Sofőrként ne lehessen lőni.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Csirmi

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:28
Csupa Kéz

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved
» Isaac Carryson/Csirmi#2020 «

Ötleted leírása
» Nem hiszem, hogy ez a probléma csak engem érint, bátran kijelentem hogy most sok ember nevében fogok megszólalni. Teljesen unfair dolognak tartom azt, hogy egy motorról vagy esetleg autóval nagy tempóval csak úgy hátrafele lövöldöznek, mint sofőr, majd kilövik a rendvédelmis autók kerekét, ezzel könnyen megmenekülve. Vagy lehessen viszonozni a tüzet, mint rendvédelmis tag, vagy szűnjön meg a sofőrként lövöldözés, mert így teljesen tehetetlenek vagyunk. «


Csatolmányok
» Ha esetleg az egész sofőrként lövöldözés téma maradna, legalább a rendvédelem had lőhessen vissza, úgy ahogy ezen a videón:
«


Egyéb megjegyzések
» Ha esetleg félreérthető volt a stílus, elnézést szeretnék kérni, de nem ez az első eset, hogy ilyen formában ráznak le minket illegál oldalról, így kicsit érzékenyebben érint a téma. «



 

Csirmi

Átlagos Forumozó
Játékos
Üzenetek:28
Csupa Kéz
Meg hát. Ezelőtt is volt például motoros banda akik napi szinten rendszámok nélkül mentek körbe. Érdekes mert akkor még az operátor sem lőhetett és még is el tudtuk kapni őket.
Értem, hogy az operátorral érvelsz, de mivan akkor, hogyha egyedül van egy járőr? Az egész koncepció nagy mértékben az illegál javára billenti azt a bizonyos mérleget, mert mi nem lőhetünk motorra, se az OPERÁTOR, a sofőr meg pláne nem, de ti lőhettek ránk.
 

Philips John

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:198
Majd ha nekünk is lesz hőkamerás helink akkor talán tudom támogatni ezt az ötletet addig is szerintem egyenlőek az esélyek.

érdekes. Gondolom feltűnt, hogy mennyit vannak használva. (Nem sokat)
Ez csak is rajtatok múlik hogy mikor használjátok. Éljetek a lehetőségekkel mi is így teszünk.
 

Kuglóf

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:67
Majd ha nekünk is lesz hőkamerás helink akkor talán tudom támogatni ezt az ötletet addig is szerintem egyenlőek az esélyek.
Egyenlő esélyek......igen. Egyszerű autóker rablás hogy díszkíséret a lopott kocsinak, egy Kamachoval és négy személlyel, teljesen autómata fegyverekkel és kevlárral....
 

Taktikaiteknős

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:462
Srácok, felejtsük már el ezt az "egyenlő esély" dobálást. Sose lesz egyenlő esély. Mondjatok már egy játékot, ahol van. Se CS:GO-ba a CT és a T, se R6ba az Attacker és a Defender és GTA-ban sem lesz egyenlő a PD és az illegál. Mindkettőnek vannak előnyei és hátrányai, amikkel lehet taktikázni és aki jobban csinálja (meg ugye a létszám) az fog nyerni. Ilyen egyszerű. Az ötlethez is hozzászólva, támogatom. Szerintem se illegál, se rendvédelem oldalról nem kéne a sofőrnek lőnie.
 

popek

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:658
Dexter Sosa
jelenleg miért nem lőhet vissza a sofőr PDs? abszurd. Lőhessen mindenki, ezért van a fegyver skill.
 
Utoljára szerkesztve:

Danesz

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:115
Jason Hawk
Nem támogatom. Kellenek a szerverre a vica verza elönyök/hátrányok. Nektek is megvannak az erősségeitek. És az hogy a szerver összes PD-se vagy nagy létszámban kijön egy autókerre, hidd el, a keréklövés nélkül nemsok esélyünk maradna... És maga a tüzelés is levan már korlátozva városon kivülre! Városon belül is elkaphattok minket, egy lövés nélkül... Plusz ha hozzátok a helikoptert, konkrétan gatya. Nézd meg mindkét oldalról a helyzetet, az ötleted totál egyoldalú, számunkra nagy mértékben hátrányos!
És nézd azt is hogy az autokeres kocsit NEM LEHET LEADNI ha pd-s van a közelben, vagy bárki, illetve össz vissz 10 percünk van leadni! Muszály elönyt szereznünk legalább a leadás idejére, pl kerékre való lövésekkel!
 

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,095
.
Sziasztok!

Az ötletet többször átbeszéltük mind legál-mind illegál frontról. Nem szeretnénk bevezetni ezt a rendszert. A sofőrök illegál oldalról ugyan úgy lőhetnek, a rendvédelem pedig nem.
Alapítsatok több ADAM egységet, vagy amiben egynél több fő tartózkodik, használjátok többször a helikoptert.
Az ötletet elutasítom.

További jó játékot! :)
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó