S/R Florencia 13

Botosjeti

Klaviatúra Gyilkos
Játékos
Üzenetek:83
Felipe Contreras
1R2pKhnyh4SuWGSLT8o_IxfxQRQi1NhiKWRJdrR3CasXZ7hljhqI3j3cYNUzb1-H2dCZzl7Eo4UTxLJ91S7-Vza8ZaVrHAtWetHP11iX7jH3sWKaLtz2J883ONQRwVdf1YQ5qGEtji2lOVYC2C0idpk













BANDA NÉV: S/R Florencia 13 | F13
TERÜLET: South Los Santos, Rancho, Roy Lowenstein Blvd.
ETNIKUM: Mexikói, Amerikai-mexikói
BANDA AKTIVITÁSOK: rablás, gyilkosság, kábítószer-kereskedelem.
RIVÁLISOK; South Side Carson Crips

A Florencia 13, South Side Florencia 13 vagy S/R Florence Gang egy amerikai utcai banda, a Sureno 13 egyik “klikkje” amelynek főbb területük Los Santos, South Los Santosban található, és főleg mexikói-amerikaiakból áll. Kábítószer,-csempészetben, kereskedelemben, gyilkosságban, testi sértésben és rablásban vesznek részt.​

_NGO8xxED6hHyvSQRNKfAq17OOHHKnIJYKlTZozX8YPIAMIhMW9oaR8gjuOq5B0x5BqgaIdZglqiQRkHR45z0tMDJLPK9IsAiF3xSafOfH_q-Cpp4JniwanlphBBWfidRIgrN1aNnrx6_Oje8goCAQ0


A bandatagokat legfőképpen az öltözködési stílusokról melyben a kék, fehér, illetve a fekete szín dominál, valamint a szembetűnő tetoválásaikról lehet felismerni. Leggyakoribb tetoválásuk egy bohóc, mely vagy egy kék kendőt hord a fején, vagy a tipikus bohóc orr, amely kékre van festve, de ez mind eltérő lehet a tagoknál. Külön kiemelendő az öltözködésük, melyben ugyan a kék szín dominál, de gyakran hordják a Los Angelesi Lakers kosárlabda csapat mezét. Leginkább bő ruhákat hordanak, illetve ne felejtsük el a szinte már sztereotip kockás inget. Továbbá a klasszikus járművek iránti érdeklődésüket nagyban fejezik ki, melyek szinte szemet szúróan eltérnek a "megszokott" jármű kinézetétől.





A Sureño kifejezés spanyolul „délit” jelent, annak ellenére, hogy a Sureños-t 1968-ban alapították, a kifejezést csak az 1970-es években használták a mexikói maffia és a Nuestra Familia közötti folyamatos konfliktus következtében, a kaliforniai börtönben. A börtön háborúk eredményeként az összes spanyol kaliforniai utcai banda, a Sureño, vagy a Norteño mozgalmakhoz csatlakozik – nagyon kevés kivétellel, mint például a Fresno Bulldogs és a Maravilla banda Kelet-Los Angelesben.
2009-ben a Sureños tagjait megvádolták a rivális Norteño banda tagok, Alvaro Garcia-Pena és Intiaz Ahmed halálával, akiket a kaliforniai Richmondban lévő Alvarado's Bar & Grillben öltek meg. A Sureños egyik tagja bűnösnek vallotta magát, és 25 év börtönbüntetésre ítélték, a Sureños banda többi tagja más büntetést is kapott a lövöldözésben való részvételük miatt.
2010-ben 51 Sureño banda tagot tartóztattak le egy kaliforniai kábítószer-kereskedelem miatt.A nyomozás nyolc Sureño-bandát azonosított, amelyek különböző bűncselekményekben, köztük kábítószer-terjesztésben vettek részt. A nyomozás eredményeként több, mint 19 kiló metamfetamint, egy metamfetamin átalakító laboratóriumot, 1,5 kilogramm kokaint, kis mennyiségű cracket, 25 kiló marihuánát, 35 darab lőfegyvert, valamint 800 000 dollár valutát és ingatlanokat foglaltak le.


M_kkwTm_H6OvpHUS2SE8F8l5qLJcx_elKPNjItu0fL0jHKvfNg5yp-hOpvfDSg9nLmikcTpfKr_gF2lF-7VjEd5MuXUXhu-tCJXQQjaNALgjgM_c5q4_24QrlifCu7oN54ZxUC5zYAVWQF_AtaTzW_w
dFMKypfKo79DyVIrleliuJV0bWJlIp-pUowGn5nkKQ-m3j5PjVTpeXXtZcm4HaGgcgSwjKnMfxRT5D8S85azdCIHUsXqASuNQ9mCWo3ep6DJ3KwV33wlXCUk_cMw40iS-xdiSNqBZyK7bMC38DpNwnc

KULTÚRA

5_dDblKFWsFwgTwG5PN_lRgCnCXRc3nBXLIce7RtTL3DA2sDdswWG6cDOKM7eKdRNKWFyb-KBwv9O44HxUrOn-zMjDMY5AqOXGnxUi87xRVo02tgEmXsBtyCid3g_nur7FNMLVyFUwFGVGHUk5KMjfU

Míg a sur a spanyol nyelvben a “déli”, Sureñosnál a "SUR" a Southern United Raza kifejezést is jelenti. A Sureños a 13-as számot – amely az ábécé tizenharmadik betűjét, az M betűt jelenti – a mexikói maffia iránti hűségük jelölésére használják. A Sureño banda általános jelölései és tetoválásai többek között a következők: Sur, XIII, X3, 13, Sur13, uno tres, trece és “3-dots”(három pont).

Bár Sureños sok tetoválást használ, csak egy tetoválás igazolja vagy érvényesíti a banda tagságot. Az X3 címke általában a graffitiben is megfigyelhető. A legtöbb Sureño mexikói származású, de néhány Sureño banda lehetővé teszi, hogy különböző etnikai hátterű személyek is csatlakozzanak soraikhoz, így a Sureños némelyik klikkje többnemzetiségű.









BEVATÁS

A leendő bandatagok, kik bizonyították számtalanszor a rátermettségüket, ahhoz, hogy viselhessék a Surenos nevet, a régebbi bandatagok tizenhárom(13) másodpercig fizikailag bántalmazzák(megverik), ez a legfőbb teszt, hogy ténylegesen bizonyítsák kitartásukat és akaratukat. Ha kiállják a próbát, hivatalosan is Sureno tagok lesznek. Második opció az, hogy likvidálnia kell egy ellenséges bandatagot, a már beavatott tagok szemük láttára.


TAGOK BEMUTATKOZÁSA
FELIPE
/ Cheesy / CONTRERAS
kép_2023-03-15_205013663.png

Felipe korai húszas éveiben jár, bal szeme alatt egy kés által szerzett heg látható, melyet egy tömegverekedésben szerzett, amikor a rivális Norteno banda a semmiből felbukkant a Surenos területén, rivalizálást gerjesztve ezzel. A két csoport nagy létszámmal felvonult,végül egy komoly utcai verekedésbe torkollott, amit a rendőrségnek sikerült feloszlatnia. Cheesy a verekedés következtében szenvedte el a vágást, amelyet tíz öltéssel varrtak össze az orvosok. Mély hangja van, köszönhetően az aktív dohányzástól, és esze ágában sincs ezt a káros szokását letenni. Testét különböző bandatetoválások terítik el, mely a Florencia 13 tagságára utal. Általában csendes, de sajnos passzív-agresszív viselkedése miatt gyorsan fel tudja magát idegesíteni.

Nehéz körülmények között nőtt fel, szülei pont egy banda területen lakott, így Felipe sajnos gyorsan belefolyt az alvilág bugyraiba. Leginkább piti bűncselekményekből tartotta el magát gyerekkorában, a táska lopásoktól egészen zsarolásokig. Imádja az agyon spécizett klasszikus járműveket, mi sem bizonyítja ezt, hogy a tulajdonában áll egy Eudora, mely a tipikus ‘90es éveket idézi fel.

A La Eme közvetlen kapcsolattartója a Florencia13as klikknek.

Jelenleg a Davisi RON benzinkútnál dolgozik, alkalmazotti státuszban.




JUSTIN // VENASCO
Hamarosan...



Filiberto / Artista / Antelmo
Fili húszas évei elejét éldegéli épp, szabad idejében saját testét valamint ismerősei testét díszíti tetoválásaival, már gyerek korában is rajongott ez a hivatás iránt, így első sorban saját magán gyakorolta ki ennek a művészetnek a fortélyait. Arcán valamint egész testén felfedezhető saját keze által készített tetoválások, az életének nagy részét Jamestown-ban töltötte már egészen kis gyerek kora óta félárvaként nevelkedett.. Apja leginkább kábítószerkereskedelemmel tartotta fent kettőjüket ebből kifolyólag Fili is bele csöppent ebbe az életbe, ami miatt börtönbe kellett vonuljon két és fél évre ami nagyban megalapozta az életének következő részét.. Szabadulása után vissza költözött a szülői házba, szerencsére nem kellett messze menjen hogy ismerős arcokkal találkozzon, hisz börtönbüntetésének egy részét Cheesyvel egy helyen töltötte ez idő alatt a tőle kapott szívességek miatt egészen elköteleződött mellette, mondhatni folyamatosan próbálja vissza adni a kinti életben a bent kapott segítséget neki. Nyugodt vére miatt kevésbé balhés típus leginkább csak akkor cselekszik ha az őt körülvevő emberek rá veszik. Kábítószerfüggősége miatt nem gyakran található tiszta állapotban.



PENELOPA AGUILA
Screenshot_21.pngPenelope Aguila egy kettős származású 21 éves hispán csaj, ki gyerekkorát Los Santos gettójába élte meg egészen majdnem tinédzser koráig. Több sulit megjárt Los Santosba viselkedése, illetve folyamatos hiányzásai végett. Nemrégiben befejezte az iskolát, majd ezt követően visszaköltözött Ranchora. Családi hátteréből kifolyólag könnyen belecsöppent a alvilág bugyraiba.

Jelenleg a Florencia XIII “Gangster Lokas” női klikkjét erősíti.




LORITA / Poision / BRIONES
sngine_7ac3701ed563391c3679359c17c51135.pngLorita anyja és apja is a Florencia 13 ganghez tartozik, de sajnos apja meghalt kettő évvel ezelött egy lövöldözésben. Tizennégy évesen lett rá rakva a bandára és a Poison nevet kapta. Bébiszitterkedésből el és egyéb illegális tevékenységekböl. Ő szokott a lányokért felelni akik közeledni akarnak a bandához és mindent meg is tesz hogy egy igazi hoodgirlt varázsljon belölük.

Jelenleg a Florencia XIII “Gangster Lokas” női klikkjét erősíti.
 
Utoljára szerkesztve:

Kinézet személyre szabása

Top Alsó