Szerelő 1.1 upgrade/fix pack

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Peter

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:76
Kelly Walsh

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Kelly Walsh / 𝐏𝐞𝐭𝐞𝐫#0855 «

Ötleted leírása

- Raktáros és a setprice panelban lévő alkatrészek kategórizálása (ne legyen össze vissza minden alkatrész, hanem sorrendben), illetve méretezhetősége vagy átméretezése (külön plusz kérés, hogy a "minőség" helyett "kategória" legyen írva az alkatrésznél)
- Abroncsot és fékbetétet csak 75% alatt lehessen cserélni (elkerülve a 99,9%-os kerék/betét cseréket)
- Jelenlegi kedvezmény átalakítása annyiba, hogy lehessen pluszba beállítani pontosan adott rangon mennyi kedvezményt adhat a játékos számára (lehet ez dinamikus vagy fix, Legend amelyik jó neked és megvalósítható)
- Előző kéréshez egy plusz, hogy külön kategóriában (fülön) legyen a szerelések logja, hogy ne spammelje el a kassza kezeléseket

- Külső item a szerelőtelepen (postaláda), amiben lehet üzenetet hagyni a szerelő(k) számára
- /felmer parancsnál az ecset ikon átalakítása úgy, hogy jobban észrevehető legyen a játékos számára
- Emelő javítása (range / targeting), nem lehet mindig alárakni és levenni. Esetleg berakni a jobb klikkes panelba, ha az autóra kattintunk

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» - «

Utoljára szerkesztette a moderátor:

KabukiYAJ

Veterán
Játékos
Üzenetek:252
Hozzátenném azt hogyha elsődleges és másodlagos festést kér az úriember akkor elég a két festésre egy item hozzá.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,111
Silay Denzel
Fék és kerék és emelő kövi patchnél már kész, a többi még folyamatban.
Legközelebb kérlek az ötleteket külön vidd fel, egyszerűbb átlátni és adminisztrálni.

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,111
Silay Denzel
Kettőt leszámítva már a többi kész a kövi patchben, ezért zárok. A maradék kettőt felírtam magamnak belsősre.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó