S/S Carson Crip [DOUBLE S GANG]

Carlito

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:104

newcrip.png
ssccnew.png

sscripnew.png


CARSONI KRÓNIKÁK;
A történteket megelőzően Antoan ,,Paybacc" Richardson letartoztatásával a carson crippek összetákolt szövetsége felbomlott, settek egyesítésében kezdeményező figura volt egy Bareface néven elhíresül A-Linesi bandatag. A szövetséget a folyamatos veszteségek csak megerősítették és a határban háborgó mexikói bandák. Barface és társa Kay-Kay próbál a szövetség alatt laza struktúraként müködő hálózatot kiépíteni, amiből fent tartják carsoni szekciókat. Folyamatos meetingek szerveződnek.
 

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:6,516
-
Head of Staff hozzászólás
Szia Feri!

Nem egyszer dolgoztunk már együtt, mindig minőség volt amit nyújtottál frakciók terén. Csütörtökön este várlak egy gyors megbeszélésre TS-en a panel miatt.

Gratulálok!
 

Carlito

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:104
cripshot1.png
cripshot2.png

cripshot3.png

Kontextus:
Bareface elég tételt akart venni a barátjáért Toopieért, az elkövetők egy részét ismerte nem volt számára idegen. Ugyan azt a SUV-ot látta Toopie halálakor is, ami Pop Haze volt aki TBC bandatag. Pop Hazet gyerekkora óta ismerte Bareface, egy környékről származnak. Pop Haza unokatestvére Jay-Jay Cinco SSCC bandatag, akinek tudomása sem volt az öcsét érő incidensről. Pillanat hevében cselekedett Bareface ugyan azt a SUV-ot meglátva, de amikor Pop Haze szemeiben volt nem az elkövetőt látta hanem a gyereket a környékéről akit ismert. Megfutamodva hátat fordított a kocsihoz sietve, ekkora Pop Haze cselekedett ami nem volt tudatos. Senki nem tudja pontosan mi is történhetett Barefacel, ahogy azt sem hogy ki az elkövető.
 

Kinézet személyre szabása

Top Alsó