Adatok
Születési név: Wolton, Sanaa
Születési hely, dátum: Los Santos, 09/30/1996
Anyja neve: 高橋 結衣 (Yui Takahashi)
Állampolgárság: amerikai | |
Karakterleírás Jellemvonások | |
Testsúly: 150 lbs | alkotó típusú |
Magasság: 5’9” | bolondos |
Testalkat: ektomorf | csoportban szeret dolgozni |
Szemszín: sötétbarna | elmélyülő |
Hajszín: sötétbarna | kezdeményező |
etnikum: ázsiai | öntelt |
beszélt nyelvek: angol, spanyol | pesszimista |
vallás: protestáns | nagyképű |
| feledékeny |
| eremofóbiás |
Karaktertörténet
Beszélgetés az iskolai pszichológussal
Hella! Sanaa vagyok, kelet Los Santosból egy ázsai család egykéjeként. Szüleimet jómódúnak tudom be. Édesapám bankárként dolgozik a Maze Banknál. Édesanyám egy virágüzletet vezet kelet Los Santosban, ahol lakunk! Gyermekkoromban igen sokat jártam oda iskola után, besegítettem anyunak a vásárlókat kiszolgálni, vagy csak összetakarítottam az elszáradt virágokat. Nagyon sajnáltam a virágokat, amikor már tök sok szirom leesett róla, haldokoltak. Igyekeztem őket gondozni, mert ha rájuk néztek az emberek, láttam az arcukon a boldogságot. Boldogsággal töltöttel el őket, ahogy engem is, hogy az általam gondozott virágok feldobták a napjukat. Szabadidőmben igazán sokat olvasok, érdekelnek dolgok. Emellett blogot is vezetek. Azt nem mondom, hogy a privát szférám minden történését leírom, de a lelkemet kiszoktam önteni a Tumblr oldalamon. Bár manapság már nem túl felkapott, mint régebben volt. Néha szoktam Twitterezni is, de nem viszem túlzásba. Az írás vezetett el odáig, hogy jelentkeztem az University of Los Santos, Art & Humanity szakára. Nagyon remélem, hogy számításaimat eltudom érni ezen a szakon, a szakágazatom leginkább a riporterségre hajazik. Azt nem mondom, hogy itt én vagyok a legfelkapottabb lány, de mindig próbálnak a fiúk elhívni ide-oda. Anyáék ennek nem is igazán örülnek és én sem érzem magam, hogy most hú de fiúznom kéne. Elvagyok én a lányokkal az egyetemről. A tanárok pedig… na, hát ők nagyon segítőkészek! Szeretek az ULSAn tanulni.
Találkozás Howard Clevelandel
Howard… Howard volt egy előadó tanár az ULSAnál. Előadásain kriminológia volt a téma. Ez a témakör a riporterségben igazán nagy figyelmet igénylő tananyag, mivel az embereket leginkább olyan dolgok érdekelnek, mint a gyilkosság és a sorozatgyilkosok. Valamitől mindig kell félniük, valami, ami megrázza őket. Érdeklődésemre figyelt fel Mr. Cleveland, akitől igazán sokat tanultam egyetemi éveim alatt. Howard Cleveland egyébként a Blaine County Sheriff’s Department Sergeantja. Gyakorlati időmet is ennél a szervezetnél töltöttem.
Deputy Wolton
Egyre több időt töltöttem a Davis’s Stationön. Cleveland által az Information Bureau egyik értékes szerkesztője lettem. Számtalan közlemény szerkesztésében részt vettem, igyekeztem minden történésüket rögzíteni, hogy a lakosság értesüljön a változásokról, fejleményekről és a város, körzet történéseiről. A srácokkal is igazán szoros baráti kapcsolatot kötöttem, nagyon sokat tudtam tőlük tanulni az élettel kapcsolatban. Hisz ők mindennap, szinte mindennap az utcán voltak. Nagyon sok emberfajtával találkoztak, tudták őket kezelni. Elkezdett érdekelni az, hogy vajon milyen lehet egyenruhát viselni, milyen lehet a járőrautóban ülni és milyen egy Deputy Sheriff élete. Hisz, róluk írtam, átakartam élni azt, amit ők élnek át nap, mint nap. Így jelentkeztem az akadémiai képzésre. Felvételi eljárásom után az akadémiai órákon találtam magam, ahol Sergeant Cleveland tartotta az órákat. Majdnem olyan, mint az egyetemen, csak itt sokkal szigorúbb volt. Őszintén, sokszor majdnem elkapott a sírógörcs, de igyekeztem kezelni érzelmeimet és felfogni miért ilyen szigorú hozzám és társaimhoz. Egyáltalán nem volt könnyű munkám az akadémián, mert nagyon esetlen voltam. Itt tanultam meg fegyvert fogni, kezelni. Hogyan szabályos lőni, mit kell csinálnom ilyen helyzetekben, amikor fegyvert kell használnom. Ezek a szerkezetek egyébként nagyon sok lélekjelenlétet igényelnek, mert ezek emberi élet kioltására alkalmasak. Egy hiba és az életem, karrieremnek annyi. Ezt mind az akadémiai órákon Sergeant Cleveland belénk nevelte. Kitartó munkájának köszönhetően 77%-os eredményt értem el a Sheriff’s Department Akadémiai vizsgáján.