Sérült állapot átgondolása új lehetőség

Alibi839

Lelkes Pötyögtető
Játékos
Üzenetek:62

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Alibi «

Ötleted leírása

» Jelenleg elég macerés egy RPben eldönteni hogy valaki mit RPzhet és mit tesz a karakterére a Script mint sérülés.(Az MD-s tudja megmondani neked hogy hány lövést ért téged az adott testrészen) Az lenne az én ötletem hogy szerintem a Scipt ha játékosnak megadná hogy ha lövés érte az adott testrészt azt leírja/mutassa neki, nyilván ugye a lövések számát is, még ha irreális mennyiség akkor is a játékos ezzel az infóval legalább tud valamit kezdeni. Amennyiben a játékost/karaktert nem érte lövés vagy ha érte is lövés és sérült állapotba került, abban az esetben egy kisebb chatbox felugrana a kijelző alján felkínálna egy lehetőséget hogy leírd milyen sérüléseid vannak, amit a karakter felé kihelyez pl pirossal. «

Csatolmányok

» -Képernyőkép 2026-06-05 130409.png «

Egyéb megjegyzések

» Az ötletet a GTA World hatalmas nagy daráiból láttám ilyen lehetőséget. némileg átdolgozva klassz kis lehetőség lenne, Chaprdo van a szerveren amit lehetne erre használni, de sokan erről nem is tudnak, ha lehet egyáltalán sérült anim közben használni. «

Utoljára szerkesztve:

Legend

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Tulajdonos
Üzenetek:2,944
Silay Denzel
Az már kövi patchben meg van csinálva egyébként, hogy a HUD-on, a kis emberkén mutassa, hogy melyik testrészedben van golyó.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó