Tankoló kártya bug

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

kristof224

Haladó
Játékos
Üzenetek:23

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Thomas Vincenzo/kristof224 «

Hiba megnevezése

» Tankoló kártya nem tankolja meg a TUG-ot, valamint beragadt a kézifék(lehet a benzin kifogyásból eredt ez a probléma), valamint a benzin jelző nálam félig jelezte, admin-nál meg üresnek «

Hiba bővebb leírása

» 2023.12.31 éjjel 23:13 körül neki álltam a TUGommal rákászni, megvártam a 30 percet körülbelül ameddig megtelnek a ketrecek. Leállítottam a hajómat ahogy szoktam. Amikor indultam volna összeszedni hiába indítottam el a motort és az el is indult a kéziféket nem tudtam kiengedni. Hívtam egy admint aki mondta, hogy kifogyott az üzemanyag. Aztán vettem egy PP-s tankoló kártyát amivel nem sikerült megtankolni de a kártya elveszett. Cortez közben megjött mondta, hogy hibajegyet nyissak csak éjjel már nem volt hozzá türelmem. RELOGoltam hátha megoldja a problémát. Vettem még egy tankoló kártyát. Itt már 1600PP odaveszett mert, hogy a másodikkal sem tudtam megtankolni a hajómat. Valamint volt a vízben még ketrecem, meg a hajómon is. RELOG után az összes elveszett. «

DRAX94

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:75
Sony Drax

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Thomas Vincenzo/kristof224 «

Hiba megnevezése

» Tankoló kártya nem tankolja meg a TUG-ot, valamint beragadt a kézifék(lehet a benzin kifogyásból eredt ez a probléma), valamint a benzin jelző nálam félig jelezte, admin-nál meg üresnek «

Hiba bővebb leírása

» 2023.12.31 éjjel 23:13 körül neki álltam a TUGommal rákászni, megvártam a 30 percet körülbelül ameddig megtelnek a ketrecek. Leállítottam a hajómat ahogy szoktam. Amikor indultam volna összeszedni hiába indítottam el a motort és az el is indult a kéziféket nem tudtam kiengedni. Hívtam egy admint aki mondta, hogy kifogyott az üzemanyag. Aztán vettem egy PP-s tankoló kártyát amivel nem sikerült megtankolni de a kártya elveszett. Cortez közben megjött mondta, hogy hibajegyet nyissak csak éjjel már nem volt hozzá türelmem. RELOGoltam hátha megoldja a problémát. Vettem még egy tankoló kártyát. Itt már 1600PP odaveszett mert, hogy a másodikkal sem tudtam megtankolni a hajómat. Valamint volt a vízben még ketrecem, meg a hajómon is. RELOG után az összes elveszett. «
Szintúgy ugyan ez csak nekem most délután Morningstar próbált nekem segíteni de nem sikerült neki se a tankolást megoldani és oda lett a 10 ketrecem a semmibe !!! annyi hogy én PP-t nem költöttem de a 100 ezer a 10 ketrecre eddig kuka ha lesz fejlemény majd jelezzen már egy admin itt forumon mert akkor jelentkeznék én is.... a hajóm meg az óceán közepén ott áll kép is megvan róla XDDDD

De szerintem maga a hajóval van valami mert a ketreceim is eltüntek róla ami már a hajón volt és admin se tudta vissza állítani a benzint folyton le 0-zódik.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó