SMS -> Discord Bot

ohhoney

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:45
Anna

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» shino2942 «

Ötleted leírása

» Az ötlet egyértelműen nem saját, azonban sok dolgot megkönnyítene és így kitudnánk terjeszteni az IC egy adott részét, nem menne az egy társalgás során, hogy "így email cím, úgy email cím" aka discord. Arra gondoltam be lehetne hozni oneRP-re is azt, hogy a telefont egy discord botra rátenni vagy nem tudom, nem ismerem az ilyesféle szakszavakat, ami azt nyújtaná, hogyha IC írnak valakinek telefonon SMS-be, akkor te azt a bottól DC-n is megkapod privát üzenetben amire egyértelműen te IC jelleggel válaszolhatsz is vissza. «

Csatolmányok

» Nincs, azonban aki GTAW-n játszik tudja miről beszélek c: «

Egyéb megjegyzések

» Ehhez a DC bothoz külön parancsokat lehetne írni, hogyha mondjuk több telefonszámról írtak volna, akkor egy adott telefonszámra tudj visszaírni, ne menjen összevissza. «

3sm4rt

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:111
Chase Dalton
Én is pont a napokban gondolkodtam egy hasonló megoldáson (saját projectnek terveztem), csak ott egy API segítségével egy irl mobil app-ot szeretnék csinálni, és akár nap közben is lehetne a spanokkal dumálgatni üzletelgetni. Csak ennek jelenleg a megvalósításán filózgatok.

ohhoney

Lelkes Forumozó
Játékos
Üzenetek:45
Anna
Én is pont a napokban gondolkodtam egy hasonló megoldáson (saját projectnek terveztem), csak ott egy API segítségével egy irl mobil app-ot szeretnék csinálni, és akár nap közben is lehetne a spanokkal dumálgatni üzletelgetni. Csak ennek jelenleg a megvalósításán filózgatok.

A discord botot azért dobtam fel, mivel hirtelen ezt gondoltam annak, ami a legegyszerűbb sablonja lenne ennek, és ha telefonra is le van töltve a DC, akkor lényegében ugyanúgy bárhol máshol lehet chatelni ICsen mindenkivel

3sm4rt

Pletykafészek
Játékos
Chase Dalton
A discord botot azért dobtam fel, mivel hirtelen ezt gondoltam annak, ami a legegyszerűbb sablonja lenne ennek, és ha telefonra is le van töltve a DC, akkor lényegében ugyanúgy bárhol máshol lehet chatelni ICsen mindenkivel
Igen ez a megoldás szerintem is sokkal célratörőbb ebben az esetben. :D De ment is az UP

3sm4rt

Pletykafészek
Játékos
Chase Dalton
Az, hogy értesítést kapjon az SMS-ről, oké, viszont hogy válaszolni is tudjon, az szerintünk nem annyira.
Úgy, hogy csak értesítést kap az sms-ről a telefon tulajdonosa, legyen megvalósítva?
Szerintem az is már egy jó kezdeményezés, így legalább tudjuk ha valaki időközben keresett minket. !!

Kinézet személyre szabása

Top Alsó