Na sziasztok, én voltam a James társa. Ez egyébként egyáltalán nem volt random a lövöldözés, mert ő egy olyan emberért jött oda ki aki azelőtt 10 perccel lett kirabolva tehát ő tisztában volt, hogy mibe csöppen(het) bele ezért nem is értem a " nyugisan vezetgettem " megjegyzést, holott 1 méteren múlott, hogy elüssön engem én, aki a fő úton közlekedtem, te meg lekanyarodtál. A környéken jártunk újra, a puszta véletlen, hogy pont akkor értünk oda sarokra mi is. A Jaden lelassított Elisabeth mellett, ekkor fogott fegyvert rá James. Azzal a Jaden cső gázt adott, én meg utána indultam mert hallottam 1-2 két lövést. Utána fordultam és látszólag sikerült eltalálnom legalább egy hátsó kerekét olyan 110-120 km/h val a szalag korlátnak csapódott elég rendesen . Ő semmivel sem törődve tovább hajtott kilőtt kerékkel(amiből ha egy volt nincs is baj, de azért nem 190+al kellene menni) és végsebességgel gondolom, mivel nem értem utol a motorral, hamar otthagyott. Itt egyáltalán szó sem volt DM-ről a részünkről, nem ez volt a cél, nyilván lehetett volna ezt szebben kivitelezni ezt nem vitatom. Mi azért mentünk rá mert lehúzott Elizabeth mellé aki az út szélén állt, mint kiderült ő is hívta. Még egyszer mondom, sem DM szándék nem volt ebben sem semmi más. Azelőtt a Elizabeth-el is jól eltudtunk RPzni. Ő nem hajtott tovább miután nekicsapódott a szalagkorlátnak, pláne nem tudom hány kilőtt kerékkel és 198 km/h-val. Egy másik észrevétel. Miből történt az a következtetés, hogy: " A tegnap esti 3 motorosból kettő már rabolgat. " Ami amúgy 4 volt de ez lényegtelen. Rendszám egy motoron sem volt, mindenki teljesen feketében. A maszk nevet mindig kikapcsoljuk mert értelmét nem látjuk ha az arcunk úgy is el van takarva. Még mindig feltevődik a kérdés, hogy miből lett ez ki matekozva, hogy mi a tegnap esti " motoros banda " vagyunk?
Edit: A videó itt látható az ütközéséről:
Edit: A másik meg, hogy AS-létedre ilyet írsz ki, hogy: "
Megjegyzés: várom a skull reactokat. (imádlak titeket) " Nem hiszem a legokosabb döntések egyike és csak magadat minősíted ezzel, ha annyira "úriember" lennél akkor nem hergelnéd a másikat fölöslegesen.