Több fa a mapon.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sztojka

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:85
Rachel Lane

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Luna Vargas / Sztojka «

Ötleted leírása

» Lehetne a mapon több fát lerakni. Akár a városba is, és Paletói "erdő" részre is. Szerintem jól nézne ki és dobna a hangulaton is. «

Csatolmányok

» - «

Peter1994

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:133
Nekem már azóta 14 FPSem van amióta bekerült a kórház MLO a jelenlegi helyére. :D Valamikor 14-24 FPS között ugrál szóval nekem mindegy. Tényleg jó lenne ha lenne egy egybefüggő fás terület egy igazi erdő rengeteg fával. Ott akár azt is lehetne RPzni, hogy valaki eltévedt stb.... Támogatom!

Bendyyy

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:101
Lance Herrera / Jaden Ayers
Ott akár azt is lehetne RPzni, hogy valaki eltévedt stb....
Ugyan úgy letudod RP-ni a jelenlegi fa mennyiséggel is ugyan ezt, legalábbis szerintem. Aki akarja most is megtudja ezt játszani. Az ötlet egyébként nem rossz, de biztosan nagy FPS csökkenéssel járna.

Peter1994

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:133
Ugyan úgy letudod RP-ni a jelenlegi fa mennyiséggel is ugyan ezt, legalábbis szerintem. Aki akarja most is megtudja ezt játszani. Az ötlet egyébként nem rossz, de biztosan nagy FPS csökkenéssel járna.
Hát én még nem találtam olyan helyet ahol sok fa lenne. Egyszer valamihez kerestem ilyen erdős területeket és a legnagyobb egybefüggő fás résznél is pontosan nem tudom mennyi fa van de van ott autó út is ha jól emlékszem.. Az igaz, hogy nagy FPS csökkenéssel járna de izgalmasabb lenne az ilyen RP ha rendes erdős rész is lenne mondjuk olyan 20-60 hatalmas fával és max egy kisebb gyalog ösvénnyel.1737825990720.png
Itt a Paleto erdő. Lehet, hogy ugyan úgy le tudnám RPzni, de szerintem nevetséges lenne mivel egy köpésre van az autó út. Az eltévedés sokkal hihetőbb lenne ha X-szer ennyi fa lenne.1737826121134.png

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó