Szerver "események"

django

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:133
Kevin Stamper

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Kevin Stamper/djangesz «

Ötleted leírása

» Bár a szerveren szoktak lenni ilyen olyan események, de azok egyrészt olyanok, hogy valaki meg kell szervezze, másrészt valamilyen szinten tematikusak, és az, hogy részt vegyünk rajta egyrészt attól függ, hogy épp online vagyunk-e, vagy tetszik-e maga a tematika. És ezzel nincs is semmi baj. Maga az ötlet arra irányul, hogy lehetnének a szerveren ilyen olyan "globális" eventek, amik nem egy valamilyen szervezet által lennének létrehozva, és nem is úgymond események lennének.

Mire is gondolok? Olyan eseményekre gondolok aminek a kifutása 2-3 nap, több playert is érint, és inkább olyan események, dolgok, amik befolyásolják valamilyen szinten a szerver életét. Pl. földrengések, árvizek, erdőtüzek, hatalmas viharok, üzemanyag ár drasztikus változása. A való életbe is szembesülünk olyan dolgokkal amik a mi kontrollunkon kívül történnek, és az élet részei. Bár azt is megértem, hogy valaki azért jön fel a szerverre, hogy legalább itt ne a mindennapok nyomasztó valóságával szembesüljün, de szerintem néhanapján érdekes lenne, ha pl 2-3 napig egy folyamatos nagy vihar miatt nem az van, hogy csak kék éggel és napsütéssel találkozunk. Ilyenkor pl. a rangerek, a rendőrök és a tűzoltók is gyakrabban kéne járőrözzenek, mert lehet többször lesz baleset. Ha meg pl. árvíz vagy földrengés lenne, az kihathatna a kocsik állapotára, ez pedig a szerelőknek adna egy kicsit több pénzt. Az üzemanyag árának az emelkedése pedig azt vonná maga után, hogy ideiglenesen kicsit jobban oda figyelnének a playerek milyen kocsival mennének.

És természetesen lehet més sok más minden amit ez az ötlet alá be lehet tenni, amik random, vagy admin döntés nyomán bekerülnének, és egy kicsit, akár csak pár napig felkevernék az álló vizet. Lehet pl. valami olyan is, hogy gázrobbanás, vagy terror támadás miatt felrobban a belvárosba egy épület, és a törmelékek miatt nem lehet közlekedni, vagy akármi hasonló. Ezekről az eseményekről be tudnának számolni a média vállalatok is.

Nektek mi a véleményetek? Esetleg van még ötletetek milyen "eventeket" lehete még elképzelni? «

Csatolmányok

»
A modok és videók inkább csak szemléltetésnek, nem tudom hogy lehetne ezt kivitelezni, ha egyáltalán lehet.
https://www.gta5-mods.com/misc/los-santos-wildfires-recreation-timecycle - erdőtűz LS-be
- földrengés «

Egyéb megjegyzések

» Nincs. «

Abramov

Újonc
Játékos
Üzenetek:11
Amire gondolsz ,azt GlobarlRP-nek hívják.. Nekem az árvíztől hányingerem van! Amint lemegy, mindenki megy a dolgára, ugyan úgy használja a vízkárosult ingatlanját és az autóját, úgy hogy ennyire vennék komolyan a többi eventet is.

django

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:133
Kevin Stamper
Amire gondolsz ,azt GlobarlRP-nek hívják.. Nekem az árvíztől hányingerem van! Amint lemegy, mindenki megy a dolgára, ugyan úgy használja a vízkárosult ingatlanját és az autóját, úgy hogy ennyire vennék komolyan a többi eventet is.
erre mondta, hogy bár a kocsik motrát megölhetné az árvíz

Kinézet személyre szabása

Top Alsó