Neved: Khira Love
Adminisztrátor(ok) neve: Simon
Panasz oka: Nem megfelelő bírálás.
Panasz kifejtése: Volt egy üldözés. A társunkat kezdték el üldözni és a segítségére mentem. Átakart szállni és ki fagyott. Majd a pd oda jött. Írtam nekik a srác kifagyott megvárták és folytatódott minden. Egy hosszú üldözésnél a PD fogta és elkezdett erőszakosabb lenni. 100+ sebességgel belém jönni. Ki forgatni és toltak maguk előtt. Szembe jönni velem és instant belém durrani, hogy megállítsanak. Ahogy elkezdtem rpzni az ütközéseket ők csak jöttek tovább és lassan elkezdtek körbe állni és felállni a dolgokra és a dobozolásra. Bele mentem egy szögbe és tovább menekültünk gyalog. Megléptünk. Majd felkeresett Simon és küldött két bizonyítékot nézzem meg mert állítólag bind Rp volt benne. Megnéztem és Reflektáltam neki elmondtam a véleményem és videót küldtem neki nem volt bind rp. De ő szerinte még is. Majd felhozta a Fear rp-t. Próbálom helyesen idézni amit mondott elnézést ha nem sikerült. Egy Rally kocsival nem mész tovább ennyi ütközésnél. A kocsim teljesen feltuningolt és megerősített. Ezek az ütközések nem úgy fognak neki megesni mint egy gyári vagy egy nem megerősített kocsinak. Ő állítása szerint az összes PD kocsinak volt gallytörő rácsa. Ami a videóban is látszódik nincs. Majd megkérdeztem a PD-sek ki álltak az üldözésből akik megsérültek. Azt mondta igen. Még is egyre több és több egység volt ott. És csak ugyan azok a neveket láttam végig. Kérdeztem volt e Rp a PD felől volt és hosszas. A videóba is látszik sok PD-s ütközés után semmi rp-t nem nyomott és csak jött tovább. Videókat csatolom a leírásban ahogy a logot is. A PD végig dodgemezett a kocsikkal. A videóba is látszik várom a PD RP-t, hogy reagáljanak az ütközésre de ez egyszer se történt meg. Szerver szabályzat alapján ez a bind rp. (( Külső programok és modifikációk használata a szerveren Tilos minden olyan segédprogram vagy szoftver használata, amely egy játékost bármilyen előnnyel ruház fel másik játékossal szemben. Ez magában foglalja, a makrókat – legyen az egér, billentyűzet vagy külső segédprogram – és az autohotkey segédprogramokat. Tiltott bárminemű bindRP – kivéve LSPD-LSFDLSSD megafon. Kliens oldali grafikai modokat használni csak és kizárólag saját felelősségre lehet. A szerver tulajdonosa és csapata semmilyen felelősséget nem vállal, ha bárminemű probléma merül fel használat közben. Tilos kihasználni a GTA V mechanikáját / fizikáját is. )) Se küldő programot se semmit nem használtam ahogy a videókba is látszódik. Felhozta a Fair playe hiányát és, hogy nem féltettem a karakterem életét. A karakterem több bűnténybe részt vett. Autóker rablás, fegyveres rablások, lövöldözések. A társam lőtt a PD-re és több PD-s kocsinak ki lőtte a kerekét. A PD ezt viszonozta. Itt már sejtettük Aktív tűzparancs van ellenünk ezek miatt mert eléggé sok törvényt megsértettünk az adott üldözés során. Szerintem itt a karakterem nem fogja megadni magát se senki mert ha megállunk aktív tűzparancsnál nem fognak tárt karokkal várni és próbáltunk életben maradni és meglépni a PD elől ami sikerült is. Szerintem eléggé féltettem a karakterem és társam életét is. Videókba is látszódik vártunk a PD rpjére de semmi az ütközéseknél. A loggban is látszódni fog nem történt bind rp. Előre is köszönöm a figyelmet és a válaszokat. Bármi egyéb kérdés / kérés lenne szívesen válaszolok.
Bizonyíték (kép, log, videó): Kapott bizonyíték ( ). Az én részem. (
Megjegyzés: