Tetóváló szalon bug.

_Shefi_

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:41
Teresa West, Camila Harper

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Teresa West / Shefi «

Hiba megnevezése

» Bugos a tetováló szalon. «

Hiba bővebb leírása

» Már nem az első eset volt, hogy a szalonban a kiválasztott tetoválás nem jelenik meg a karakteren. -Minden kategóriában voltak minták, amiket nem jelenített meg, de jelenleg már semelyiket sem mutatja a karakteren. «

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,156
Silay Denzel
Valami bővebb információ kéne, hogy esetleg melyik kategóriából melyik tetoválásról van szó, használsz-e bármiféle modot (grafikai, egyéb), stb.

_Shefi_

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Valami bővebb információ kéne, hogy esetleg melyik kategóriából melyik tetoválásról van szó, használsz-e bármiféle modot (grafikai, egyéb), stb.
Konkrétan egyik tetoválást sem jeleníti meg, bármelyik kategóriát nézem. -Semmilyen modot nem használok, minden eredeti állapotban van. Emellett kértem segítséget, hogy másnál is fennáll-e a bug és csak megerősített benne.

HachiRokuHUN177

Újonc
Játékos
Üzenetek:12
Lucia Flores
Szia, ez a probléma amiatt van, hogy a “full sleeve” teljes karos fekete tetkó miatt limit-en vagy! Nekem is ilyen, és másnak is ez történt sima gta-ban is amikor képet csináltattam!

_Shefi_

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Szia, ez a probléma amiatt van, hogy a “full sleeve” teljes karos fekete tetkó miatt limit-en vagy! Nekem is ilyen, és másnak is ez történt sima gta-ban is amikor képet csináltattam!
Ha ez lenne a probléma más karaktereken miért van ugyan így? -Mint fentebb is írtam, más is megnézte a kérésemre akinek tetkó sincs a karakterén és ugyan ez a probléma áll fenn nála.

HachiRokuHUN177

Újonc
Játékos
Lucia Flores
Akkor nem tudom, azonban én se tudok tetoválást állítani mióta megcsináltam a teljes fekete kart…

HachiRokuHUN177

Újonc
Játékos
Lucia Flores
Én betudtam annak, hogy a teljes fekete kar miatt “limitre” került és amiatt nem tudom állítani.

_Shefi_

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Nem tudok róla van-e limit a tetoválásokban, őszintén megvallom.

HachiRokuHUN177

Újonc
Játékos
Lucia Flores
Nem tudok róla van-e limit a tetoválásokban, őszintén megvallom.
Mint én is említettem, amikor képet csináltattam és meg lett csinálva a teljese fekete kar, utánna ismerős se tudta változtatni a tetoválásokat rajta, mondhatni elért egy maximális limitet… szerintem Tess-nél is lehet ez a probléma, de hogy tetoválás mentes karin… az számomra is új!

CherryBlossom

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Üzenetek:38
Anya Evermoore
Valami limit fixen van ugyan is többször próbáltam menyoo-ba a karakterek mind két kezét feketíteni de az első után nem engedett több tetkót rárakni sajnos a karakterre csak ha levettem dolgokat róla!

_Shefi_

Lelkes Forumozó
Adminsegéd
Mint én is említettem, amikor képet csináltattam és meg lett csinálva a teljese fekete kar, utánna ismerős se tudta változtatni a tetoválásokat rajta, mondhatni elért egy maximális limitet… szerintem Tess-nél is lehet ez a probléma, de hogy tetoválás mentes karin… az számomra is új!
Igazából elsőnek a teljes karját csináltam meg, három hónapos a karakter, utána még tettem rá másikat. -De a másik karakteremnél is mikor nézegettem párat nem mutatott a karakteren, és rajta sem látom azóta, akárhányszor bemegyek.. Tehát passzolom.

HachiRokuHUN177

Újonc
Játékos
Lucia Flores
lehet a többivel lett megütve a limit, és azért nem engedi… nekem mondjuk fordítva lett megcsinálva, előzőleg a többi testrésze, és utánna a full fekete kar…

Kinézet személyre szabása

Top Alsó