Neved: Hiromi Takayama Adminisztrátor(ok) neve: Simon, Csirmi Panasz oka: Szereptévesztés Panasz kifejtése: A történetről már több adminisztrátor is tud mivel CK kérelem lett beadva ellenem. Viszont olyan karakterektől kaptam ezt amit nem értek. - A frakció leirásukban ott szerepel, hogy
Nincs fegyverhasználat (max. kés, boxer, ha muszáj)
Nincs banda RP vagy maffia style
Nincs winplay, veszíteni is tudni kell. - Mégis fegyvert vásároltak, és kettő szerelő, aki néha néha indokolatlanul menekül a rendőrök elöl, szembe áll egy Yakuzával. IC nagyon jól tudták, hogy kik vagyunk mivel elég sokat RP-ztek velünk. Nem számitott nekik, hogy mi vagyunk legalább 10-en, ők a HQ-n maszkokban rohangáltak, kocsit rongáltak. A CK ellenem azért lett igényelve mert IC Simon karakterének eltörtem a lábát egy golfütővel. - Itt is fenn áll az a rész ami a fraki leirásban van, hogy Nincs WinPlay, vesziteni is tudni kell. Bizonyíték (kép, log, videó): Nincs bizonyitékom róla, de ott az egész RP amit csináltunk. Vagy éppen a CK kérelem. Megjegyzés: Egy olyan admin birálást várom, aki nem része ennek a Frakciónak.
Én adtam meg az engedélyt a CK-ra, így én fogom kezelni a PK-t.
A srácok egy teljesen levezetett tervvel jöttek, konkrét indokkal és indíttatással. "Veszíteni tudni kell" címszó alatt nem azt kell érteni, hogy bármi történik veled akkor beletörődsz és vége. A CK kérelem is kétélű volt, Ők is meghalhattak volna benne, aminek vállalták a következményét.
Attól, hogy valami nem gyökeresen tartozik egy adott frakcióhoz vagy koncepcióhoz, nem kizáró ok arra hogy hasonló eseteknél (mint ez) ilyen és efféle eszközökhöz folyamodjanak.
A PK jogtalan, zárom.
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.