Széftörés minigame

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

boldogdani11

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:86

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Sergey Stanislav «

Ötleted leírása

» Van nekünk úgyebár egy civilek álatal is végezhető boltrablásunk, amikoris egy széfet kell feltörni. A régi rendszer szerint 6 ilyen kis lakatot kellett feltörni, amivel az volt a gond, hogy az esetek jelentős százalékában nem érkezett ki a PD, és leléptek a pénzzel. Ezen változtatva lett, de totálisan átgondolatlanúl, rá lett téve egy 2-es szorzó, tehát jelenleg 12 db kis lakatot kell megoldani. A probléma azzal van, hogy a jelenlegi mennyiség miatt, esélytelen nemhogy időben végezni, hanem akár 9-ig is eljutni. Többször rá lett próbálva, ha az ember hiba nélkül csinálja, úgy nyomja a billenytyüzetet, hogy az asztal mozog, és nem hibázik, akkor sem érkezni 7-8 tól tovább érni, mivel már bőven kint a PD. A megoldás egyszerü lett volna. A duplázás helyett 1.5-ös szorzóval dolgozni, tehát 9-re emelni a lakatok számát. Szerény becslések szerint igy az esetek 70 százalékbán, még mindig a PD ér ki hamarabb, viszont lenne némi esélye a másik félnek is. Az külön probléma hogy bárhogy nyomod a gombokat, egy elég kis sebességre van belimitálva a széf zár forgása. Lenne erre egy másik megoldás is, amit személy szerint jobban adnák. Maradjon minden ahogy van, viszont bekerülne egy új item, amit ha széfre szerel a player, késleltetni lehetne valamelyest a bejelzést. Ez az item craftolható legyen akár csak a fegyverek. Mágnesezésből és buvárkodásból lehetne hozzá megszerezni a szükséges tervrajzot, és alkatrészeket, viszont civil nem tudná összerakni, csak illegális frakció tagja. Ezáltal az NS szervezetek/civilek is rá lennének kényszeritve arra hogy interakcióba kerüljenek másokkal, ami további RP-ket is eredményezhet. Biztosra állitom hogy a duplázás után nem lett letesztelve ez a dolog, mert kb vicc kategória jelenlegi formájában. «

Csatolmányok

» - «

Egyéb megjegyzések

» Akik szerint jólvanezigy, teszteljék le hogy a jelenlegi rendszer ez inkorrekt és élhetetlen. «

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,422
A rendvédelem nem szokott a boltba be rusholni, a legtöbb esetben, üldözés szokott kialakulni, és annak végkimeneteléből szokott a sikeresség kialakulni. Meg van a balansz mind a két félnél az a ballansz, hogy bárki sikerrel járhat. Ezt mondom úgy hogy mind a két térfélről vannak tapasztalataim.

boldogdani11

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Ha két három civilre kijön 4 rendvédelmi autó, szerintem azért bemennek😅

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,422
Nem megyünk be. Általában ha a rendvédelem megjön a rablók kiszoktak jönni, és üldözés szokott kialakulni.

Cesar

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:137
Gabriel Solarin
Az esetek jelentős részében két dolog alakul ki . A rablók bent maradnak és kint lévő emberek elcsalják a pd-t. A másik az ,hogy már a széf minigame közben kialakul a dara és addig lövik a rendőröket amíg el nem fogynak. Szerintem sem korrekt az ilyen hosszúságú minigame és jelentősen meg van már könnyítve a dolog minden scriptnél főleg úgy ,hogy mindenhol jelzést kap a rendvédelem. Balance sincs mert így is úgy is balhé kerekedik ki ebből tegyük hozzá ,hogy egy olyan összegért ami annyira alacsony amiért talán meg sem éri vele foglalkozni.

balint5768

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:174
Szerintem megvan a balance, viszont ha tényleg lassú vagy, megvolt a kellő mennyiségű felszólítás, nyugodtan jöjjenek be ha vannak elegen. Ami nem fair szerintem ezzel szemben az az, hogy egy felszólítást se kapsz néha, csak megvárják amíg kimennél és beülnél a kocsiba vagy fel a motorra és kapod a beanbag-et.

boldogdani11

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Ilyen hosszú minigame mellett legalább 5-6 ember kellene normálisan szembeszállni a PD-vel, viszont meg akkor azvan hogy ossz 100-200 ezret annyifele feltéve ha sikerül.

balint5768

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:174
Ilyen hosszú minigame mellett legalább 5-6 ember kellene normálisan szembeszállni a PD-vel, viszont meg akkor azvan hogy ossz 100-200 ezret annyifele feltéve ha sikerül.
Én egyedül csináltam már eléggé sokat, rendszámmal civilként se volt mindig egetrengető, nem is feltétlen kell szembeszállnod a PD-vel, fegyver nélkül is simán kihoztam többször is.

Sztojka

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:165
Noah Westfield / Lena Chambers
Szerintem megvan a balance, viszont ha tényleg lassú vagy, megvolt a kellő mennyiségű felszólítás, nyugodtan jöjjenek be ha vannak elegen. Ami nem fair szerintem ezzel szemben az az, hogy egy felszólítást se kapsz néha, csak megvárják amíg kimennél és beülnél a kocsiba vagy fel a motorra és kapod a beanbag-et.
Ez ki lett fejtve egy admin ügyön is, hogy miért lettél le beanelve. Minden nap egy - kettő boltot rabolsz, rendszámmal ugyan abban a ruhában.. Amikor a huszadik rablásodra megyünk ki, akkor egyértelmű, hogy nem hagyunk megint elmenni. RL már a másodiknál lennél a földbe csavarva

Bruno

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:104
Jacob Gray
Az ékszerboltban kifejezetten tetszik az, hogy a széfeket nem kell feltörni ahhoz, hogy bármit is el tudj vinni. Ezt a "mentalitást" a bolthoz is eszközölni lehetne olyan formában, hogy az eladók előtti kasszákat a házfeltöréses minigamehez hasonlóan fel lehetne törni, amiben csekély összeg rejlene, de sokkal gyorsabban végezni lehet vele, mint a széffel. A vállalkozó kedvűek pedig "rárepülhetnek" arra, de nyilvánvalóan számítani kell rá, hogy akkor ki fognak érni. Ez a realitáshoz is hozzátenne, mert azért valljuk be, a bandásokhoz, piti bűnözőkhöz nem igazán illik az, hogy feltörik a tizenkétjegyű számzárral ellátott széfet.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó