Szkepné jelentkezése globális moderátornak

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sziloczy

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:47
Jelentkezésem Globális Moderátornak!

Sziasztok, Lili vagyok, első éves egyetemista. Most éppen otthon tengetem mindennapjaimat. Nem tudok szocializálódni, így az online közösséghez fordulok!

Eléggé kreatív embernek mondanám magam, mert hat éves korom óta festek, rajzolok és most már, tervezőgrafikát tanulok az egyetemen. Valamint kilenc évesen kézzel elkezdtem írni egy regényt. Minden oldalra rajzoltam és rá négy évre kész is lett. Azóta sok regénybe kezdtem bele, de összesen csak kettő készült el teljesen. A legutóbbinak a szövegét megtördeltem, megterveztem hozzá az illusztrációkat, majd a borítóját és hátoldalát is elkészítettem. Utána ki lett nyomtatva egy nyomdába. Azóta a következő regényemet írom.
Tehát, szeretek írni és olvasni. Általában, hogyha valamiről írnom kell, nem görcsölök rajta és hamar meg tudom oldani.
A céljaim a jövőben az, hogy kiadhassam a könyvemet, elhelyezkedhessek a szakmámban és persze együtt lenni olyanokkal, akiket szeretek.

Nem mondanám magamat gamernek, mert kevés játékot szeretek. A szeretett játékok közé tartozik a GTA RP, ahol megismerkedtem a párommal. Szóval a szívemhez nőtt a játék.

Azért szeretnék globális moderátor lenni, mert ha az emberek segítségre szorulnak, vagy el vannak kicsit tévedve, akkor jó, ha van egy segítő kéz. Valamint lekötném magamat, és az is előny, hogy új embereket ismerhetek meg.

Úgy gondolom, hogy a közösségrombolás egy olyan dolog, amit nem szabad hagyni, hogy elfajuljon. Közösség romboló lehet egy olyan személy, aki kötekedik, mindenkiben csak a rosszat látja. Vagy egy olyan vélemény, ami mások számára sértő lehet. A tolerancia és mások meghallgatása a legfontosabb egy közösségben. Nem szeretek veszekedni, vagy másokat veszekedni látni, sosem szoktam állást foglalni, ha például látok egy facebook posztot ami alatt nem értenek egyet. Legkönnyebben a kompromisszummal lehet véget vetni egy vitának. Olyan dologgal, ami mind két félnek jó. Mind a ketten vesztenek, de nyernek is.

Szeretnék olyan moderátor lenni, akit a közösség nem utál. Éppen ezért arra gondoltam, hogy jó gyakorlás lesz ez nekem, hogy higgadt és szemlélődő maradjak. Hogy úgy oldjak meg számomra nem kívánt helyzetek, hogy mindenki jól járjon vele. Nem szeretném, hogy a közösség gyűlölködjön, vagy csak unalomból viccet űzzön más játékosokból.

Köszönöm, hogy elolvastátok!
 

Szkep

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:83
Elég nehéz kommentelnem a te jelentkezésed alá, de komolyabb okfejtés nélkül is támogatlak, bár gondolom ez az én számból jelen esetben semmit nem ér ...  :eek:
 

blackdog476

Kivételes Tehetség
Very Important Person
Üzenetek:233
[foglobmod]Szia!

A leírtak alapján nem teljesen érzem úgy, hogy ezen a területen tudnád legjobban kamatoztatni / fejleszteni a tudásod, azonban nem látom annak sem akadályát, hogy a csapatunk tagja legyél. Egy próbát mindenképpen megér, és nem szeretném elvenni a lehetőségedet, így a jelentkezést elfogadom.

Írj egy ünetet a mai napon DC-n![/foglobmod]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó