk mindent csinálni, mint az előző klubok.
Magának a klubnak a működése is saját elképzelések, ötletek alapján fog működni, nem pedig az alapján, hogy akár a GTAV sztorijában, akár korábban a szerveren mint csinált ez a név.
Most nem azért, de saját elképzelés és ötletnek nem nevezném azt, hogy Real Life-ra alapuló szerveren két GTA-ban is szereplő karakterre alapoztok amihez maga a Klub neve is fűzhető.
Semmi személyes, mert nem ismerlek titeket, de ezt az egészet nagyon unolmasnak, leéltnek és fantáziátlannak látom, nagyon nem támogatom az ötletet, ne haragudj. Fentebb kifejtettem a lényeget.
 

SJones

Haladó
Játékos
Üzenetek:19
Most nem azért, de saját elképzelés és ötletnek nem nevezném azt, hogy Real Life-ra alapuló szerveren két GTA-ban is szereplő karakterre alapoztok amihez maga a Klub neve is fűzhető.
Semmi személyes, mert nem ismerlek titeket, de ezt az egészet nagyon unolmasnak, leéltnek és fantáziátlannak látom, nagyon nem támogatom az ötletet, ne haragudj. Fentebb kifejtettem a lényeget.
Mióta a szerveren játszom, mindig is a "lore friendly" megközelítés volt az elsődleges, ahogy ez a jármű- és tárgy márkákban is mutatkozik. A saját elképzelés nem a történetben, hanem a frakció működésének koncepciójában mutatkozik meg, amelyet az OOC szegmensben valamennyire részletezünk is. Ha bármi egyéb kérdésed van még, nagyon szívesen válaszolok.
Addig is, további szép estét!
 

Bolondmike

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:208
bolondmike
Több szerveren toltam már, de valahogy sehol sem láttam sokáig ezt a frakciót, véleményem szerint 2023-ban nincsen már igény ilyen "szervezetre, de azért sok szerencsét.
 

pdf

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
zsim zsum
két éve vagyok jelen a szerveren, volt már pár MC próbálkozás, hű de nagyot egyik sem ment, függetlenül a vezetők és a tagok kompetenciájától. nem sokakat mozgat meg ez a fajta vonal.
ennek ellenére gl
 

Ruszi

Pletykafészek
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:130
Főadmin hozzászólás
Kedves SJones!

Örömmel értesítelek, hogy a vezetőség döntése alapján a pályázatod elfogadásra került! A további részletekért keress fel discordon.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó