Jogtalan Sofia Turner - Bean, Laca - Indokolatlan kitiltás, valamint egy magasabb rangú admin döntésének figyelmen kívül hagyása és felülbírálása Bean részéről

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

tyrex1

Újonc
Játékos
Üzenetek:1
Sofia Turner
panaszkonyv.png

Neved: Sofia Turner
Adminisztrátor(ok) neve: Bean, Laca
Panasz oka: Indokolatlan kitiltás, valamint egy magasabb rangú admin döntésének figyelmen kívül hagyása és felülbírálása Bean részéről)
Panasz kifejtése: Bizonyíték (kép, log, videó):
Korábban Pecsrik átnézte és módosította a karakterleírásomat, majd egy másik admin is jóváhagyta, amikor CK-t hajtottam végre. Azóta a leírás változatlan maradt, azonban most egy AS kifogásolta. Elsőként jeleztem neki, hogy nem áll szándékomban változtatni rajta, hiszen egy admin már elfogadta – ennek ellenére nem fogadta el az érvelésemet, és továbbította az ügyet Beannek. Bean szintén nem volt hajlandó megérteni a helyzetet, pedig világossá tettem, hogy a leírás már korábban elfogadásra került, és hogy egy magasabb szintű admin döntését nem lenne helyes felülbírálni.

Ez nem volt számára kielégítő, és az „ajail” lehetőségével kezdett fenyegetni. Erre válaszul hangsúlyoztam, hogy teljesítettem a rám háruló kötelességeket, és most a jogosultságaim érvényesülése kellene, hogy következzen. Végül megkerestem Lacát, hogy elmagyarázzam neki a helyzetet, ám figyelmen kívül hagyva az érveimet, jogtalanul kitiltott Discordról, a szerverről és a fórumról is.

Ezen túlmenően, jeleztem neki, hogy érdemes lenne jobban odafigyelni a játékosokra, mert sokan úgy érzik, hogy háttérbe vannak szorítva – és nem csak én osztom ezt a véleményt. A vezetőséget arra szeretném ösztönözni, hogy fontolják meg a PK lehetőségét, hiszen az itt leírtak sok játékos álláspontját tükrözik. Végül pedig, ami Lacát illeti: tudomásom szerint a szabályzat tiltja a privát beszélgetések áthozatalát, mégis áthozta azt a szerverre.

(logs, videó, kép):
https://limewire.com/d/62U9D#EmQEyIsiE7 semmit nem töröltem belőle, csak az errorokat.

Megjegyzés:
Kép van a Lacaval való beszélgetésünkből, ahol nem valós információkat kaptam meg saját magamról, nem mellesleg elnyomva a playerek jogait.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,166
-
Head of Staff hozzászólás
Szia!

Multiaccount miatt mindjárt innen is kapsz még egy bant. Ráadásul az ÁSZF kimondja - amit elfogadtál - hogy akár indok nélkül is kirakhatunk a szerverről, emellett pedig nevetséges, hogy milyen stílusban beszélsz másokról és illeted őket. Gondold át, hogy akarsz-e még itt játszani vagy sem. A képeket a beszélgetésünkről elküldtem Legendnek, aki majd bírálja a panaszkönyvet.

Nem tudom Te kinek képzeled magad, hogy egyáltalán ilyen hangszínt ütsz meg másokkal szemben, aztán pedig beszakadsz amikor visszakapod. Bírálatig lezárom.

8Bvlbd7.png

V2oAAMv.png

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,254
Silay Denzel
A PK jogtalan, így zárom. Láthatóan a képek, logok, videók alapján Te hibáztál, te reagáltad túl a helyzetet.
Értem én, hogy vannak rossz napjaid, de akkor sem kell így kiosztanod, beszólnod egy másik embernek, főleg nem egy adminnak és egy vezetőségi tagnak. Ahogy lereagáltad ezt az egészet, egyáltalán nem egy érett ember viselkedésére utal. De ezt az utóbbi 1-2 órában ahogy hallom, Te is beláttad. Pihenj le, aztán pár hét múlva írj UB-t, ha még játszani akarsz nálunk, és meglátjuk akkor, hogy megkapod-e.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó