Simon elleni pk.

Altos123

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:199
Mishel Molina
panaszkonyv.png

Neved: Khira Love
Adminisztrátor(ok) neve: Simon
Panasz oka: Nem megfelelő bírálás.
Panasz kifejtése: Volt egy üldözés. A társunkat kezdték el üldözni és a segítségére mentem. Átakart szállni és ki fagyott. Majd a pd oda jött. Írtam nekik a srác kifagyott megvárták és folytatódott minden. Egy hosszú üldözésnél a PD fogta és elkezdett erőszakosabb lenni. 100+ sebességgel belém jönni. Ki forgatni és toltak maguk előtt. Szembe jönni velem és instant belém durrani, hogy megállítsanak. Ahogy elkezdtem rpzni az ütközéseket ők csak jöttek tovább és lassan elkezdtek körbe állni és felállni a dolgokra és a dobozolásra. Bele mentem egy szögbe és tovább menekültünk gyalog. Megléptünk. Majd felkeresett Simon és küldött két bizonyítékot nézzem meg mert állítólag bind Rp volt benne. Megnéztem és Reflektáltam neki elmondtam a véleményem és videót küldtem neki nem volt bind rp. De ő szerinte még is. Majd felhozta a Fear rp-t. Próbálom helyesen idézni amit mondott elnézést ha nem sikerült. Egy Rally kocsival nem mész tovább ennyi ütközésnél. A kocsim teljesen feltuningolt és megerősített. Ezek az ütközések nem úgy fognak neki megesni mint egy gyári vagy egy nem megerősített kocsinak. Ő állítása szerint az összes PD kocsinak volt gallytörő rácsa. Ami a videóban is látszódik nincs. Majd megkérdeztem a PD-sek ki álltak az üldözésből akik megsérültek. Azt mondta igen. Még is egyre több és több egység volt ott. És csak ugyan azok a neveket láttam végig. Kérdeztem volt e Rp a PD felől volt és hosszas. A videóba is látszik sok PD-s ütközés után semmi rp-t nem nyomott és csak jött tovább. Videókat csatolom a leírásban ahogy a logot is. A PD végig dodgemezett a kocsikkal. A videóba is látszik várom a PD RP-t, hogy reagáljanak az ütközésre de ez egyszer se történt meg. Szerver szabályzat alapján ez a bind rp. (( Külső programok és modifikációk használata a szerveren Tilos minden olyan segédprogram vagy szoftver használata, amely egy játékost bármilyen előnnyel ruház fel másik játékossal szemben. Ez magában foglalja, a makrókat – legyen az egér, billentyűzet vagy külső segédprogram – és az autohotkey segédprogramokat. Tiltott bárminemű bindRP – kivéve LSPD-LSFDLSSD megafon. Kliens oldali grafikai modokat használni csak és kizárólag saját felelősségre lehet. A szerver tulajdonosa és csapata semmilyen felelősséget nem vállal, ha bárminemű probléma merül fel használat közben. Tilos kihasználni a GTA V mechanikáját / fizikáját is. )) Se küldő programot se semmit nem használtam ahogy a videókba is látszódik. Felhozta a Fair playe hiányát és, hogy nem féltettem a karakterem életét. A karakterem több bűnténybe részt vett. Autóker rablás, fegyveres rablások, lövöldözések. A társam lőtt a PD-re és több PD-s kocsinak ki lőtte a kerekét. A PD ezt viszonozta. Itt már sejtettük Aktív tűzparancs van ellenünk ezek miatt mert eléggé sok törvényt megsértettünk az adott üldözés során. Szerintem itt a karakterem nem fogja megadni magát se senki mert ha megállunk aktív tűzparancsnál nem fognak tárt karokkal várni és próbáltunk életben maradni és meglépni a PD elől ami sikerült is. Szerintem eléggé féltettem a karakterem és társam életét is. Videókba is látszódik vártunk a PD rpjére de semmi az ütközéseknél. A loggban is látszódni fog nem történt bind rp. Előre is köszönöm a figyelmet és a válaszokat. Bármi egyéb kérdés / kérés lenne szívesen válaszolok.
Bizonyíték (kép, log, videó): Kapott bizonyíték ( ). Az én részem. (
/
/
/
(log https://drive.google.com/file/d/1Rzj5XAa5s0jAdhD9-dTE1SYvz7i5DRTi/view?usp=sharing )
Megjegyzés:
y7s0DVC.png

Simoon

Pletykafészek
Adminisztrátor
Üzenetek:113
Milo Berganza
Helló.
Reflektálok minden általad leírtra ahogy azt OOC chaten is megtettem neked.

1. "Ki forgatni és toltak maguk előtt. Szembe jönni velem és instant belém durrani, hogy megállítsanak. Ahogy elkezdtem rpzni az ütközéseket ők csak jöttek tovább és lassan elkezdtek körbe állni és felállni a dolgokra és a dobozolásra."

Minden ütközésedet megvártuk korrekten míg az rpt írod. Egyik esetben se lettél körbevéve az ütközések után, mindig csak egy félkört alkottunk amivel semmi hátrányba nem juttatunk.

2. " Megnéztem és Reflektáltam neki elmondtam a véleményem és videót küldtem neki nem volt bind rp. De ő szerinte még is. Majd felhozta a Fear rp-t. Próbálom helyesen idézni amit mondott elnézést ha nem sikerült. Egy Rally kocsival nem mész tovább ennyi ütközésnél. A kocsim teljesen feltuningolt és megerősített. Ezek az ütközések nem úgy fognak neki megesni mint egy gyári vagy egy nem megerősített kocsinak. Ő állítása szerint az összes PD kocsinak volt gallytörő rácsa."

Nem kell szó szerint értelmezni a szabályzatot, chat által alkalmazható felfele nyilas rendszert használtad ki arra, hogy gyorsan letudd az adott rp-t hozzá téve egy két szót vagy épp elvéve párat. Nem szükséges ehhez bind.
Fair Rp-t hoztam fel a felfele nyilas rpd-re, nem a Fear rp-t. Semennyire nem korrekt az, hogy valaki végig írja a teljes mondatot és új dolgokat tesz bele annak érdekébe, hogy változatos legyen a karakterének sérülése ellenben veled aki csak megnyom pár nyilat plusz bele ír két szót, ezt is gondolom csak a sikeres elmenekülés miatt próbáltad meg kivitelezni.
Egyáltalán nem bír ki annyi frontális ütközést egy autó amennyit te megtettél az 1 órás üldözés alatt. Lehet az rally autó viszont vedd figyelembe, hogy ott is az első biztonsági zóna a tűzfal, előtte nincs erősítés, lehet az bármilyen autó. Itt nem is a kocsi sérüléseit kellett volna figyelembe venni hanem a karakteredét amiket szerezhet vagy szerzett az ütközések alatt.
Nem állítottam, hogy az összes PD-s autón volt pullbar, ha lett volna se lenne másabb a helyzet.

3. "Majd megkérdeztem a PD-sek ki álltak az üldözésből akik megsérültek. Azt mondta igen. Még is egyre több és több egység volt ott. És csak ugyan azok a neveket láttam végig. Kérdeztem volt e Rp a PD felől volt és hosszas. A videóba is látszik sok PD-s ütközés után semmi rp-t nem nyomott és csak jött tovább."

[Nate Cars] Autókat vásárolunk azonnali készpénzfizetéssel! Ha eladná járművét, hívjon minket a következő számokon: 22252936, 87654321. Gyors ügyintézés, korrekt árak! [ 1483375]
[b3407_GTAProce] MainThrd/ Taylor Hayes letekeri a jármű egyik ablakját.
[ 1485063] [b3407_GTAProce] MainThrd/
Taylor Hayes letekeri a jármű egyik ablakját.
[ 1488453] [b3407_GTAProce] MainThrd/ az öv megtartotta Matthias testét, nem esett komolyabb baja. Az öv megtartotta, a kezét kissé megütötte. [Matthias Cross]
[ 1490203] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Taylor Hayes mondja: Megvaytok?
[ 1494063] [b3407_GTAProce] MainThrd/
Taylor Hayes feltekeri a jármű egyik ablakját.
[ 1494110] [b3407_GTAProce] MainThrd/ [Megafon] [LSPD] Milo Berganza: Adjátok fel, semmi értelme
[ 1498907] [b3407_GTAProce] MainThrd/ [CH: 1, FREQ: 9111] Matthias Cross (Police Officer III): Cross, megvagyok. harlov is, ahogy láttam.
[ 1502219] [b3407_GTAProce] MainThrd/ *
előreesik a kocsiba fejét veri oda a műszerfalba. [Allison Harlow]
[ 1509735] [b3407_GTAProce] MainThrd/ ** [CH: 1, FREQ: 9111] Matthias Cross (Police Officer III): T090 kiáll, szereltetés miatt..
[ 1513578] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Allison Harlow mondja: Francba. [ 1515203] [b3407_GTAProce] MainThrd/ Matthias Cross mondja: Megvagy Allison?

Ez a log részlet az első videódra vonatkozik, állításod szerint semmi rp nem történt a PD-s emberek részéről. Az első videódban 31 másodpercnél egy teljesen más egység szerepel mint aki ütközött veled. Aki ténylegesen szemböl neked ment, hátul látható egy Unmarked fekete egység mellett.
Screenshot_26.png

4. "A karakterem több bűnténybe részt vett. Autóker rablás, fegyveres rablások, lövöldözések. A társam lőtt a PD-re és több PD-s kocsinak ki lőtte a kerekét. A PD ezt viszonozta. Itt már sejtettük Aktív tűzparancs van ellenünk ezek miatt mert eléggé sok törvényt megsértettünk az adott üldözés során. Szerintem itt a karakterem nem fogja megadni magát se senki mert ha megállunk aktív tűzparancsnál nem fognak tárt karokkal várni és próbáltunk életben maradni és meglépni a PD elől ami sikerült is"

Attól mert a karaktered fegyveres bűnőző még valamilyen szinten kellene féltenie az életét. Főleg, hogy ezt egy egyszerű HEM,HSZUM miatt csináltátok. Nem várom el, hogy az első ütközés után feltett kezekkel száljon ki bárki is a kocsiból viszont amit te véghez vittél már több mint túlzás. Több frontális ütközés, több oszlopnak neki mentél elég magas sebességgel ami a karaktered szinte meg se hatotta.

Altos123

Fórum Mester
Játékos
Mishel Molina
1. Videóba minden ott van. PD felől 0 rp nem volt videóba látszódik is. Szerintem az nem fair, hogy majd le rpzük x másodperc után az üldözést mert itt akkor ezt történt ahogy a videók is bizonyítják. Direkt néztem is bárki rpzik és egyik videóba még a buborék se jelet meg. Idéznék az előző aü-ben amit szintén te kezdeményeztél és ott volt Raley is. Szöveg buborék megjelent meg kell várni. Egy PD-snél nem volt. Ha kell az üldözésről a 90% megvan vissza klippelve egyszer nem látszódik a videóba se.

2. Fel nyilaztam amit a szabályzat egy szóval se tilt! Ahogy látszódik a videóba folytattam az rp-t és írtam még vártam is ne legyen az nem rpzek. A videóba látszódik minden.

3. Videóba szintén látszódik ütközéskor egy sor rp nem volt. Legalább egy /do kocc vagy valami. Tegyük fel az, hogy 10-20 másodperc akár 1p után rpzük azt a sérülést szerintem nem fair egy menekülés / üldözésnél mert akkor a végén rá értem volna rpzni ahogy elmenekülök ahogy a videó mutatja a PD nem akkor rpzett amikor a baleset megtörtént. Ha igen kérlek csatold mert az én szemszögemből nem látszódik.

4 Féltette is az életét ahogy a társáét is. Az életben maradás volt a célja! Ne haljanak meg ha már lövöldözés lett és a PD válaszolt a kezdeményezésre. Ha nem féltettem volna akkor mentem volna a lövedékekkel szembe. De nem mert menekültünk és küzdöttünk az életünkért ahogy szerintem egy normális ember tenné! Sok ic szálba elmondta a karakterem. Első a bajtársaim és szeretteim élete. Így is cselekedett mentette azt ami fontos neki.
Megjegyezném Egyik helyzetbe se játszott terminátort. Kerülte a konfliktust a PD-vel. Ahogy tudta a társa lőtt számított a viszonválaszra és kerülte is az útblokádokat mert tudta válaszoltok. Éles fegyverrel amit jogos ez esetben. Erről is van videó ha esetleg szükség lenne rá. Ha nem féltette volna az életét telibe veri a PD aki lő-rá de ez se szabályzatnak se az elveimnek se az rp-nek nem felelne meg.

5. Ha volt rp az én videómba mért nem látszódik, hogy több másodpercig nézzem a PD lesz e valami ha már előző aü te és Relay is elmondta az ütközést rpzni kell! Reakció időt is kaptatok rá, hogy legalább a chatet megnyissátok de egyszer nem történt meg!

6. Laca kéri a teljes videót az egész esetről csatlom neki. Csak akkor türelmet kérem mert fel kell töltenem mert nincs feltöltve csak a klippek.

7. Bármi féle bizonyítékot ami a kitiltásomba szerepel és van róla videó azt szeretném látni. Ha már playernek videó kell bizonyítéknak én is szeretnék látni bármi féle mert amit kaptam abból semmi se látszódik ami a három pontba szerepel a banom-ba.

8. Tudomásom szerint a szerver szabályzat azért van, hogy be legyen tartva mind player mind admin számára és nem fellegesen lett írva. Ha nem szó szerint kell értelmezni a szabályzatot akkor, hogy? Mert 2.s pontba le írtad a szerver szabályzatot nem szó szerint kell. Kérdésem következő lenne ha nem szó szerint akkor minek van? Akkor mért így van megfogalmazva ha nem így kell cselekedni? Ha nem így kell cselekedni még is, hogyan? Ha nem szó szerint kell akkor ne várja el senki a playerek hibáznak mert a leírtakat alkalmazzák. Azt tudják alkalmazni ami le van írva mert az a szabályzat! Ha nem lenne le írva nem tudnák. Jelenesetben én a leírtakat alkalmaztam minden egyes esetben.

9. Idézném egy admin szavait. De lehet többét is. Aki magára ismer magára ismer aki nem az nem. Ne mindig arra menj, hogy győz. Ne a nyerés hajtson téged! Adj élményt másoknak és ha elveszed az adott harcot mosolyog mert a csatát te nyered. Nem a nyerés vágy vezérelt mert ha az akkor elfogadom a társaim segítségét de még is úgy döntöttem a társamat mentsék meg ne engem. Gyalog és biciklivel menekültem. Nem a dara volt a cél. A cél az rp. PD-nek legyen egy hosszabb üldözése ne az legyen 5mp múlva ahogy elkezdődik ki legyen lőve. Se én se a társam nem ontott vért. Szerintem egy hosszadalmas élményt adtunk a közösségnek de ha nem akkor sajnálom.

Köszönöm szépen. Várom a bírálatot és ha Laca kéri akkor válaszolok. De akár Simon te is nyugodtan kérdez és válaszolok. Köszönöm szépen a válaszokat.

Altos123

Fórum Mester
Játékos
Mishel Molina
Bocsánat a Dodgemről még egy pár szót mondanál Simon ami a videóban is látszódik PD oldalról. Az mennyire volt Fair tőletek?
Szinkron meg nem lehet mert mind nálam mind a PD videóba is látszódik.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:8,827
-
Sziasztok,

TS megbeszélésre várom mindkét felet ma este. A számotokra is megfelelő időpont miatt keressetek fel DC-n.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó