Színváltós kocsi

DaWaS

Újonc
Játékos
Üzenetek:11
Martinez Brown

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos hibák

In Game Neved/Discord Neved

» Nolan Mason Remington / dawas «

Hiba megnevezése

» Random színváltás a kocsinál «

Hiba bővebb leírása
» FiveM-es költözés óta minden alkalommal amikor fellépek akkor más színe van a kocsim mint ami be lett állítva még az autó megvásárlásakor. Korábban amikor kinyitottam akkor visszaállt az "eredeti" színére, azonban a mai napon ez nem történt meg, ezért írom ezt a bejelentést. «

Csatolmányok

» (Az eredetí színe a kék) «

Egyéb megjegyzések
» schlagenstr - 31853 «

DaWaS

Újonc
Játékos
Martinez Brown
Csak nekem van hozzá kulcsom. Korábban a haverom kölcsönbeadta a kocsiját azzal is ez volt, de ott "fixálta" amikor kinyitottam

System

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:49
Naya Amiya
Ez szerintem mindenkinél elő fordul. de ahogy betölt a szerver automatikusan vissza rakja a eredeti színére. pl. én fellépek a szerverre dominatorom narancs sárga lesz. de ahogy betölt, és lépek 1-et a kocsim vissza változik kékre.. ez szerintem nem olyan nagy hiba.. akkor lenne szerintem ha éppen ujra kéne festetni vagy valami

DaWaS

Újonc
Játékos
Martinez Brown
Hát eddig nekem is visszaváltotta a rendes színére, csak most először nem, még relog után sem. Mai napra már leléptem, meglátjuk holnap milyen lesz. Remélem betölti és nem kell majd újrafesteni

DaWaS

Újonc
Játékos
Martinez Brown
Egy kis update, azóta újra lett telepítve az egész gép és mostmár fekete a kocsi... :ROFLMAO:

DaWaS

Újonc
Játékos
Martinez Brown
🤷‍♂️, nekem tobbára sem, mindegy ingyen színezés minden nap :ROFLMAO:

Kinézet személyre szabása

Top Alsó