Táskából nem érzékeli az itemet, nincs elég helyed hiba (?)

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:405
Hector

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Hector «

Hiba megnevezése

» Táska anomális működése«


Hiba bővebb leírása

» Vannak olyan itemek, amiket ki vesz a srcipt belőle (pl etető javításnál fa és szög), van olyan, amit nem vesz ki (üveg, fa lepárlóberendezésnél), van olyan, hogy nincs elég helyed, mert tele van (főzésnél nem is veszi ki onnan az alapanyagot sem, csak a saját inventoryból dolgozik.) Ezt javarészt az itemshopból vehető (csak olyan tasim van szinte) táskánál tapasztalom. Amikor volna benne hely is, a saját inventorymban is lenne hely, kiírja, hogy nincs elég helyed.

Edit: Valamint, ha fát vágok és a táskában nincs elég hely, akkor hiába van a saját inventorymban elég hely, nem fogja engedni. Holott a táskába Ő nem is pakol semmit, max adott helyen kivesz.
«


Csatolmányok

» Lepárló táskával
Inventory, nyitott táskával. «


Egyéb megjegyzések

» Várom a többiek észrevételét is, hogy a rendszer a lehető legjobb lehessen. «

 
Utoljára szerkesztve:

gyula8

Fórum Császár
Játékos
Üzenetek:210
Ashley Anderson
Főzés közbe úgy vettem észre hogy ha tele a táska akkor jelzi hogy nincs helyem (amig az inventorym kb üres) de ha kiveszek a táskából pár dolgot , olyan 10 hely van a táskába akkor elkezdi a főzést és használ fel itemet onnan is. de olyan is van hogy kiirja hogy elfogyott xy hozzávaló amig van a táskába, de ha tele van a táska étellel, berakni simán betudom rakni belőle az étterembe.
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó