Sandy Shores Smith Mechanic frakciópályázat

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:820
8Mh36e2.png


Smith Mechanic-ot David R Smith alapította 1984-ben Detroitba. A cég családi vállalkozásnak indult, már akkor is Amerika autóiparának központjának számító városban. 1995 Detroit Mayor Office egy nagyobb összeggel létrehozott egy városi autószerelő céget, és 14 műhelyt nyitott a számukra, így David kénytelen volt elhagyni a várost, és egy kedves barátjának Alexandru meghívására Los Santost választotta, ahol sikerült a repülőtér melletti kis szerelőtelepet megnyitni, és a munka tovább folytatódott.Nagy álma volt mindig is, hogy fiával közösen csinálja a vállalkozást, ezért Dennist, már kiskorától magával vitte a műhelybe. Így Dennis autók közt nőtt fel, és nem volt kérdés idővel ő veszi át apjától a vállalkozást. 2008 nagy gazdasági világválságot, és annak minden negatív hatását megérezte a kis műhely, ezért anyagi gondokkal küzdött, és 2014-ben Alexandru egy kisebb pénzösszeggel beszállt társtulajdonosnak a Smith Mechanicba.2017 Linda és Dennis házasságot köt, és eljött az idő, hogy David átadja a fiatal generációnak a Smith Mechanic irányítását, a fiatal pár nagy ambíciókkal, vágott bele a nagy feladatba2020.10.29-ke Blaine Countyba egy új pályázati lehetőség nyílik egy új telephelyért ami Sandy Shoresban, Harmonyban található meg a 68-as út mentén! A fiatalok hatalmas lehetőséget látnak benne, hogy fejlesszék, és bővítsék kis vállalkozásukat.



1jrC14o.png

Trainee Mechanic: Fontos, hogy azok is merjenek jelentkezni, akiknek semmi tapasztaltuk nincs az autószerelésben. Ezért mindenképpen az első napokban egy tapasztalt szerelő mellett dolgoznának, és sajátítanák el a szakmát. Megtanulja, mind a motor, mind az autószerelést.
((Ide azok kerülnek, akik újak a roleplay világába, vagy azok akik nem voltak még más szerveren hasonló frakcióba))


Mechanic I: Sikeres betanulást követően, alapvető szerelési feladatokat fognak ellátni.

Mechanic II:  Akik minimum 2 hónapot töltöttek nálunk ((2 hete a frakcióban vannak)), Vontatási joggal rendelkezik.

Mechanic III:  Akik minimum 4 hónapot töltöttek nálunk ((4 hetet a frakcióban vannak)), ők fogják a tréneri feladatokat ellátni, továbbá felügyelik a munkafolytonosságot, és jelzik a Team Leadernek, ha erőforrásbeli problémák lépnek fel a műhelyben. Figyelik, hogy a telepen ne történjen szabályszegés. Amennyiben azt látja, hogy valamely szerelő szabálytalan, nem megfelelő kiszolgálásban részesíti az ügyfelet, jelenti azonnal a TL felé.

Team Leader/coordinátor:  Beosztás készítéséért felelős, hogy mindig legyen elegendő szerelő a telepen, valamint, hogy a raktárak mindig maximálisan fel legyenek töltve.

Co-Director:[/u] Linda R Smith Ő feladata az árubeszállítás, és a napi heti havi könyvelés elkészítése, tagfelvétel.

Director: Dennis R Smith Cégvezető a cég irányításán kívül az ő feladata, a telep és járműpark karbantartása kapcsolatépítés.
[/size]

[/b]
tmv0TsY.png


hYUIGsz.png

-A cég nagy lehetőséget lát Harmonyban, hiszen fekvéséből, és azokkal az üzleti elképzelésekkel konkurenciát jelenthet, nem csak a megyei szerelőtelepeknek, de a nagyvárosi riválisnak is, de a cég mindig támogatja hosszútávon az önkormányzatot.
- A nálunk rendszeresen szereltetők törzsvendégek kedvezményt kapnak
- Napi, heti, akciókkal várjuk vendégeinket.
- Aki plusz ügyfelet tud hozni, annak kedvezményes szerelést biztosítunk, továbbá aki egy hónapban  a legtöbb embert hozza be hozzánk szerelni kap 2 nap ingyen szerelést.
- A családi vállalkozás legfőbb erősségének tartja, hogy a dolgozókra helyezze a fókuszt, hogy minden nap örömmel járjanak be dolgozni, és ne veszítsék el a szakma iránti elhivatottságukat. Nálunk mindenki egyenrangú partner lesz. Ennek biztosítására igyekszünk igazságot jutalmazási rendszert bevezetni. Heti csapatépítőkön engedjük majd ki a fáradt gőzt. Értékes nyereményekért, küzdhetnek majd a hónap dolgozója címért.
- Mivel egy jó csapat kiépítése a cél, ezért szeretnénk egy olyan ajánlási rendszert kidolgozni a dolgozóknak, hogyha hoz olyan új tagot a frakcióba, aki meghatározott ideig Velünk marad, akkor jutalomban részesül az új tag, és aki beajánlotta is.
- Nagyon fontosnak tartjuk a szervezettséget, ezért heti szinten előre tervezzük a beosztást. Esti, ünnepnapi, éjszakai bónusz bevezetése




Ths1b2T.png

Zolinak hívnak  (IC: Linda R Smith) 18 éves vagyok. Családi vállalkozásunkban dolgozom, emellett napi 4-5 órát tudok aktívan a szerveren fent lenni, Július óta játszom a szerveren, több frakcióban kipróbáltam már magam, most jelenleg is szerelőként dolgozom.  Eddig ebben a területben látom a legnagyobb lehetőséget, és úgy gondolom, hogy társammal egy hosszasan jól működő frakciót tudnánk felépíteni.

Tamásnak hívnak (IC: Dennis R Smith) 35 éves vagyok. A szerver egyik ikonikus alakja akár 10-12 órát is a szerveren játszok napi szinten. Nagyon sok frakcióban voltam már, különböző pozíciókban. Bele tudtam már kóstolni a Leaderi pozícióba is, és egész sikeres csapatot vezettem.

Zolival szeptember óta játszunk együtt, és kettőnk eddigi tapasztalataiból úgy gondoljuk, rengeteg olyan ötletünk lenne, hogy egy korántsem átlagosnak mondható szerelő csapatot tudjunk irányítani. Többek közt potenciált látunk autóversenyek, autószépségversenyekre kitelepülni, későbbiekben akár mi is szerveznénk ilyen eseményeket, melyeket korábban is szerveztem már.


5ClxLBG.png

4W4VzNu.png

Ajánlás, vagy hirdetés alapján lehet jelentkezni.
First Bird ajánlási rendszer úgy működne, hogy Mechanic I rangtól lehetne beajánlani barátot, ismerőst, családtagot, aki ha eléri a Mechanic I rangot, az ajánló a Mechanic II rangot legalább akkor mindkét tag egyszeri jutalom kifizetésben részesül.


btzehF9.png


21. életév betöltése
Végzettség
Miért akar a frakció tagja lenni? Mi a célja? Miért vált frakciót?
Rövid ismertető magáról
Erősségek, gyengeségek



isaRpXL.png


Egy elbeszélgetésre invitálunk, hogy jobban megismerjünk téged. A beszélgetés alatt különböző kérdéseket teszünk fel neked.


Köszönöm, hogy végigolvastad a pályázatunkat, remélem elnyerte a tetszésed!
Külön szeretném megköszönni Maki munkáját, aki megformázta a pályázatunkat!
 

Kiara

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:84
Ayane Kyoko
Szerintem Jó kis pályázat lett. Sok sikert kivánók Hajrá. Támogatom.
 

Robex

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:63
robcyka98@gmail.com
Szerintem Jó kis pályázat lett. Sok sikert kivánók Hajrá.Támogatom!!!
 

tamas_

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:178
-
Tartalmilag okés, a formázáson lehetne javítani. Mindig a tartalom az első, de nagyon fontos a küllem is, mert arra figyelnek fel, azt látják először az emberek. Sokat számít a megítéléshez.
 

Maki

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:648
Fatert 1 hónapja ismertem meg, frakciótársak voltunk egy ideig. Elmondhatom róla, hogy az ideje nagy részét a szerveren tölti és építő jelleggel áll hozzá a többi játékoshoz. Korából és érettségéből adódóan ért az emberekhez, ami nagy előny egy főleader-nek. Szakítva a hagyományokkal új ötletekkel is előállt, ami tetszett nekem a pályázatában. A Weazel News-ban eltöltött leader-i időszakában megvoltam elégedve a programokkal, szerintem nem okozna neki problémát egy szerelőtelepet elvezetni. Támogatom!
 

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:820
Idézet tőle: pepu.:
Tartalmilag okés, a formázáson lehetne javítani. Mindig a tartalom az első, de nagyon fontos a küllem is, mert arra figyelnek fel, azt látják először az emberek. Sokat számít a megítéléshez.

köszönöm az építő jellegű kritikát, próbálok fejlődni a fórumon való formázásban :)
 

kicsilevy

Fórum Betyár
Játékos
Üzenetek:155
Lola Svenson
Egyáltalán nem támogatom ezt a pályázatot. Mivel, hogy hanyag RP illetve rengeteg AFK. miatt többször hagytuk ott az A-Line szerelő telepet is Denis R Smith karakter miatt.(stílusa sem ember barát.) Nem elég valakinek sokat online lenni ahoz hogy egy frakciót tudjon működtetni.
 

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:820
Idézet tőle: kicsilevy:
Egyáltalán nem támogatom ezt a pályázatot. Mivel, hogy hanyag RP illetve rengeteg AFK. miatt többször hagytuk ott az A-Line szerelő telepet is Denis R Smith karakter miatt.(stílusa sem ember barát.) Nem elég valakinek sokat online lenni ahoz hogy egy frakciót tudjon működtetni.

Ez is egy vélemény köszönöm :)
 

KabukiYAJ

Veterán
Játékos
Üzenetek:252
Mióta Fater szerveren tevékenykedik azóta ismerem és szerintem megállná a helyét, sőt. mint volt SSM al-leader az ő pályázata tetszett eddig legjobban! Támogatom!
 

Cody

Vélemény Vezér
Játékos
Üzenetek:340
-
Bele is vágok a közepébe...

Térjünk ki, Linda R Smith-re azaz Maya(Pille).

Nem vagyok megelégedve már az OOC tartásával sem, hogy miért..?

Azért mert amit OOC-ba leszoktál avagy írom így.. "leszokott" vágni, nem a legjobb.

Tudnék pár képet avagy log-ot ide tenni, de sajnos ez az egyik pont, ami miatt nem tudom támogatni. (Ha ezen változtatna, meglennék elégedve..)


Amikor kirúgtam a frakcióból, a válasz. "Másnap odajött kocsival vandálkodni, odajött az esetekhez, hogy *azaz kapitány úr csinálja csak*... Szóval ezeken kellene javítani



Fater, hát téged már egy ideje ismerlek, pontosabban - Szerver nyitás óta. :)

Sokat voltunk együtt a frakcióban, az RP-del nincsen bajom, csak voltak néha fura dolgok.  :D De mind ettől, el lehet tekinteni.

Nem tudom, hogy van-e vagy volt-e AJ-d de talán egyre emlékszem...
Lényegében Linda R Smith helyére tennék be valaki mást, mivel helyesírással is van baj, de ezen kívül pár dologgal is.
Meglehet teljesen érteni a helyesírást, lehet én se vagyok a legjobb benne. :)

TARTÓZKODOM, egyelőre...
 

fater

Fékezhetetlen
Adminisztrátor
Üzenetek:820
Idézet tőle: Cody.V:
Bele is vágok a közepébe...

Térjünk ki, Linda R Smith-re azaz Maya(Pille).

Nem vagyok megelégedve már az OOC tartásával sem, hogy miért..?

Azért mert amit OOC-ba leszoktál avagy írom így.. "leszokott" vágni, nem a legjobb.

Tudnék pár képet avagy log-ot ide tenni, de sajnos ez az egyik pont, ami miatt nem tudom támogatni. (Ha ezen változtatna, meglennék elégedve..)


Amikor kirúgtam a frakcióból, a válasz. "Másnap odajött kocsival vandálkodni, odajött az esetekhez, hogy *azaz kapitány úr csinálja csak*... Szóval ezeken kellene javítani



Fater, hát téged már egy ideje ismerlek, pontosabban - Szerver nyitás óta. :)

Sokat voltunk együtt a frakcióban, az RP-del nincsen bajom, csak voltak néha fura dolgok.  :D De mind ettől, el lehet tekinteni.

Nem tudom, hogy van-e vagy volt-e AJ-d de talán egyre emlékszem...
Lényegében Linda R Smith helyére tennék be valaki mást, mivel helyesírással is van baj, de ezen kívül pár dologgal is.
Meglehet teljesen érteni a helyesírást, lehet én se vagyok a legjobb benne. :)

TARTÓZKODOM, egyelőre...

Azért mert valaki külhoni, nem tehet róla hogy nem a megfelelő a helyesírása, de viszont az ooc stílusáról alkotott véleményedre reagálva, igen könnyen kiakad, és sértettségének hangot ad amin az elmúlt hetekben hónapokban mióta együtt játszok vele próbál változtatni, és figyel erre az oldalára, viszont ettől az egytől eltekintve van benne egy olyan dinamizmus, és lelkesedés, kitartás, és profizmus, érett gondolkodás, ami miatt én neki feltétel nélküli bizalmat szavaztam!
Volt Aj-m igen amit szerver nyitás után nem sokkal kaptam , és amiről te is beszélsz, illetve a rendszerek nem ismerete miatt volt Aj-m! Ismersz annyira mivel voltál FD-be felettesem, és későbbiekben én voltam a leadered, és tudod nagyon jól, hogy mindig megköveteltem a szabályos játékot!
Köszönöm a hozzászólásod :)
 

tamas_

Moderne Verne
Játékos
Üzenetek:178
-
Én is voltam a felettesed, és azt sikerült leszűrnöm hogy nem igazán bírod ha kritika ér téged, főleg ha negatív.
Nem tudod kezelni, egyenesen személyes támadásnak, sértésnek veszed. Túlságosan elvisznek az érzelmeid egy-egy döntés meghozatalakor, nem tudod objektívan kezelni a dolgokat.

Lehet csak én látom, illetve tapasztaltam így, de engem továbbra sem sikerült meggyőzni.
 

Mrjeges

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:123
Régóta ismerlek fater más szerverről is én azonban mégsem nem tudlak támogatni. Szerintem jól tudod miért vagyok ezen a véleményen így nem is szeretném itt kifejteni.
 

grazzoka

Fórum Mester
Játékos
Üzenetek:182
Régebben voltak kisebb felindulásaid, de ahogy észrevettem, ezek megszűntek. -Láttalak már leader-ként, annyit tudok mondani, hogy SOK SIKERT!
 
Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó