Neved: Sarah Moore
Adminisztrátor(ok) neve: Flecso
Panasz oka: Saját ügy intézése, Irreális RP , nulla magyarázattal AJ-t adott mert végül nem adtunk igazat neki.
Panasz kifejtése: Egy forgalmas szórakozó helyen Ő oda jött IC és a buli közepén fegyvert fogott ránk, mi ezt nem vettük komolyan mert hát egy forgalmas helyen vagánykodik a fegyverével ,de ki az aki elsütné azt 10-20 ember előtt ,hogy leüljön egy életfogytiglant. Elsütötte a lábunknál a fegyvert ekkor vettük komolyn és távoztunk a helyszínről, de mivel rendőrség felé vettük az irányt ő röktön szolgálatba helyezte magát az RP szituáció lezárása után,hogy mi milyen szabálytalanságot követtünk el, kértük egy pártatlan admin eljárását,hogy mégse saját maga felé húzzon a keze az ügy kivizsgálásakor, de ő ezt határozottan "Nem" válasszal elutasította mert nem akar jailt adni csak megbeszélni, a végén mégis AJ-t adott mert nem tudtunk megegyezni ,hogy mégis ki hibázott az esetnél.Az "érvelésnél" többször is említette,hogy nincsen karakter lapunk ezért nem csinálhatunk ezt meg azt ,de neki sem találok karakterlapot amire hivatkozva ő forgalmas klubb közepén lövöldözésbe kezdene. Ahol fél percel korábban még több egyenruhás rendőr is jelen volt a sok szemtanu mellett.
Bizonyíték (kép, log, videó):
[2026.08.30. 00:19:52] Sandra Moore: (( egy másik admint kérhetünk aki pártatlanabb ? ))
[2026.08.30. 00:20:01] Flecso: (( Nem ))
[2026.08.30. 00:20:04] Flecso: (( én intézem ))
[2026.08.30. 00:20:41] Flecso: (( Nem terveztem AJ-t adni ))
[2026.08.30. 00:23:23] Flecso: (( Írj egy karakterlapot és nem kell "csicskát" jászanod ))
Megjegyzés: Amennyiben csak én nem találtam a karkaterlapját a karakterének,ami alapján ő viselkedhet "félőrültként" egy szórakozóhelyen csatolja hozzászólásban. Az Irreális RP pontot akkor tárgytalannak vehetjük.