Telefonon livestream

KOSZTA

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:38
Isaiah Baldomero

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Kearse Brook Jordan / Dayvon Farrelle DC: KOSZTA «

Ötleted leírása

» Nem régiben láttam egy videót egy másik szerveren, hogy telefonon tudtam livestreamelni. Igaz az a szerver Voice alapú volt, ezért is nekem sincs még meg a teljes elképzelés, hogy hogyan lehetne ezt át hozni textre de elég sok lehetőséget látok benne RP szempontjából. Ezt csak így gondoltam, hogy itt hagyom hátha érdekelhet embereket. «

Csatolmányok

»
«

Egyéb megjegyzések

» Scriptelésben nem vagyok jártas és nem tudom mit lehet mit nem benne, csak gondoltam be dobom a közösbe hátha ti is láttok benne valamit. «

Utoljára szerkesztve:

KOSZTA

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:38
Isaiah Baldomero
Most hírtelen fogok mondani párat: LifeInvader-nek vagy akár kinek aki éli ezt a médiás RP-t élő adásban tudna bizonyos dolgokat hirdetni/ bemutatni vagy akár interjút is adni, illegálosoknál két banda vagy bármilyen fraki között lehetne egymást liveban beefelni. Összességében kicsit nagyobb teret adna mindenkinek, főleg aki híresség akar lenni vagy akár a média RP t aki szereti, események hirdetése és még valószínűleg másnak is lenne tippje erre most nekem ezek jutottak eszembe. Csak egy ötlet amit jónak láttam ki írni de ismétlem nem tudom ezt mennyire lehet meg oldani pláne így, hogy egy text RP szerverről beszélűnk, Voice RP-n láttam ezt és eléggé használták a playerek, való igaz itt nehezen megoldható lenne de gondoltam hátha lenne ötlete másnak is és lehetne valamit kihozni belőle.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó