Szinezhető belső tér járművekbe.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

daco

🇺🇸
Játékos
Üzenetek:415
find out ic

qh62gjT.png

Járművekkel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» daco «

Ötleted leírása

» A Lowriders GTA Online frissítés óta tömérdek jámrű rendelkezik olyan beltérrel, ami szinezhető. Ezek a színek autónként különböznek. Valószínű, hogy már volt felírva ötletnek, nem tudom pontosan. Viszont szerintem sok ember örülne annak, ha nem egy fix szín lenne az autók belterében. Mivel sok autónál ez a szín valami extrémebb, és azzal nem sok karosszériafestés passzol. Ide fel tudnám hozni az Invetero Coquette D10 példáját, melynek rikító piros a műszerfala. Ezt a rendszert vagy a tuningolóhoz, vagy pedig a szerelőtelepekhez tudnám kötni. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» 😘😘 «

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:923
Sean Bennett
Állítólag van is ilyen a szerveren, de én még egy autónál sem találkoztam vele, pedig van jópár autóm amiben amúgy lehetne állítani.

daco

🇺🇸
Játékos
Üzenetek:415
find out ic
Állítólag van is ilyen a szerveren, de én még egy autónál sem találkoztam vele, pedig van jópár autóm amiben amúgy lehetne állítani.
Emiatt írtam fel én is, mert még nem nagyon találkoztam vele. De, hogyha tényleg van, akkor szerintem semmit a topic.

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Üzenetek:223
Kaylie Roberts
Másodlagos szín állítja a Trim Colort 1.1 óta, ha minden igaz.
Valamelyik kocsinál jól megy, valamelyiknél nem. Személy szerint a Glendale Custom kocsit tudom felhozni, ott van elsődleges, másodlagos szín, a másodlagos ha jól emlékszem csak a tetőt színezi, míg a belső teret onlineban lehet trim colorral színezni.

Henzó

Vélemény Vezér
Vezetőségi tag
Főadmin
Üzenetek:321
-
Olyan kocsin fog csak működni, amin van Onlineban is Trim Color opció, és csak olyan kocsin fogja állítani, aminél nincs harmadlagos színezési lehetőség, csak a Trim Color. Többnyire ezek a Custom címkével ellátott klasszikus autók, amikben van hidraulika eredetileg. Például működik Voodoo Customnél, Faction Customnél és @Demzsi -nek is van egy kék Custom autója, amin lehetett állítani a Trim Colort. Még én írtam fel ezt ötletnek 1.1 előtt és Legend csak így tudta megcsinálni sajnos legjobb tudomásom szerint.

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Olyan kocsin fog csak működni, amin van Onlineban is Trim Color opció, és csak olyan kocsin fogja állítani, aminél nincs harmadlagos színezési lehetőség, csak a Trim Color. Többnyire ezek a Custom címkével ellátott klasszikus autók, amikben van hidraulika eredetileg. Például működik Voodoo Customnél, Faction Customnél és @Demzsi -nek is van egy kék Custom autója, amin lehetett állítani a Trim Colort. Még én írtam fel ezt ötletnek 1.1 előtt és Legend csak így tudta megcsinálni sajnos legjobb tudomásom szerint.
Nem lehet sajnos állítani :c Próbáltam.

Ui: De majd valamikor megnézem megint...

LACI

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:923
Sean Bennett
Az is egy opció lenne, ha globálisan mondjuk feketére állítaná. Eléggé gusztustalan pár autónál hogy rikító vörös vagy strandkorlátkék avagy hirtelenzöld az autó beltere. Elrontja az összképet.

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Kaylie Roberts
Az is egy opció lenne, ha globálisan mondjuk feketére állítaná. Eléggé gusztustalan pár autónál hogy rikító vörös vagy strandkorlátkék avagy hirtelenzöld az autó beltere. Elrontja az összképet.
Vagy akkor már a másodlagos színnel együtt változzon a trim color is.

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Csekkoltam a dolgot. Valóban bizonyos autók esetében a trim color funkcionál. Külön lehetőség nincs trim colort festeni, másodlagos festésben lehet állítani. Ám sajnos ez érdemben nem nagyon alakítható, custom kocsik esetében a festés attól függ milyen garnitúrát pakoltok a kocsiba - a customoknál lehetőség van ülés cserére stb stb. Szóval igazából a lehetőség valóban adott, de nagyon korlátozott. Még a Tornadu Custom-ben lehet állítani a trim colort, a @Hevele Glendale Customjében nem lehetett - ott a másodlagos szín a tető színe volt. Így sajnos nem engedte festegetni neki.

Gxbv0Ox.png

Hevele

Kivételes Tehetség
Játékos
Kaylie Roberts
Heyho! Csekkoltam a Glendale Custom-mel, onlineba színezhető a trim color, de itt a másodlagos szín a tetót színezi csak.
uOHMHPd.png

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó