Tökföldek

Pitt

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:86
Tamara Ashford & Melina Whitlock

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Tamara Ashford «

Ötleted leírása

» Az lenne az ötlet, hogy mivel vannak akkora tökföldek hogy nagyon sok el férne rajta, viszont én úgy tudom, hogy 100db a max, lehetne esetleg telepekhez mérni a mennyiséget, mert itt egy föld ahova eléggé sok elférne és jelenleg kb 1 ilyen csík telik meg, és mellette még ott van 4db. «

Csatolmányok

» «

Egyéb megjegyzések

»«

boldogdani11

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:106
Támogatom az ötletet. Főleg hogy egy bontó, amihez szint se kell, többszörös pénzt hoz egy mezőgazdász céghez képest. Tehát ráférne erre egy kis buff.

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:354
Khira Love
Támogatom az ötletet. Főleg hogy egy bontó, amihez szint se kell, többszörös pénzt hoz egy mezőgazdász céghez képest. Tehát ráférne erre egy kis buff.
Az ötlettel nincs gond mert jó pár céget húztam ki az idők során. Mint fa telepet mint kamionos mint mezőgazdasági céget. Minden hol vannak olyan földek amiket nem tudsz jól kihasználni vagy azért mert túl nagy és tök fölösleges vagy azért mert túl kicsi és sokszor a kicsi föl drágább mint a nagy. Kis ráncfelvarrás valóban rá férnének azokra a telepekre. Mint mezőgazdasági cégnél mint fatelepnél.

DRAX94

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:76
Sony Drax
Vagy ne romoljon meg hamar a termék. Legalább legyen 1-2 hét múlva a romlása mert volt olyan hogy csak leszedni tudtam eltároltam a kamionban de 3 napig munka miatt nem tudott fel menni az ember mire feljöttem minden megromlott és kuka volt az egész! Ha többet lehetne letenni 200-300db ot 1 földre meg nem romolna meg hamar akkor jó lenne de ez csak személyes vélemény! :) (Ha azóta változott a termék romlandósága akkor nem szóltam csak jó lenne többet letenni!) :)

Altos123

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:354
Khira Love
Vagy ne romoljon meg hamar a termék. Legalább legyen 1-2 hét múlva a romlása mert volt olyan hogy csak leszedni tudtam eltároltam a kamionban de 3 napig munka miatt nem tudott fel menni az ember mire feljöttem minden megromlott és kuka volt az egész! Ha többet lehetne letenni 200-300db ot 1 földre meg nem romolna meg hamar akkor jó lenne de ez csak személyes vélemény! :) (Ha azóta változott a termék romlandósága akkor nem szóltam csak jó lenne többet letenni!) :)
Minimális romlási növekedést támogatom de 1-2 hétig ne álljon el. Ha jól tudom most 1 nap után teljesen lemegy a minősége. De javítsatok ki ha nem. Ezt meg lehetne növelni plusz egy két nappal. De erre is volt ötletem a hűtő táska. Amibe lehetne tenni romlandó dolgokat mint a hűtőbe és tovább elállna. Erre is be lehetne hozni akár és a állat tenyészők húsára és tejére. Meg a farmerek növényeire és a fatelepen a gyümölcsöknek. Meg persze a playereknek a étel tárolásánál. Így ezzel mindenki jól járna.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó