Szabadban lévő E-rp

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Sensei

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:122

qh62gjT.png

Szabályzattal kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Sensei «

Ötleted leírása
»Legyünk őszinték, sok játkos vevő rá. Itt nem akarok abba belemenni hogy fúj, minek ez stb... de vevőek rá. Nem arra kell itt gondolni hogy a városházára vagy a rendőrségre bemegy az ember és pajzánul ropogtatja a billentyűzetet meg rántja ki a netkábelt... nem, az tényleg durva. Józan ész határain belül bárhol lehessen.
«

Csatolmányok

» ----- «

Egyéb megjegyzések
» ----- «

DarK

Klaviatúra Gyilkos
Adminisztrátor
Üzenetek:103
.
Sziasztok.
Mielőtt belekezdek a monológomba, azt szeretném kijelenteni, hogy se nem támogatom, se nem vagyok ellene ennek a dolognak csakis a Józan ész kereteit, és az RL helyzeteket veszem figyelembe.
Szerintem ez az OOC körbe kérdezünk mindenkit aki a közelbe van, értelmetlen és felesleges. Ne érts félre Kirazu84 nem ellened beszélek, a kivitelezés felesleges és értelmetlen.
- RL se fogsz odamenni mindenkihez és egyesével megkérdezni, engedélyt kérni, vagy elmondani, hogy “bocsi szeretnénk itt a környéken testi vágyainknak eleget tenni, nem gáz ugye?” (szépen fogalmazva).

Olyan helyeken ahol ténylegesen kevés esély van arra, hogy valaki arra jár pl: Sűrű fás erdők( nem favágó környéke vagy alap munkák környéke, ahol többnyire kezdők és vagy fiatalabb gyerekek dolgoznak vagy tevékenykednek) tavaknál eldugottabb helyeken, saját háznál vagy a partnerünk házánál a kertben / telkén, kocsiba kevésbé látogatott vagy elhagyatottabb helyeken, arra azt mondom reális tud lenni.

Viszont azt a részét is értem, hogy vannak olyanok akik vadabbak és kevésbé gátlás függő, saját ismeretségtől hallva, csak hogy RL-t vegyük figyelembe, olyanról is hallottam aki egy pláza lépcső fordulóba zavarta le. Vannak ilyen emberek ez tiszta sor, de annak ellenére, hogy ilyes fajta RP-ről beszélünk, azért egy kulturális határt meg kell húzni neki. Ez a fajta cselekedet mindig is egy privát cselekvés volt és intim dolog. Tartsuk meg a privátságát és nem kell megvadulni ezzel túlságosan is. Ha lesz szó enyhítésről, ahogy előbb kifejtettem helyeken még úgy ahogy lehetne értelme, de ne essünk át a ló túl oldalára. Aki szándékos trollkodásként vagy a másik idegesítésére használná ki ezt a dolgot, hogy pl: VH-n vagy PD-n és hasonló helyeken csinálna ilyet vagy hogy másnak kellemetlenséget okozzon, aki egyáltalán nem kiváncsi az ilyenre, arra adminisztrációs beavatkozást támogatom, viszont a fentebb említett helyeken bukna le egy adott pár más véletlen arra túrázó vagy közlekedő játékos(ok) által, arra az IC-s rendőri beavatkozást támogatom.

Végére ismét szeretném kiemelni, hogy se nem támogatom se nem vagyok ellene, engem nem befolyásol semmilyen téren ez a fajta RP szigorítása, enyhítése, kivétele, magatartása. Javaslatként írom vagy valamelyest kompromisszumnak azoknak akik szeretik ezt az RP-t meg akik nem szeretik.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,064
Amúgy egy zárt birtokon ami ráadásul saját, és olyan helyen van, hogy 3 méteres kerítés választja el a külvilágtól miért ne lehetne erkélyen medencébe stb? Síkátort én sem támogatnám teljes mértékig, a pláza ötlete nonszensz... - IRL is egy bizonyos réteg esik űgy egymásnak, meg olyan helyeken. Viszont egyfajta szabadságot kapnának a játékosok. Szóval józanész határain belül, @Kirazu84 Ahogy felettem is írták, ne lássa senki más lehetőleg így OOC felesleges.

Olajos

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:45
Theodore Hampton
Kicsit szomorú hogy 2024-ben sem nőttük még ki a szexrp-t. Pont elég hogy általában a szerveren tartózkodó játékosok negyede ( ha nem a fele.. ) egy interiorban élvezikedik egy 2 pixeles nőre plusz egy kék /me sorra, nem akarom hogy interioron kívül is elszaporodjanak ezek az esetek.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó