Az elmúlt 18 órában amit belefektettem felfedeztem és építettem. Vannak benne olyan dolgok, amire ráfér a finomítás, sőt nem is egy, ahogy bugok is előfordulnak. Számomra érdekes, hogy a játék jelenleg mindent a kezedbe ad, mindenre rávezet, ahelyett, hogy igazán fel kellene fedezni azokat. (például a barlangok helyei és a mapon lévő egyéb jelölések).
Szerintem Kelvin hatalmas segítség tud lenni, a csajszikámnak az értelmét nem igen látom, mert azon kívül, hogy lead egy-két lövést, teljesen más területen kóricál, mi pedig megint máshol vagyunk. A mobok tipikusan rohadt erősek, páncél és kisebb ügyesség nélkül esélytelen, hogy megnyerd a harcot ellenük. Szerencsére páncélt nem nehéz szerezni, de az is nagyon idegesítő, hogy animból animba vernek, mozgás közben nem lehet a gyors inventoryt megnyitni és használni, hiányzik a hotbar, mert le kell ülni piknikezni ahhoz, hogy egy dárdát lecserélj egy másik fegyverre. Túl gyorsnak gondolom a sztorit, hogy olyan helyekre is elvezet a játék már az elején, amit később kellene megmutatni szerintem. Az italszerzés borzasztó, bár valamennyire reális, mindaddig amíg be nem köszönt a tél és be nem fagy az egyetlen tó a környéken.. Sajnálom, hogy azt nem lehet feltörni.
A barlangokat kicsinek találom, bár az tény, hogy a fények ezerszer jobbak. Az animációk szépek, az effektek jók, a lehetőségek is megnyerőek. Tetszik az építés benne, ahogy szelni lehet a fát, ahogy kidől a fa..
Rengeteget lehetne beszélni erről, viszont úgy gondolom, hogy idő kérdése és biztos megkapja a kellő ráncfelvarrást a játék. Így is kifogom játszani, illetve évek múlva is, amikor már szinte teljesen máshogy fog kinézni.