Szia!
[quote author=Kreator]Jogtalan DM jail. BCFMD tag DMelése scriptes rablás közben.[/quote]
"A BCFMD tagjait scriptes rablások során [bank, bolt, fegyverraktár] megölni nem lehet. Ez alól kivétel,
ha a játékos megpróbálja kihasználni ezt a védelmét [pl.: tűzvonalba fut, vagy egy rablás közben
bemegy az épületbe, stb.]." és őt te ölted meg: (felmásztál a létrán a tetőre, ahol az ellátás már zajlott, kvázi a terep teljesen tiszta volt és lelőtted)
[22:49:53] [KILLOG] Jonathan Cordozar meghalt 2020.11.19. 22:49:55-kor egyéb által.--
Mégpedig Ő úgy ment oda ellátni, hogy az SO jelzett neki:
[22:37:57] [BCSO] [Deputy Sheriff I] Jax Daugherty: Azonnali mentős egység szükséges a tetőre, az elkövetők likvidálva, súlyosan megsérültem én is, vétel!
[22:38:11] [BCSO] [Deputy Sheriff I] Jax Daugherty: Hátulról közelitsék meg a létrán, a terep tiszta, küldöm a koordinátákat.
Kvázi szerverszabályzatot szegtél, ami miatt intézkedtem veled szemben.
[quote author=Kreator]Panaszom Pumára azért szeretném tenni, mert autókereskedés rablás közben az egyik mentős bejött a tűzvonalba medicelni , tök fekete/sötét ruhába és távolról kilőttem ahonnan egyáltalán nem látszik hogy micsoda.[/quote]
Nem tűzvonalba futott be. 22:48:05 körül már leadásra került két autó, szóval hatalmas tűzharc nem lehetett és mint fentebb a logot csatoltam, az SO tag már jelezte, hogy a terep tiszta így bement ellátni a sérültet. Erre rá, Te felmásztál a létrán, odamentél az ellátást végző MD-shez és lelőtted, azaz szerverszabályzatot szegtél. Tehát az általam beidézett írásod, miszerint tűzvonalba futott: Hazugság.
[quote author=Kreator]Szerintem ez abszurd, hogy egy mentős mindenféle rendőri biztosítás nélkül felfut a tetőre és el kezd gyógyítgatni egy lövöldözés közepén megsérült rablót.Illetve olyan ruhába amibe egyáltalán nem kivehető hogy ott ő most éppen micsoda.Próbáltuk vele megbeszélni,de nem hajlott rá egyáltalán.A sérült frakció társamtól azt kérte hogy folytassa az rp-t , miközben ő már át vitte ooc ba az ügyet az admin jailal. Még azt hozzá teszem hogy utolsó rádiója az volt körbe vettek a rendőrök azon a bizonyos tetőn és úgy mentem oda kimenekíteni.[/quote]
Továbbra is azt tudom mondani, hogy az SO jelzett, hogy tiszta a környék, így nem abszurd. Nem lövöldözés közepette, hanem lőtt sérültet. Ahogy az SO meg tud győződni arról, hogy a célpont nem e CIVIL és így őt nem sebesítik meg, úgy nektek is kötelező meggyőződni a szerverszabályzatban foglaltakról. Jelvényt viselt. Ezek alapján arra merek következtetni, hogy nem vagytok tisztában a szerverszabályzattal:
[22:51:46] Jonathan Cordozar: (( és hozzám se nyúlhatsz.. ))
[22:52:00] Paul Curie: (( Ez hol van benne szabályzatban? ))
[22:52:02] Carl Planck: (( szabályzatban ez is benne van hogy az md-st nem lehet megölni? ))
(Carl és Paul, most pontosan nem tudom melyik álnév ki volt, de Popek Harris és Scott Taylor.)
Mivel a oneRP GTA:V szerver egy RolePlay közösség, úgy gondolom joggal kértem, hogy folytassa az RP-t. Nem vittem OOC-ba az ügyet, csupán TE kaptál szankciót (30p AdminJail) a szerverszabályzat megszegés miatt. Popek Harris ugyanúgy RP szituációban maradt.
Ha szeretnétek hozzászólni megtehetitek:
- Zhenya Reznov (MD dolgozó - helyszínen volt)
- Jonathan Cordozar (MD dolgozó - ellátást végezte, le lett lőve Scott Taylor által)