Üzenetek:199
Dorothy Harvey
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» Tukanka «
Ötleted leírása
» Helló! Szóval két verzió lenne! Nyilván amelyiket a nép megszavazza, viszont én mind a kettőt élvezném.
1. Cégként működő TAXI és UBER céget lehetne alapítani, melyből a városban max 3 üzemelhetne. A cégekben vásárolhatóak lennének az adott járművek, melyekkel ugyanúgy scriptesen is lehetne embereket szállítani, továbbá hirdetve magukat tudnák a cégnek szerezni az embert / embereket akiket felvesznek/szállítanak. Sokszor egy RP-s buli után is elég nagy igény van Taxi/Uber szolgáltatásra, hátha ez kissé változatosabbá tenné az egészet. A cégben is, akár a következő változatban lehetnének szintek.
Példaként leírom:
1 - es szint (alap taxi autó / alap Uber autó, aminek előfordulnának motorhibák, esetlegesen rossz lenne a futóműve, törött állapotban lenne.
2 - es szint (egy valamivel jobb teljesítményű autó / egy jobb teljesítményű Uber autó - minimálisan már jobb állapotban is, nem annyi sérüléssel.
3 - as szint (egy teljesen normális, karbantartott taxi / Uber autó - Nem feltétlen kell hibás legyen, bár azért az igazi feelinget a szét Taco-zott hátsóülés adja meg egy Victorban.
Ezekhez a szintekhez járhatnának pénzbeli bónuszok, melyekkel akár a céget lehetne bővíteni akár területileg.
1-es szint - Scriptes fuvarok csak Los Santos (Vagy ahol az adott cég van, azon belüli körzetében lennének elérhetőek) Nyilván ez a pénzt is befolyásolja
2-es szint - Környező területekben is akár, esetlegesen lopható lenne más elől a kuncsaft
3-mas szint - Megyeszinten akár, Los Santos egész városát lefedő, éjszakai / nappali extra fuvarok.
4-es szint - Los Santos - Paleto, Grand Senora Desert részére eső fuvarok.
A második ötlet ehhez kapcsolatosan annyiban változna, hogy ugyanezek a módosítások, csak nem cégként hanem munkaként maradna meg. Az első verzió egy kicsit egyedibbé tenné az egészet, de nem tudom mennyire kérünk ezzel nagyot / lehetetlent.
Ezek az én személyes véleményeim és ötleteim, viszont ezekhez járna pár autó csere is, az egyik a tipikus ikonikus Vapid Victor, de más ötletére is kíváncsi lennék, mert hátha van rá igény. És ha meg is alakul a verziója ennek a Taxis / Uber-es ráncfelvarrásnak akkor akár több autóval is el tudnám képzelni. «
Csatolmányok
» https://hu.gta5-mods.com/vehicles/vapid-victor-pd-sd-taxi-civilian «
Egyéb megjegyzések
» Nyugodtan szóljatok hozzá, sőt! Hátha valaki még okosabbat talál ki ennél. Az ötlet alá, ameddig lehetséges és eszembe jut még én is tervezek hozzászólni/szerkeszteni, ha eszembe jut valami. + megidézném @LACI -t, mert jó autómodokat tudna ezekhező, főleg ha Uber autók is lesznek «