Szerverre való belépést követően a járművek ablakai rendszerint le vannak húzva!

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

JakeFury

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:159
Ajredzsi Stevens

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Paco Salazar / jake_heke «

Hiba megnevezése

» Jármű ablakok minden egyes belépéskor lehúzva vannak! «

Hiba bővebb leírása

» Válasz « Sziasztok! Szerverre való bejelentkezést követően, rendszerint tízből kilenc esetkor, a járművem ablaka lehúzva található. A körpanelen duplikálva kell nyomni az adott ablak szekcióra ahhoz, hogy feltudjuk húzni az ablakot. Természetesen nem tudom, hogy másnál is fentáll-e ez a probléma, de személyszerint esetemben eléggé bosszantő, úgymond! Nézzétek el, hogy kocsi ID-t nem írok számotokra, ugyanis felsorolhatnám szerintem az összesét, mivel eddig ahány autóval voltam, ez volt a probléma. Az ablakok eltűnését nem írom bejelentkezéskor, mert azt legtöbb esetben ingatlanba való be, valamint kilépés orvosolja, ha nem, akkor pedig egy adminisztrátor szíves segítsége.

Csatolmányok

» Nincs! «

Egyéb megjegyzések

» Szíves elnézéseteket kérem, ha duplikálva lenne a hibajegyzésem, ahogy elnéztem, még nem volt felírva. Köszönöm szépen a közben járásotokat az esetleges megoldásban. Kellemes Ünnepket kívánok, innen is! «

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,701
Silay Denzel
Nem úgy szálltál ki korábban a járműből, hogy le volt húzva az ablaka? Esetleg nincs törve a kocsi?

JakeFury

Moderne Verne
Játékos
Ajredzsi Stevens
Nem úgy szálltál ki korábban a járműből, hogy le volt húzva az ablaka? Esetleg nincs törve a kocsi?
Szia Legend!

Nem, sosem húzom le a kocsimon az ablakokat, kizárólag, ha párbeszédet folytatok valakivel, vagy épp az adott utasom folytat valakivel.
Kilépéskor mivel a szerepjáték úgy kívánja, egyedül vagyok, kiszállva a járműből, amelyet természetesen zárok is.
Kocsi sérülésmentes, ezt garantálom.
Valamint mind a négy ablak le van húzva. Tehát nem csak a sofőr oldali, hanem az összes.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Silay Denzel
Írj kérlek 1-2 kocsiid-t, hogy megnézzem adatbázisban.

Kalmarka

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:87
Cody King
Ez nálam is sokszor előfordul. Általában akkor van ez ha /dl-ben a body HP nem 1000-en van. De ablak le-fel húzással megoldódik. Mindegyik kocsinál ez van szerintem. Legalábbis én eddig mindegyiknél észre vettem ami volt/van nekem.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Silay Denzel
Kocsi idkre van továbbra is szükségem. Valószínűleg ki lettek törve az ablakok, és elmentette adatbázisba, és azokat tölti vissza.

JakeFury

Moderne Verne
Játékos
Ajredzsi Stevens
Kocsi idkre van továbbra is szükségem. Valószínűleg ki lettek törve az ablakok, és elmentette adatbázisba, és azokat tölti vissza.
Természetesen!

34108 - Komoda FR
27382 - Toros
23393 - Zentorno
32391 - Voodoo

Elsősorban ezeket a járműveket használtam az elmúlt időszakban, így ezeknél tapasztaltam.
Legutóbb, azaz a napokban a Komoda FR-t használom, s rendszerint minden belépéskor lent van az összes ablaka.
Van olyan, mikor az automa kiírja, hogy fel vagy ép letekerem az ablakot, de nem történik semmi. Ilyenkor próbálok interiorba be, és -kilépni, ha olyankor sem, akkor pedig DIM váltást kérek admintól a járműre.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Silay Denzel
Kapásból az első kocsinál az van eltárolva, hogy törve vannak az ablakok, szóval amiatt lesz. 1 dolog okozhatja ezt még, amire anno nem gondoltam: ha letekert ablakkal ütközöl, akkor hiába nem törik ki az ablak, amelyik le van tekerve, azt kitörtnek tekinti, és úgy menti el. 1.9.es patchig nem közlekedjetek letekert ablakkal.

JakeFury

Moderne Verne
Játékos
Ajredzsi Stevens
Kapásból az első kocsinál az van eltárolva, hogy törve vannak az ablakok, szóval amiatt lesz. 1 dolog okozhatja ezt még, amire anno nem gondoltam: ha letekert ablakkal ütközöl, akkor hiába nem törik ki az ablak, amelyik le van tekerve, azt kitörtnek tekinti, és úgy menti el. 1.9.es patchig nem közlekedjetek letekert ablakkal.
Az baj, ugyani nem volt törve, vagyis láthatólag nem. Nem ütköztem vele frissen, legutóbb pedig szerelőtelep hiányában mikor ütköztem, akkor egy fixkártya orvosolta a problémát. Talán ez is közrejátszhat épp? Nem tudom.
Rendben, letekerni amúgy sem fogom, mert nem szeretek úgy közlekedni. Köszönöm, hogy ránéztél!

JakeFury

Moderne Verne
Játékos
Ajredzsi Stevens

Jelenleg amint felléptem így fogadott. Szélvédő se! Kilépéskor másod magammal léptünk le a szerverről a kocsi mellett, épp, felhúzott ablakokkal, valamint szélvédő is megvolt. Most amúgy le spawnoltam, volt üvegtörés hang.. -noha ez nem tudom a kamionok valamelyikétől jött-e, vagy sem?!

Upd.: De, szélvédő megvan, elnézést!

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Silay Denzel
Fentebb írtam, hogy mi a szitu. Mondjuk egy valamit nem értek: fél év alatt hogy nem jelezte ezt senki, ugyanis ez azóta problémás, amióta a FiveM-en vagyunk. Na mindegy, zárok, 1.9-el javítva.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó