Neved: Ryan Butler
Adminisztrátor(ok) neve: Reaper, de nem tudom Asley Williams a neve IG.
Panasz oka: Admin kihasználás, oktalan kick
Panasz kifejtése: Puma 1es admin egy ügyet kezdeményezett haverommal mert hogy ő ugrálgat. Haverom ezt elmagyarázta Pumának hogy mi az oka, lényegében történtek némi gondok a képernyőjével és a billentyűzete is kezd elfáradni ezért lenyomta a gombot így ugrott. Puma úgy vélte hogy hazudik a haverom ezért mivel ott voltam vele gondoltam tanusítom mivel nekem is mutatta és mondta hogy mi a helyzet (küldött képet Messengeren). Itt hozzátenném hogy tudok független ember lenni és tudok pártatlanul dönteni akár haver akár nem. És mivel az Admin dolga jelen esetben az igaszság kiderítése volt gondoltam le írom OOC hogy mi a szitu, ugyan azt írtam amit a haverom neki hátha megérti... Ennek ellenére Puma elég lekezelően vissza válaszolt de mindegy is. Aztán Reaper random ír OOC chaten hogy nincs közöm az ügyhöz ezért ne szóljak bele. Kérdem én ha nincs az ügynél és neki főleg nincs köze az ügyhöz akkor ő miért szól bele 1.? 2. Miért ír egy rövid üzenetet aztán ne hogy válaszoljak gyorsan offdutyzik ne hogy megmondjam neki az igazat. Aztán írtam neki OOC remélve hogy itt van a környéken és látja "Reaper megse szóltalam de igen" ezt írtam neki. Aztán rá pár másodpercre fogad a kick.
Admin kihasználás: Random be dutyzik vagy nem tudom ír egy sor OOC szöveget és kilép dutyból, ami a kisebb gond a nagyobb az hogy admin dutyn kivűl ki kickel. Értem én hogy admin de jöjjön oda szemtől szembe és mondja el mi a helyzet, ez nem állapot véleményem szerint.
Bizonyíték (kép, log, videó): https://imgur.com/a/sMxcPGq
[23:16:55] Reaper: (( Ryan, amennyiben nem a te adminügyed van, ne szólj bele. ))
[23:17:31] Ryan Butler: (( Reaper megse szóltalam de igen ))
[23:18:04] Ashley Williams kidobott téged a szerverről. Indok: Szóltam, hogy ne szólj bele más adminügyébe.
Megjegyzés: Mindent le írtam amit szükségesnek találtam. Véleményem szerint nem volt helytálló az amit ő tett. Várom a bírálást!