Üzenetek:509
Hector

Szerverrel kapcsolatos hibák
In Game Neved/Discord Neved
» Hector Calderon «
Hiba megnevezése
» Területi NPC nem spawnol «
Hiba bővebb leírása
» Hogy ez miben merül ki? Máris írom. Adott egy terület (Downtown Vinewood), ahol Mi (frakció) ismerünk 4 lehetséges spawnpointot. Tök szuper, minden órában 2x is oda lehet menni, rendelni, ellenőrizni, hogy hol vannak. Legend leírta, hogy van olyan is, hogy nem spawnol. Elfogadva. Ellenben, a mai- valamint a tegnapi napon sem találtam sajnos ezen a területen egyetlen NPC-t sem, ha mégis (nem emlékszem pontosan), akkor csak egyet. Nos, a 4 spotból a mai napra sem jutott (3 órája vagyok fent a szerveren) egy alkalommal sem NPC. Így a rendelés, a területfoglaláshoz szükséges pontleadás nem tud üzemelni jeleneg ezen a területen. Nemtudom, hogy az is valid információ, hogy óránként, a 3as frissítéssel együtt cserélődnek-e a spawnok itt is, mint az illegál NPC-nél, ezt is jó lenne tudni, leírást róla nem leltem még sehol. NEm feltétlen a labor működéséhez szükséges anyagok rendelése a fő probléma (persze az is, hogy 14 helyett 7-el kell üzemeltessek két labort, de ez részletkérdés), inkább a területvédéshez szükséges NPC hiánya.
Ugyanitt, előfordul olyan is, hogy egy területen (Hawick) 3 NPC van lespawnolva. Lehetséges, hogy ez hiba? A másik része lehet, hogy én nem ismerem ennyire a működést. Köszi mindenesetre, ha ránéztek. Hálás lennék. «
Csatolmányok
» - «
Egyéb megjegyzések
» Boldog Karácsonyt. «
Kieg: 14:55 most találtam egyet «
Utoljára szerkesztve: