Santiago Alvarez-Ismeretlen

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Alv@rez

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:148
panaszkonyvj.png

[size=12pt]Neved: Santiago Alvarez
Játékos(ok) neve: Ismeretlen
Panasz oka: DM, RP hiánya
Panasz kifejtése: Egy autós üldözés során járművünk alkalmatlanná vált a további használatra, ezért Harmony szerelőtelepre vontattak/vontattuk. Folyamatban lévő bankrablás volt, 1 személyt láttam kint, mint a videón is látható, próbáltunk fedezéket keresni, mert tudtuk (tapasztalat), hogy itt bizony nem lesz rp. Ám ekkor egy "váratlan" pillanatban Deputy down...
Bizonyíték (kép, log, videó):[youtube]AVsjZMA9ut4[/youtube]


Megjegyzés: Lányok, srácok RP szerveren vagyunk. Bankrablást is lehet RP-zni. Áruljátok már el, miért kell mindig darálni...
 

David Hennessy

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:54
Helló!

Mint távoli jelenlévő, de egy szituban lévő hozzászólnék a PK-hoz.

A többiek, kik a közeledben voltak, észrevették a vontatott BCSO-s járművet, ekkor még direkt közöltem is velük rádión, hogy ne csináljanak semmit vele (se az emberekkel, akik jönnek vele), teljesen felesleges.

Körülbelül 20 másodperccel később a rádió: lőnek ránk, lőnek ránk (talán SSM felől, de erre nem emlékszem biztosan), ekkor történt meg valószínűleg a videón látható jelenet.

A videón szerintem sokat elárul az, hogy tudjátok, hogy bankrablás van (OOC chat), eközben ti kiszálltok (ezzel nincs semmi gond), majd a BANK felé futva fedezékbe SZALADTOK az egyik autóhoz (pont úgy, mintha lőni készülnétek), viszont látom, hogy fegyvertelenül szaladtatok oda, csak épp halál közben vetted elő + rádióztál halál után.

Megpróbálok egy videót szerezni a srácoktól, akik ott voltak a közeledben, mivel én nem voltam ekkor a közelben, csak a rádiót hallottam.
 

Alv@rez

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:148
Szia!

Ha fedezékbe vonulunk, mi jogosít fel arra, hogy tüzet nyissatok ránk? ((Leírtam, hogy ebben a szituációban miért is mentünk fedezékbe. Ha befutunk a szerelőkhöz az mennyivel lett volna jobb szitu? Nem állt szándékomban veszélyeztetni a civileket.)) Miért nem győződtetek meg arról, hogy pontosan honnan, melyik irányból érkezik a lövés? Amikor láttam, hogy a kolléga úgy esik össze, hogy mint egy homokzsák, akkor vettem volna elő a fegyvert, de hát én is haltam (1 hit..igaz mellény se volt rajtam). A halál utáni rádiózás pedig annyi volt, hogy "Na jólvan b+". Nem az bassza a csőröm, hogy meghaltam, hanem az, hogy egy ki******* jó RP szitu lehetett volna, /me /do helyett mindenki csak a bal klikkre feküdt rá.  Aznap is haltam 1x, teljesen jogosan lőtt le a pali, egy rossz szavam nem volt.
 

David Hennessy

Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:54
"Ha fedezékbe vonulunk, mi jogosít fel arra, hogy tüzet nyissatok ránk" => szerintem kissé félreérthető volt távolabbról, de mint mondtam nem voltam ott.

"Ha befutunk a szerelőkhöz az mennyivel lett volna jobb szitu?" => lehet egyértelműbb lett volna a szándék, hogy fegyvertelenek vagytok (?).

"Miért nem győződtetek meg arról, hogy pontosan honnan, melyik irányból érkezik a lövés?" => erre nem tudok mit írni, az illetékeseknek már szóltam.
 

Alv@rez

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:148
"Ha befutunk a szerelőkhöz az mennyivel lett volna jobb szitu?" => lehet egyértelműbb lett volna a szándék, hogy fegyvertelenek vagytok (?).

Ha látta xy, hogy egy vontató szállítja a járőrautót nem túl egyértelmű, hogy szereltetni megyünk? Nem vontatott járművel fogunk akciózni....
 

VisionEx

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:87
Üdv. A bank mellett én vagyok látható viszont én lövést nem adtam le.
Aki pedig a szerelőtelep környékén volt a futásotok miatt ( a kerítés irányába ) esetleg feltételezhette azt, hogy a bank irányába lőni fogtok.
Valószinüleg ezért nyitott tüzet, nem tudta hogy nem a bank rablás miatt jöttetek hisz hátulról ő nem látta, hogy miként érkeztetek a helyszínre, csak miután előreszaladt.
A többi szerelőt elötte küldte be, hogy zárják be a mühelyt mert lehetséges hogy baj lesz.


 

Alv@rez

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:148
Nem tudta hogy nem a bankrablás miatt érkeztünk? "A többiek, kik a közeledben voltak, észrevették a vontatott BCSO-s járművet, ekkor még direkt közöltem is velük rádión, hogy ne csináljanak semmit vele (se az emberekkel, akik jönnek vele), teljesen felesleges."
 

VisionEx

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:87
Villogva érkeztek a helyszínre ha vontatón vagytok.
Bárki azt hiheti hogy akcióra jöttök szerintem.
 

Alv@rez

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:148
Úgy, hogy vontatnak..... Naa, ezt te se gondolod komolyan igaz? De a srác aki mögöttünk volt, arra képtelen volt, hogy odajöjjön, és szóljon, hogy helló dobjátok el a fegyvert?! Arra ment ki az egész, hogy lövöldözzetek.
 

VisionEx

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:87
Minden kocsi amit vontatnak az villogni kezd két színben? Kétlem.
Egyébként meg te nem értesültél a bankrablásról ha már szolgálatban vagy? és pont SSM-hez mentek villogóval ez mennyire RP-s akkor?
 

Bandi

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:149
A villogó azért ment az autón, hogy felkeltsük a figyelmet, arra hogy vontatnak minket, ezzel elkerülve a 270-el száguldozókat, hogy telibe ne verjenek.
 

Alv@rez

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:148
Csak ezért vittek oda.... Értesültünk a rablásról, de nem kaptunk engedélyt/megerősítést beavatkozásra.

[20:54:57] [GBC] [Mayor of Paleto Bay] Anderson McFarlane: GBC to BCSO jelenleg nincs szabad vontatós egységünk
 

Gergo

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:641
[adminisztrator]Üdv.

Szerencsére nem láttam ezt az akciót, de azért elég erős képzelőerőm van ahhoz, hogy anélkül is lássam magam előtt.
Abba a részébe, hogy miért nem történt túszrp, vagy hasonló, nem mennék bele. Jelenleg nincs semmi, ami előírja, hogy kötelező volna olyan jelleggel művelni ezt a mesterséget. Azt, hogy miért ilyen formában történt a rablás, végképp nem értem, és még ennél is jobban elkeserít.

A lényegi része;
Ahogy a videón is látszik, igen vontatva érkeztetek oda, majd amint kiszálltatok, elkezdtétek a scoutolást, beavatkozást a bankrablásba. Fegyvert rántottál, rádióztál. Ha a kocsi mellett maradtok, nem hiszem, hogy ilyen történik, elvégre szereltetni mentetek.

A DM tényét tekintettel arra, hogy értesültek voltatok a bankrablás tényéről, nem tudom megállapítani. Kérhettetek volna másik helyre fuvart, illetve a villogótok sem arra szolgál, hogy jelezzétek, hogy Titeket vontatnak. Arra van a vontató villogója.

Az szabályzat nem kezeli jelenleg RP hiányként a nem tússzal RP-zett, vagy nem interrakcióval végzett rablásokat, így ez sem megállapítható.
[/adminisztrator]
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó