Üzenetek:108
David Montes
Szerverrel kapcsolatos ötletek
In Game Neved/Discord Neved
» David Montes, dhusz#0544 «
Ötleted leírása
» Az ötletem az az, hogy a rendezvényszervezői cégek kapjanak/tudjanak a rendszer által étel megrendeléseket végrehajtani ezzel is xp-t és pénzt szerezni a cégnek.
A menetére én 2 ötletet is kigondoltam:
1. Bérelt telep CP-jében lenne egy + opció ahol a napi x rendelés egyikét lehet felvenni majd a rendelést elkészítve vagy raktárból kivéve kell leadni egy NPC-nek. És ezt a napi x limitet lehet fejleszteni, bővíteni úgy mint a szállítmányozásnál.
2. A rendeléseket ugyan úgy a bérelt telep CP-jében lehet felvenni, elvállalni de viszont napi x limit helyett x-x percenként jönne egy rendelés. Fejlesztéssel lehetne megoldani, hogy vagy több rendelés jöjjön x-x percenként vagy kevesebb időt kelljen várni 1-1 rendelés között.
Amennyiben ez bekerül akkor nem árt ha 2 kompakt autó is bekerülne, hogy tudjanak mivel kiszállítani az alkalmazottak. Az egyik kocsi amire gondoltam az a Vapid Pincho ami a kezdőbb cégek számára nyújt megoldást alacsony árával és szükséges szintjével. A másik autó már egy jóval szebb és modernebb darab, a Dinka Blista amit a már fejlettebb cégek tudnának vásárolni. Ez a 2 kompakt autó szerintem nagyon adja a futárkodás élményét.«
Csatolmányok
Egyéb megjegyzések
» Szeretném ha bekerülne az ötletem mivel rengeteg a konkurencia, kevés a player és inkább minuszos egy étterem fenntartása. (Abba már bele se merek gondolni, hogy a Hookies étterem mindentől messze milyen szarul mehet a sorsuk). Illetve nagyon ballanszolatva érzem a rendezvényszervezői cégeket akiknek a bevétele azon kevés playeren múlik ami megoszlik 4-5 éttermen, miközben a másik 2 cég fajta pár nap alatt nagyon magas szintre jutottak és alkalmazottjaik jobban megélnek mint bármelyik éttermes. Példaként szeretném Kabukit felhozni aki közel 1 milliót keres a farmokkal naponta (állítása szerint) miközben én az eladó NPC-t és a napi bérletet nem tudnám fenntartani a napi bevétellel.«
Utoljára szerkesztve: