Summer Case kulcs..

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

boldogdani11

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:118

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Vladislav Voronov «

Ötleted leírása

» Szép és jó az event alatt nyitható láda cuccos, viszont az eddigi tapasztalatok alapján 3x annyi ládát droppol mint kulcsot. 10 ládát dob addig mig kb 3 kulcsot, emiatt csak feleslegbe ott állnak a ládák. Emelni kellene a kulcsok droppján, valamint szerintem belehetne tenni megvásárolható itemként a kulcsot PP és Achievement panelbe(50-100 PP/Achivement pont árat gondolnák reálisnak érte.) «

Csatolmányok

» -- «

Egyéb megjegyzések

» Egy gyors resi alkalmával nemlenne sok idő ennyit kozmetikázni a dolgon. «

Crawford

Lelkes Pötyögtető
Adminsegéd
Üzenetek:73
Darnell Malloy
Szerintem meg pont, hogy teljesen balance-ban van az egész rendszer, úgy ahogy van. Ez egy Summer Case event, ami [mint a neve is mutatja] egy nyári, szezonális "móka", nem pedig egy olyan mechanika, aminek az lenne a lényege, hogy két nap alatt kiszedd belőle a legritkább fődíjat, aztán learatva a babérokat elfelejtsd az egészet.

Ha 1:1-es arányban hullanának a kulcsok a ládákhoz, akkor semmi értelme nem lenne az egésznek. Elveszne a ritkasága, és az első nap után mindenki a legértékesebb cuccokkal rohangálna a szerveren (sokan ígyis). Nem arra megy ki a játék, hogy tálcán kínáljanak fel neked mindent azonnal, nulla kihívással.

Teljesen felesleges lenne megemelni a droprate-et, vagy beletenni PP- meg Achievement panelbe, hogy még könnyebb legyen kitömni a zsebet. Szerintem ez így van jól, felesleges ezen változtatni.

Flecso

Kritikus
Adminisztrátor
Üzenetek:263
Nálam teljesen balanceba vagy, sőt a tapasztalat az hogy inkább kulcsot dob mint ládát, szóval inkább csak bad luck sorozatban lehetsz, ha mindenkinek ilyen tapasztalata lenne mint neked akkor nem lenne gond, de nálunk inkább az ellentetje történik mint amit te állítasz, inkább kulcs mint láda, de ha olyan sok ládád van, keress valakit akinél sok kulcs van és egyszerűen tradeljetek 1 kulcsot - 1 ládára.

Fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:1,609
Az első napokban nekem ládákat dobott, most kulcsot inkább

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:3,005
Silay Denzel
Ugyanannyi százalék esély van rá, hogy kulcsot vagy ládát kapj, szóval zárok.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó