Ruhák eldobásának teljes letiltása.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek

qh62gjT.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

In Game Neved/Discord Neved

» Bembe Mariappa/Demzsi#0941«

Ötleted leírása

» Teljeskörűen scriptel is legyen letiltva a ruházat, igény esetén más objectek is földre való eldobása. Annak ellenére, hogy nem engedélyezett bizonyos pontokon -hova tovább- tilos a a ruházatok és bármi más item eldobálása, egyeseket teljesen hidegen hagy a dolog és olyan szemetet hagynak maguk után, hogy szekunder szégyenérzemet van. Ez szerintem már az a pont, amikor a szép szó nem hat. Csak a kukába tudjuk kidobni a szemetet/ruhát innentől. «

Csatolmányok

»
POqOuHy.png
Válasz «

Egyéb megjegyzések

» -Szándékosan nem kapcsoltam ki a chatet, hogy mindenki lássa milyen szép összképet fest a dolog.
-Ne mondja senki, hogy ez IC ügy, mert egyszerűen az összképet rombolja, csúnyán náz ki.
-Nem, nem szedtem fel, mert nincsen szabad ruha slotom.«

Utoljára szerkesztve:

Esteban Velasco ~ Marc

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:625
Esteban Velasco
Szerintem azért nem jó ötlet, mert RP-nél akár jó is lehet, hogy a script engedi az itemek földre dobását! Akár igazoltatni akarnak a rendőrök, te meg gyors egy bokorba bedobod a drogot vagy fegyvert amit illegálisan tartasz!
Ilyenkor az illetőt kell megbüntetni nem pedig a teljes játékos bázistól elvenni egy lehetőséget!

Klód

Fékezhetetlen
Very Important Person
Üzenetek:1,118
.
Szia,

Azt hogy ne lehessen eldobni én sem támogatom, de ha szólsz egy adminnak akkor tud intézkedni ellene. Komolyabb szankció ugyan ezért (még ;) ) nem jár, de egy jó kis szemétszedő körútra elszoktam személy szerint vinni a kollégát😀

daco

🇺🇸
Játékos
Üzenetek:415
find out ic
Nekem is nagyon sokszor szokta szúrni a szemem, hogy tele van hányva x ruhabolt mindenféle ruhával. Szerintem az egy remek megoldás lehetne, hogy a boltok, és blipel jelölt épületekben ne lehessen eldobni bizonyos itemeket. Tudtommal, egyébként a legtöbb ruhabolt közvetlen közelében vannak kukák is. Tehát ha valaki ilyet csinál, ez még plusz ráadás arra, hogy mennyire is trehány.

A bizonyos szót direkt kiemeltem. Hiszen csak adott dolgokra gondolok itt. Példának okáért a ruhaboltokban a ruhákat, és vice versa a lottószelvények a postánál.

EDIT: A Topicban szereplő ruhabolt, a bejáratban van a kuka..
1670246349719.png

Utoljára szerkesztve:

Demzsi

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:456
Lack Elek
Lehet az item eldobás felindulás volt, yes. Ettől függetlenül továbbra is támogatnám bizonyos itemek eldobásának vagy nő drop zónák létrehozásának bevezetését

Klaudia.

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:652
Melina Wong
Majd délután felszedem neked!!!
Amúgy teljes mértékben támogatom, kegyetlen idegesítő.
Leginkább a postát és a ruhaboltokat érinti ez. Pár unalmas pillanatban segítő jelleggel szoktam körbejárni a boltokat kidobálni a leszanált dolgokat, olykor hosszadalmasabb egy admini procedúra ezzel.
A dropzónák növelése viszont felesleges, mert ugyanúgy ledobják, csak még szétszórtabban.

Anubis30

Fékezhetetlen
Játékos
Üzenetek:505
Hector
Grapesed piachoz hasonló itemeldobás-tiltást eltudok képzelni és támogatom is. Karácsonyfa alá esetleg ? :)

Peter1994

Pletykafészek
Játékos
Üzenetek:123
Inkább szólj Ashley Madison karakteremnek. Pont egy ilyen vállalkozást akarok indítani tiszta RP az egész. Eldobott ruhákat össze gyűjtöm aztán eladom őket.

Laca

Fékezhetetlen
Vezetőségi tag
Head of Staff
Üzenetek:7,246
-
Head of Staff hozzászólás
Szóljatok egy elérhető adminnak és intézi a játékossal, aki nem tudja a fél méterre lévő szemetesig elvinni a ruhákat a ruhabolt előtt.

Állapot
A témához nem lehet hozzászólni, mert le van zárva.

Kinézet személyre szabása

Top Alsó